Μόνιμες υπηρεσίες επανδρωμένης ασφάλειας

Μόνιμες υπηρεσίες επανδρωμένης ασφάλειας

Ο σχεδιασμός του πλάνου ασφαλείας σας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τύπο της επιχείρησης που διαχειρίζεστε. Ενώ οι προσωρινοί security guards έχουν νόημα για ειδικές εκδηλώσεις περιορισμένου χρόνου, οι επιχειρήσεις με μόνιμη δραστηριότητα εξυπηρετούνται καλύτερα εάν έχουν σύμβαση διαρκείας για υπηρεσίες επανδρωμένης ασφαλείας.

Οι οικιστικές κοινότητες, τα εμπορικά κτίρια και τα εργοτάξια διαπιστώνουν ότι οι μόνιμες ομάδες φύλαξης στις εγκαταστάσεις τους, παρέχουν ολοκληρωμένη ασφάλεια και μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση κόστους.

Αξιόπιστη προστασία

Οι security guards που έχουν σταθερή παρουσία στο ακίνητο προσδίδουν μια αίσθηση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας. Οι εργαζόμενοι και το κοινό ξέρουν σε ποιον να απευθυνθούν αν χρειαστούν βοήθεια. Οι μόνιμοι security guards μπορούν να ανταποκριθούν με σιγουριά και αποτελεσματικότητα όταν τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια.

Μακροχρόνιες Σχέσεις

Όσο περισσότερο εργάζεται μαζί σας ένας security guard, τόσο περισσότερο κατανοεί την επιχείρησή σας. Οι υπάλληλοι και οι πελάτες αναγνωρίζουν τους security guards, οι οποίοι αποτελούν έμπιστα πρόσωπα στην επιχείρησή σας. Ταυτόχρονα, οι security guards θα είναι εξοικειωμένοι με αυτούς που είναι εξουσιοδοτημένοι να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις σας.

Η πρόσληψη νέου προσωπικού ασφάλειας σε τακτική βάση διακόπτει αυτή τη δημιουργία σχέσεων και την ικανότητά σας να διατηρείτε μια ισχυρή παρουσία ασφάλειας. Η εμπιστοσύνη που οικοδομείται μεταξύ των security guards και της επιχείρησής σας μπορεί να αυξήσει την παραγωγικότητα και την ευημερία μεταξύ του προσωπικού και των πελατών σας.

Ισχυρότερη ασφάλεια

Είναι σίγουρα αποτελεσματικότερο να συνεργάζεστε με security guards που γνωρίζουν και κατανοούν τις λεπτομέρειες των διαδικασιών ασφαλείας της επιχείρησής σας. Από την κατανόηση των σημείων τρωτότητας των εγκαταστάσεών σας, τόσο μέσα, όσο και έξω από το κτίριο, μέχρι την παρακολούθηση των επισκεπτών, ένας αποτελεσματικός security guard είναι αυτός που γνωρίζει τις μοναδικές σας καθημερινές ανάγκες.

Ακόμη και οι πιο άρτια εκπαιδευμένοι security guards χρειάζονται χρόνο για να μάθουν αυτές τις μοναδικές πτυχές μιας επιχείρησης. Οι βραχυπρόθεσμοι security guards μπορεί να είναι σε θέση να αντιδράσουν σε καταστάσεις ενόσω αυτές συμβαίνουν, αλλά δεν μπορούν να είναι σε θέση να προλάβουν τις καταστάσεις πριν από την κλιμάκωσή τους. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχουν τη γνώση και την εμπειρία της επιχείρησής σας για να το κάνουν.

Πρόληψη και Αποτροπή Εγκλήματος

Ενώ υπάρχουν πολλοί ανόητοι εγκληματίες εκεί έξω, υπάρχουν εξίσου πολλοί που είναι οργανωμένοι και έξυπνοι. Εάν η επιχείρησή σας αποτελεί στόχο, αυτοί οι τύποι εγκληματιών θα αφιερώσουν χρόνο για να εξερευνήσουν τα τρωτά σημεία της επιχείρησής σας και να κατανοήσουν τα πρότυπα και τις διαδικασίες, ώστε να έχουν τις περισσότερες -κατά το δυνατό- πιθανότητες να ξεφύγουν.

Η περιοδική πρόσληψη υπηρεσιών ασφαλείας μπορεί να αποτελέσει τεράστιο πλεονέκτημα για τους επίδοξους εγκληματίες που στοχεύουν την επιχείρησή σας. Θα δουν ότι η επιχείρησή σας είναι ευάλωτη και θα χτυπήσουν. Η συνεπής παρουσία των security guards λειτουργεί αποτρεπτικά επειδή ο εγκληματίας γνωρίζει ότι η επιχείρησή σας προστατεύεται 24 ώρες το 24ωρο από ανθρώπους που τη γνωρίζουν πολύ καλά.

Σχετικά με εμάς

Το προσωπικό ασφαλείας μας σε μακροχρόνιες αναθέσεις και συμβάσεις, γνωρίζει καλά τις εγκαταστάσεις και τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται σε αυτές. Χρησιμοποιούν την εκπαίδευσή τους, τις δεξιότητες και την εμπειρία τους για να σας παρέχουν ανώτερης ποιότητας προστασία.

Στη UNITED SECURITY κατανοούμε ότι κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις ασφάλειας που σίγουρα καλύπτουν τις εξατομικευμένες ανάγκες σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους έμπειρους ειδικούς ασφαλείας μας σήμερα για να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να σας παρέχουμε σύγχρονες λύσεις ασφαλείας εντός του προϋπολογισμού σας.

Μόνιμες υπηρεσίες επανδρωμένης ασφάλειας