security guards φυσική κατάσταση

Όσοι εργάζονται στον κλάδο της ασφάλειας πρέπει να παραμένουν σε καλή φυσική κατάσταση για να διασφαλίσουν ότι δεν διακυβεύεται η ασφάλεια των ανθρώπων γύρω τους. Μια αξιόπιστη εταιρεία ασφαλείας εφαρμόζει αυστηρά κριτήρια φυσικής κατάστασης κατά την πρόσληψη των security guards.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να κάνει ένας security guard κατά τη διάρκεια της ημέρας του για να παραμένει σε φόρμα και να είναι πάντοτε έτοιμος να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη.

Σταθερή ρουτίνα προπόνησης όταν βρίσκονται εκτός υπηρεσίας

Οι επαγγελματίες της ασφάλειας πρέπει να φροντίζουν συνεχώς τη φυσική τους κατάσταση και ειδικότερα όταν βρίσκονται εκτός υπηρεσίας. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι θα παραμείνουν σε εγρήγορση και θα είναι ισχυροί και δυνατοί κατά τις ώρες υπηρεσίας. Ένας από τους πιο σημαντικούς τρόπους με τους οποίους μπορούν να αποδείξουν την αφοσίωσή τους στη δουλειά που κάνουν, είναι μέσω της σκληρής προσπάθειας που καταβάλλουν για να διατηρήσουν τον εαυτό τους κατάλληλο για τα καθήκοντα και τις ευθύνες που τους ανατίθενται.

Διατατικές ασκήσεις κατά τις εργάσιμες ώρες

Κατά τη διάρκεια πολλών ωρών εργασίας, το ανθρώπινο σώμα μπορεί να κουραστεί και να σκληρύνει. Κάνοντας κάποιες διατάσεις κατά τη διάρκεια της εργασίας μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη του να πονέσει το σώμα μας. Το να μην τεντώνονται τακτικά οι security guards, μπορεί να τους κάνει να γίνουν επιρρεπείς σε μυϊκή εξασθένηση και πόνους στο σώμα.

Εάν εσείς, ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, παρατηρείτε τους security guards να κάνουν διατάσεις ενώ είστε στη δουλειά, αυτό δεν δείχνει ότι δεν συγκεντρώνονται στη δουλειά τους. Στην πραγματικότητα, αυτό δείχνει την αφοσίωσή τους και την ετοιμότητά τους να ανταποκριθούν σε κάθε έκτακτη ανάγκη. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο παραμένουν ενεργοί και ευκίνητοι. Οι ασκήσεις διατάσεων παίζουν ζωτικό ρόλο στη διατήρηση της θερμοκρασίας και της ευελιξίας του σώματος.

Αλλάζοντας τη στάση του σώματος και τη θέση τους

Η αλλαγή της στάσης σώματος είναι επίσης απαραίτητη για τους security guards ανά κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα. Η μετακίνηση από τη μια θέση στην άλλη διατηρεί τον εγκέφαλο σε λειτουργία. Η ίδια στάση και θέση για αρκετή ώρα κάνει ένα άτομο να αισθάνεται λήθαργο και αδράνεια. Η ικανότητα του να σκέφτεσαι και να αντιδράς γρήγορα χάνεται όσο δεν κινείσαι. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο για τους security guards να παραμένουν σε κίνηση και να είναι έτοιμοι να αντιδράσουν ή ακόμη και να προλάβουν ορισμένες δυσάρεστες καταστάσεις.

Υγιεινές Διατροφικές Συνήθειες

Οι επαγγελματίες security guards πρέπει να κάνουν υγιεινές επιλογές σε ότι αφορά το φαγητό τους. Η υγιεινή τροφή, όχι μόνο θα τους κρατήσει σε φόρμα σωματικά, αλλά και διανοητικά, αφού και οι δύο τύποι φυσικής κατάστασης απαιτούνται από επαγγελματίες ειδικούς σε θέματα ασφάλειας. Πρέπει να έχουν τη σωματική και την ψυχική ικανότητα για να εκτελούν αποτελεσματικά τα καθήκοντά τους.

Το πρόχειρο φαγητό και τα ανθυγιεινά τρόφιμα (π.χ. με υψηλή χοληστερόλη) είναι πράγματα από τα οποία πρέπει να μείνει μακριά ένας σωστός επαγγελματίας security guard. Αυτά τα είδη διατροφής θα έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση του σωματικού βάρους και θα κάνουν το σώμα και το μυαλό να τεμπελιάζει. Για να παραμείνουν δραστήριοι και να ανταποκριθούν αποτελεσματικά όταν απαιτείται, οι security guards πρέπει να ακολουθούν μια δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες και υψηλή σε πρωτεΐνες για να διατηρήσουν τη σωματική τους δύναμη προκειμένου να χειριστούν πολύπλοκες προκλήσεις.

Η UNITED SECURITY είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους επανδρωμένων υπηρεσιών ασφαλείας στην Ελλάδα. Διασφαλίζουμε ότι οι security guards μας δεν είναι μόνο έντιμοι και αξιόπιστοι, αλλά σωματικά και ψυχικά ικανοί να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση κατά τη διάρκεια της εργασίας τους. Για να επικοινωνήσετε μαζί μας κάντε κλικ εδώ.