security guards και δυσκολίες

Το να είναι κάποιος/α Security Guard είναι από τις πιο απαιτητικές δουλειές, καθώς πρέπει να χειρίζονται δύσκολες καταστάσεις με επαγγελματισμό. Προσλαμβάνετε επαγγελματίες Security Guards για να προστατεύσετε την επιχείρησή σας και αυτό σημαίνει ότι τους εμπιστεύεστε τους υπαλλήλους σας και την ασφάλεια της επιχείρησης. Έτσι, πιστεύετε ότι είναι καλά εκπαιδευμένοι και έχουν τις απαιτούμενες γνώσεις για να αντιμετωπίσουν στρεσογόνες καταστάσεις. Ο κύριος λόγος που προσλαμβάνετε μια ομάδα ασφαλείας είναι επειδή ανησυχείτε για τον πιθανό κίνδυνο που θα μπορούσε να θέσει υπό αμφισβήτηση την καλή φήμη της επιχείρησής σας.

Το πρώτο βήμα για να διατηρήσετε εσάς και την επιχείρησή σας ασφαλή είναι η πρόσληψη επαγγελματικού προσωπικού ασφαλείας. Επικίνδυνες καταστάσεις μπορεί να εμφανιστούν ανά πάσα στιγμή σε διάφορες μορφές. Επομένως, η πρόσληψη μιας ομάδας ασφαλείας που είναι εκπαιδευμένη να χειρίζεται αυτές τις αγχωτικές καταστάσεις θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε την επιχείρησή σας. Οι Security Guards σε όλη τη διάρκεια της καριέρας τους αντιμετωπίζουν διάφορες αγχωτικές καταστάσεις και προκλήσεις. Ως εκ τούτου έχουν αναπτύξει πολλές δεξιότητες για το πως πρέπει να διαχειριστούν αυτές τις καταστάσεις με αποτελεσματικότητα.

Παραθέτουμε μερικούς από τους τρόπους με τους οποίους οι έμπειροι και άρτια εκπαιδευμένοι Security Guards μπορούν να χειριστούν αυτές τις αγχωτικές καταστάσεις.

3 τρόποι με τους οποίους οι Security Guards διαχειρίζονται ζητήματα ασφαλείας

Κάθε Security Guard συχνά συναντά καταστάσεις στις οποίες καλείται να αντιμετωπίσει ένα ταραγμένο άτομο. Οι επαγγελματίες Security Guards εκπαιδεύονται για να εντοπίζουν σημάδια ή συμπεριφορές που δείχνουν ότι ένα άτομο μπορεί να προετοιμάζεται να διαπράξει ένα έγκλημα ή να βλάψει κάποιο άλλο άτομο. Μερικές ενδείξεις ότι ένα άτομο είναι ταραγμένο και μπορεί να αποτελέσει απειλή για άλλους περιλαμβάνουν:

  • Γλώσσα του σώματος
  • Λεκτική απειλή
  • Μιλώντας για βία
  • Δυνατές φωνές
  • Εισβολή στο χώρο των άλλων ανθρώπων

Μερικές φορές, ακόμη και με την καλύτερη εκπαίδευση, είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις αυτές τις αγχωτικές καταστάσεις. Σε τέτοιες καταστάσεις είναι σημαντικό να παραμείνει κανείς ήρεμος και ψύχραιμος. Αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας αποτελεσματικός Security Guard.

Ακούει

Μερικές φορές ένα άτομο που φωνάζει δυνατά μπορεί να αισθάνεται ότι δεν ακούγεται και θέλει οι άλλοι να ακούσουν αυτά που νιώθει. Έτσι, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει το προσωπικό ασφαλείας σας είναι να τους ακούσει. Αντί να αγνοούν αυτό που λένε, είναι σημαντικό να ακούν τι προσπαθεί να επικοινωνήσει το άτομο. Ακούγοντας ενεργά τι προσπαθεί να πει ο άλλος χρησιμοποιώντας τη γλώσσα του σώματός του και κάνοντας ερωτήσεις, ο Security Guard δείχνει στο άλλο άτομο ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για την κατάσταση και θέλει να επιλύσει το πρόβλημα. Πολλές φορές, απλά και μόνο η ενεργητική ακρόαση μπορεί να τους βοηθήσει να εκτονώσουν την κατάσταση. Η ενεργητική ακρόαση έχει επίσης ως αποτέλεσμα την επίδειξη ενσυναίσθησης. Ακούγοντας τι λέει το άτομο και κάνοντας ερωτήσεις με νόημα, δείχνουν ότι μπαίνουν στη θέση του ατόμου και μπορούν να κατανοήσουν καλύτερα την κατάσταση προκειμένου να βρουν μια λύση.

Επικοινωνεί

Η επικοινωνία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στον μετριασμό επικίνδυνων καταστάσεων, καθώς η περισσότερη ταραχή προέρχεται από ένα συναισθηματικό ζήτημα. Ως εκ τούτου, σε μια κατάσταση όπως αυτή, το καλύτερο που έχει να κάνει ο  Security Guard είναι να επικοινωνήσει. Είναι σημαντικό η επικοινωνία να έχει πρόθεση και το ταραγμένο άτομο δεν πρέπει να αισθάνεται ότι απειλείται με κανέναν τρόπο. Επομένως, κατά την επικοινωνία ο Security Guard πρέπει να είναι ήρεμος, ξεκάθαρος και να χρησιμοποιεί θετική γλώσσα του σώματος. Αυτό βοηθά στην ανακούφιση από το άγχος και στη γρήγορη αποκλιμάκωση. Σε καταστάσεις όπως αυτές, ο κύριος στόχος είναι να επιλυθεί η κατάσταση χωρίς ζημιά ή τραυματισμό.

Προσφέρει λύσεις

Ο Security Guard πρέπει να ξέρει πώς να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να προσφέρει λύσεις. Το τελευταίο βήμα για τον μετριασμό μιας δυνητικά επικίνδυνης κατάστασης είναι να τερματιστεί η αντιπαράθεση με τρόπο που το άτομο να μην αισθάνεται ότι απειλείται. Ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να προσφερθεί μια πιθανή λύση. Το άτομο αισθάνεται περισσότερο σεβαστό και λιγότερο απειλούμενο όταν εμπλέκεται στην εξεύρεση λύσης. Αυτό θα ελαχιστοποιήσει τις πιθανές ζημιές και η κατάσταση θα αντιμετωπιστεί πιο ομαλά.

Σχετικά με τη UNITED SECURITY

Ένας αξιωματικός ασφαλείας πρέπει να έχει ποικίλες δεξιότητες για να χειρίζεται δύσκολες καταστάσεις. Επομένως, είναι σημαντικό να προσλάβετε επαγγελματικό προσωπικό ασφαλείας που γνωρίζει τις προαναφερθείσες μεθόδους για την επίλυση αγχωτικών καταστάσεων.

Η UNITED SECURITY είναι μια από τις πιο επαγγελματικές, αξιόπιστες και έμπειρες εταιρείες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας στην Ελλάδα. Έχουμε μια ομάδα επαγγελματιών ασφαλείας, οι οποίοι διαθέτουν τη σωστή εκπαίδευση και αποτελεσματικότητα για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε απειλής ασφαλείας. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας.