united-security-budget

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την εφαρμογή ή την επέκταση ενός σχεδίου ασφαλείας και αν γίνει λανθασμένα, μπορεί να εξαντλήσει γρήγορα τον προϋπολογισμό ασφαλείας σας. Ωστόσο, εάν γίνει σωστά, ένας προϋπολογισμός για την ασφάλεια μπορεί να σας βοηθήσει να θέσετε σαφείς στόχους, να προστατέψετε εσάς και τον οργανισμό σας από κινδύνους και να αποτρέψετε τη σπατάλη χρημάτων και άλλων πόρων.

Η δημιουργία ενός προϋπολογισμού ασφαλείας μπορεί να είναι μια περίπλοκη και μερικές φορές εξαντλητική διαδικασία, γι’ αυτό θέλαμε να μοιραστούμε κάποιες πληροφορίες από την εμπειρία ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες ασφαλείας.

Τι είδους ασφάλεια χρειάζεται η εταιρεία σας;

Είναι σύνηθες να πιστεύουμε ότι τα συστήματα ασφαλείας είναι δαπανηρά, προορίζονται για μεγάλες εταιρείες και χρησιμοποιούνται κυρίως για την πρόληψη της κλοπής. Ωστόσο, τα συστήματα ασφαλείας διατίθενται σε διάφορα πεδία και μπορούν να προσαρμοστούν για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας.

Τα συστήματα συναγερμού, τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης, η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, η παρακολούθηση video και οι security guards είναι όλα παραδείγματα αναγκών ασφαλείας. Ο προσδιορισμός των απαιτήσεών σας μπορεί να βοηθήσει στην επιλογή του καλύτερου συστήματος ασφαλείας για εσάς.

Κατά τον προγραμματισμό του προϋπολογισμού σας, εξετάστε τις ακόλουθες ερωτήσεις:

  • Ανησυχείτε για το ποιος έχει πρόσβαση στην ιδιοκτησία σας;
  • Θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα τους υπαλλήλους σας;
  • Χρειάζεστε ασφάλεια εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου; Ή μήπως και τα δύο;
  • Είστε υπεύθυνοι πολλών τοποθεσιών και ψάχνετε για μια λύση που μπορεί να ενσωματώσει ομαλά όλες τις εγκαταστάσεις σας;
  • Χρειάζεστε προληπτική και αντιδραστική ασφάλεια; Ή κάτι πιο παθητικό για τη βελτίωση της διοίκησης και του ελέγχου;

Επιλέγοντας τον σωστό πάροχο ασφάλειας

Εάν δεν είστε σίγουροι για το είδος της ασφάλειας που χρειάζεστε, είναι καλή ιδέα να επικοινωνήσετε με έναν από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τις τοποθεσίες στις εγκαταστάσεις σας που ενδέχεται να ωφεληθούν από πρόσθετη ασφάλεια. Πριν προτείνει μια λύση ασφάλειας, η UNITED SECURITY θα κάνει μια επιτόπια αξιολόγηση. Δεν θα χρειαστεί να συναλλάσσεστε με διάφορους προμηθευτές, να πληρώνετε μεμονωμένες χρεώσεις ή να συναλλάσσεστε με διαφορετικές ομάδες υποστήριξης πελατών.

Βιντεοεπιτήρηση

Η παρακολούθηση βίντεο είναι μια εξέχουσα τάση στις λύσεις ασφαλείας και μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε ορισμένες περιπτώσεις. Είναι ένα δαπανηρό πρόσθετο, αλλά υπάρχουν σίγουρα τρόποι να εργαστείτε εντός του προϋπολογισμού σας για να αποκτήσετε τον καταλληλότερο εξοπλισμό για την επιχείρησή σας.

Σκεφτείτε τι ή ποιον παρακολουθείτε, το επίπεδο προστασίας που θέλετε και την ποσότητα/ποιότητα της λεπτομέρειας που απαιτείται για να δημιουργήσετε μια λύση που να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

Η συζήτηση μαζί μας θα διευκολύνει αυτή τη διαδικασία και μπορεί να σας εξοικονομήσει αρκετά χρήματα.

Συναγερμός πυρκαγιάς και φωνητική εκκένωση

Προτείνεται η εγκατάσταση συστήματος συναγερμού πυρκαγιάς στις κτιριακές εγκαταστάσεις σας, με τις πρέπουσες περιοδικές επιθεωρήσεις/δοκιμές του εξοπλισμού. Αν και πρόκειται για ένα μη-ευκαταφρόνητο κόστος, χρησιμεύει ως βασικό πρωτόκολλο προστασίας της ζωής για την εταιρεία σας. Η γνώση όλων των νόμων, κανόνων και κανονισμών μπορεί να είναι εκφοβιστική, αλλά η κατανόηση των προτύπων είναι ζωτικής σημασίας ώστε εσείς και το προσωπικό σας να μην διατρέχετε ποτέ σημαντικό κίνδυνο.

Φυσική ασφάλεια

Οι κίνδυνοι φυσικής ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων των διαρρήξεων, της ασφάλειας του προσωπικού και των επιτόπιων ατυχημάτων, θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη στον προϋπολογισμό ασφαλείας κάθε εταιρείας. Τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης, οι security guards, οι κλειδαριές των θυρών και άλλα, μπορούν να προβλεφθούν στον προϋπολογισμό για την ασφάλεια. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προϋπολογίσει ολοκληρωμένες επιλογές ασφαλούς κάλυψης που περιέχουν όλα όσα χρειάζεστε.

Σχετικά με εμάς

Η UNITED SECURITY είναι μια ολοκληρωμένη εταιρεία που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που σχετίζονται με την ασφάλεια. Από την ίδρυσή μας μέχρι και σήμερα, έχουμε αναλάβει και χειριστεί χιλιάδες projects με εξαιρετική αποτελεσματικότητα. Πιστεύουμε ότι η εμπειρία και η φήμη μας μιλάνε από μόνα τους.