βελτιώσετε τις υπηρεσίες ασφαλείας

Για να βελτιώσετε τις υπηρεσίες ασφαλείας σας επιλέξτε την κατάλληλη εταιρεία

Παρόλο που πολλές εταιρείες security μπορεί να φαίνονται οι ίδιες, τα προγράμματα διασφάλισης ποιότητας τους και η τήρησή τους είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά. Επομένως, αξιολογήστε την ικανότητα και το ιστορικό των δυνητικών αναδόχων σας και επιλέξτε αυτόν που θα είναι σε θέση να ικανοποιήσει πραγματικά τις ανάγκες σας.

Ελέγξτε την εκπαίδευση που παρέχεται στους Security Guards

Για να βελτιώσετε τις υπηρεσίες ασφαλείας σας, ελέγξτε και αξιολογήστε την κατάρτιση που παρέχει στο προσωπικό του ο ανάδοχός σας. Προσπαθήστε να θέσετε και να απαντήσετε στα εξής ερωτήματα:

  • Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις σας;
  • Ποιος ήταν υπεύθυνος για τη διεξαγωγή της εκπαίδευσης;
  • Πόσο καιρό διήρκησε η εκπαίδευση για κάθε security guard;

Επιβεβαιώστε τα προσόντα των Security Guards σας

Ενημερωθείτε για τις βασικές απαιτήσεις και βεβαιωθείτε ότι οι security guards που τοποθετούνται στην εταιρεία σας  συμμορφώνονται πλήρως με αυτές. Επιπλέον, αν διαθέτετε τμήμα HR φροντίστε να διατηρήσετε το δικαίωμα διεξαγωγής συνέντευξης των Security Guards πριν ανατεθούν στην ιδιοκτησία σας. Αυτή η αρχική συνέντευξη είναι ένας καλός τρόπος για να μάθετε τι μπορείτε να περιμένετε από εκείνους/ες. Μετά τη συνέντευξη, αν πιστεύετε ότι κάποιος ή κάποια δεν είναι επαρκής, μπορείτε να ζητήσετε κάποιο άλλο άτομο.

Αξιολογήστε το Σύστημα Εποπτείας για τους Security Guards

Εάν ο ανάδοχος των υπηρεσιών ασφαλείας σας δεν παρέχει επαρκή επίβλεψη, οι security guards θα είναι ανεπαρκώς εκπαιδευμένοι και χωρίς κίνητρα. Επιπλέον, όταν οι Security Guards δεν επιβλέπονται, συχνά πιστεύουν ότι η δουλειά που εκτελούν δεν είναι σημαντική. Στη συνέχεια υιοθετούν ενδεχομένως αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές. Πριν υπογράψετε συμβόλαιο με εταιρεία παροχής επανδρωμένων υπηρεσιών ασφαλείας, ενημερωθείτε για το πώς θα πραγματοποιεί την επίβλεψη του προσωπικού.

Διενεργήστε επιθεωρήσεις για να βελτιώσετε την ασφάλειά σας

Η τυχαία επίσκεψη στην ιδιοκτησία σας μετά από τις εργάσιμες ώρες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ελέγξετε το πώς λειτουργεί η ασφάλειά σας όταν δεν είστε εκεί. Ενώ εκτελείτε την επιθεώρησή σας, ρωτήστε τους φύλακές σας σχετικά με τα καθήκοντά τους για να βεβαιωθείτε ότι κατανοούν τη δουλειά τους. Εναλλακτικά, μπορείτε να προχωρήσετε σε μια ανεξάρτητη επιθεώρηση τρίτου μέρους (συμβούλου ασφαλείας).

Ορίστε τακτικές συναντήσεις με τον ανάδοχό σας

Ο ευκολότερος τρόπος για να βελτιώσετε την ασφάλειά σας είναι να συναντάτε τακτικά τον ανάδοχό σας. Ο σκοπός αυτών των συναντήσεων είναι η ανατροφοδότηση σχολίων και σκέψεων προς τον ανάδοχο σχετικά με την απόδοση του εκάστοτε Security Guard. Αυτές οι τακτικές συναντήσεις θα βοηθήσουν τον ανάδοχο να κατανοήσει σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες σας και να βρει τρόπους για να επιτύχει τα βέλτιστα επίπεδα εξυπηρέτησης.

Η United Security, έχοντας μια ισχυρή εταιρική κουλτούρα, εξασφαλίζει την πρόσβαση σε εξειδικευμένο και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό. Το ανθρώπινο δυναμικό της United Security είναι το πολυτιμότερο κεφάλαιο της εταιρείας. Άνθρωποι διαφορετικοί μεταξύ τους ως προς τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την εμπειρία τους, ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να παρέχουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες σε κάθε project που αναλαμβάνουμε.