Οι καλύτεροι και πιο αξιόπιστοι πάροχοι επανδρωμένων υπηρεσιών ασφαλείας υπερηφανεύονται για την υψηλή ποιότητα του προσωπικού που μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους, γεγονός που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην αξία που δίνουν στους άνδρες και τις γυναίκες που επιλέγουν αυτή τη σταδιοδρομία, καθώς και στις προσδοκίες τους για τα υψηλότερα πρότυπα. Ορισμένοι πάροχοι τείνουν να παραβλέπουν τη σημασία των διαπροσωπικών σχέσεων και της ουσιαστικής εξυπηρέτησης πελατών. Η UNITED SECURITY έχει βρει την ισορροπία μεταξύ των επαγγελματικών υπηρεσιών και των ουσιαστικών σχέσεων με τους πελάτες και τους security guards της.

Ποιοι είναι οι δείκτες ενός εξαιρετικού παρόχου υπηρεσιών ασφαλείας;

Καθώς οι επιχειρήσεις αναζητούν την καλύτερη κάλυψη ανάλογα με τον προϋπολογισμό τους, το να γνωρίζουν τι πρέπει να αναζητήσουν είναι εξαιρετικά σημαντικό και χρήσιμο. Ένας δείκτης είναι η διάρκεια της απασχόλησης, η οποία περιλαμβάνει τόσο τους security guards που εργάζονται για την εταιρεία, όσο και τους πελάτες που συνεχίζουν ή παρατείνουν την αρχική τους σύμβαση.

Η μέση διάρκεια μιας μακροχρόνιας ανάθεσης είναι δύο χρόνια. Σημάδι καλής εργασιακής σχέσης είναι η συνοχή των σχέσεων μεταξύ προσωπικού ασφαλείας, πελάτη και παρόχου, η οποία φαίνεται από την υπέρβαση της μέσης διάρκειας των συμβάσεων. Εάν οι πελάτες επιστρέφουν στον ίδιο πάροχο με κάθε νέα μοναδική ανάγκη ασφάλειας, αυτό αποτελεί απόδειξη μιας σχέσης εμπιστοσύνης, γνωρίζοντας ότι η ποιότητα των security guards που απασχολούνται είναι σταθερά εξαιρετική.

Ικανότητα ανταπόκρισης σε δύσκολες αποστολές ασφαλείας

Εκτός από τις κοινές αναθέσεις, μερικές φορές ο τύπος κάλυψης, η τοποθεσία ή ο χώρος είναι κάτι που δεν έχει ζητηθεί προηγουμένως. Σε αυτήν την περίπτωση, ένας έμπειρος συντονιστής ασφαλείας με πολυετή πείρα ξέρει πώς να βρει την καλύτερη λύση για αυτό που χρειάζεται και πάντα εντός του προϋπολογισμού του πελάτη. Μόνο ειδικευμένοι security guards είναι σε θέση να χειριστούν οποιοδήποτε περιστατικό, εφαρμόζοντας την αριστοτεχνική εκπαίδευση και την εμπειρία τους για να παρέχουν ασφάλεια και προστασία. Όταν καλείτε για ένα αίτημα προσφοράς, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε όσο το δυνατόν πιο ανοιχτοί με τον συντονιστή, καθώς αυτό επιτρέπει μια ακριβή εκτίμηση κόστους και διασφαλίζει ότι ικανοποιούνται όλες οι ανάγκες σας.

Σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, το επίπεδο εκπαίδευσης και εμπειρίας μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ της επιτυχούς αντιμετώπισης μιας κρίσης και μιας καταστροφικής κρίσης. Οι security guards θα πρέπει να γνωρίζουν οποιαδήποτε ύποπτη συμπεριφορά ή τυχόν εξελισσόμενες απειλές που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Συνέπεια

Η συνέπεια είναι το κλειδί της επιτυχίας. Οι εταιρείες ασφαλείας που τοποθετούν σταθερά υψηλής ποιότητας security guards σε κάθε εργασία, θα πρέπει να αναγνωρίζονται για τις συνεχείς προσπάθειές τους να παρέχουν άριστη εξυπηρέτηση, ασφάλεια και προστασία. Κάθε ομάδα ασφαλείας πρέπει να είναι συνεπής στα καθήκοντά της, ώστε οι πελάτες να γνωρίζουν ότι διαθέτουν πλήρως καταρτισμένο προσωπικό για να υπηρετήσει χωρίς αμφιβολία αυτόν τον ρόλο.

Οι πελάτες αξίζουν σταθερά καλή εξυπηρέτηση, απολαμβάνοντας ψυχική ηρεμία και ξεκούραση, γνωρίζοντας ότι κάποιος έχει οριστεί να ενεργεί σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και να παρακολουθεί και να διαχειρίζεται πιθανούς κινδύνους.

Έτσι, ενώ υπάρχουν πολλοί πάροχοι υπηρεσιών ασφαλείας, δεν είναι όλοι ίσοι ως προς τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν το προσωπικό ασφαλείας τους, τον τρόπο με τον οποίο εκτιμούν τις σχέσεις με τους πελάτες τους και την ικανότητά τους να παρέχουν με συνέπεια μια εξαιρετική κάλυψη ασφαλείας. Η ανάγνωση αξιολογήσεων ή μια κλήση για να μιλήσετε με έναν συντονιστή ασφαλείας μπορεί να σας πει πολλά για το επίπεδο εξυπηρέτησης που μπορείτε να περιμένετε.

Οι κατάλληλοι πάροχοι θα καθοδηγήσουν τους πελάτες σε διάφορες επιλογές κάλυψης, ανάλογα με τον προϋπολογισμό τους. Η ασφάλεια δεν πρέπει να περικοπεί λόγω περιορισμών στον προϋπολογισμό, επομένως βρείτε έναν πάροχο που εκτιμά τις ατομικές σας ανάγκες και εργάζεται επιμελώς για να βρει τη σωστή λύση για εσάς. Η ασφάλεια πρέπει να είναι προτεραιότητα και πρέπει να παρέχεται από security guards που θα υπηρετούν κάθε ρόλο μοναδικά.