εταιρειες σεκιουριτι

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων έχουν πολλά πράγματα στο μυαλό τους και κάποια από αυτά είναι η ασφάλεια της περιουσίας τους, η ασφάλεια του εξοπλισμού τους, η ασφάλεια των υπαλλήλων τους, κ.λ.π. Η λήψη ιδιωτικών υπηρεσιών ασφαλείας είναι η βέλτιστη λύση καθώς επιφέρει πολλά οφέλη.

Πρόληψη

Η συνεργασία με μια ιδιωτική εταιρεία υπηρεσιών ασφαλείας για την προστασία της επιχείρησής σας αποτελεί τη μοναδική και αποτελεσματικότερη προληπτική ενέργεια. Οι security guards που περιπολούν τις εγκαταστάσεις των γραφείων σας ή τα βιομηχανικά σας κτίρια και τις αποθήκες, οι κάμερες παρακολούθησης, οι συναγερμοί για εισβολείς, κ.λπ., θα καταστήσουν σαφές στους επίδοξους εγκληματίες ότι δεν είναι εύκολο να διαπράξουν ένα έγκλημα στον χώρο σας.

Απρόσκοπτη διοίκηση και μέριμνα

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων γνωρίζουν καλά, ότι η ψυχική τους ηρεμία είναι απαραίτητη για να επικεντρωθούν αποκλειστικά στα καθήκοντά τους. Εάν ο επιχειρηματίας αποσπάται από άλλα πράγματα, όπως η ασφάλεια των υπαλλήλων και των περιουσιακών στοιχείων, δεν μπορεί να εστιάσει στην ουσία που είναι φυσικά η παραγωγικότητα και κερδοφορία της επιχείρησης. Η πρόσληψη Security Guards αποτελεί μονόδρομο για την προστασία της επιχείρησης. Απλά και μόνο η παρουσία τους, θα κάνει το περιβάλλον της επιχείρησής σας πιο ήρεμο και καθησυχαστικό. Η εγκατάσταση εξοπλισμού ασφαλείας, θα βοηθήσει επίσης και οι υπάλληλοί σας θα αισθάνονται πολύ πιο ασφαλείς, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγικότητάς τους.

Μείωση του κόστους ζημιών και ασφαλίστρων

Κάθε επιχειρηματίας επενδύει αρκετά χρήματα στην ανάπτυξη της επιχείρησής του. Ένα μεγάλο μέρος αυτής της επένδυσης αφορά στην υποδομή, στα έπιπλα και στον εξοπλισμό. Αν τους συνέβαινε κάτι, όπως μια φωτιά, μια κλοπή, κάποιοι βανδαλισμοί, κ.τ.λ., η η λειτουργία της επιχείρησης μπορεί να διακοπεί και οι ζημιές μπορεί να είναι τόσο σοβαρές που η επιχείρηση δεν θα μπορέσει να ανακάμψει σύντομα. Η ασφάλιση (insurance) σίγουρα βοηθάει, αλλά θα χρειαστεί χρόνος για να ξαναλειτουργήσει η επιχείρηση. Τα συνεπακόλουθα μπορεί να είναι καταστροφικά, όπως να χαθούν μεγάλοι πελάτες και να υπάρξουν σοβαρές οικονομικές απώλειες.

Εξοπλισμός ασφαλείας όπως συναγερμοί πυρκαγιάς, αυτόματα συστήματα πυρόσβεσης, συναγερμοί εισβολέων, κάμερες παρακολούθησης και μια ομάδα Security Guards είναι όλα τα απαραίτητα αποτρεπτικά μέσα έναντι τυχαίων πυρκαγιών, εμπρησμών, διαρρηκτών, βανδάλων κ.λπ. Tο κόστος της επένδυσης σε Υπηρεσίες Ασφαλείας είναι πολύ μικρότερο από τις ζημιές που προκύπτουν από οποιοδήποτε ατυχές ή δόλιο γεγονός.