κοινωνική απόσταση και ασφάλεια

Ακόμη και μετά την άρση αρκετών από τους έννομους περιορισμούς, είναι πολύ πιθανό το προσωπικό και οι πελάτες σας να αισθάνονται πολύ πιο ασφαλείς υιοθετώντας συμπεριφορές κοινωνικής απόστασης ως επιλογή και όχι ως απαίτηση. Όταν ζήσαμε για σχεδόν 18 μήνες με φόβο και στην επιχείρησή σας πρέπει να κάνετε τους ανθρώπους να αισθάνονται ασφαλείς όταν ασχολούνται με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, ίσως χρειαστεί να σκεφτείτε την ασφάλεια με έναν ελαφρώς διαφορετικό τρόπο.

Πολλοί από τους security guards μας λειτούργησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας, παρέχοντας ασφάλεια σε όλων των ειδών τις επιχειρήσεις. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε έμπειροι και καλά εξοπλισμένοι για τη διαχείριση μέτρων κοινωνικής απόστασης και είμαστε εξοικειωμένοι με την ευγενική επιβολή τους στο ευρύ κοινό χωρίς προσβολή ή αντικοινωνική συμπεριφορά.

Προκειμένου να υποστηρίξετε μέτρα κοινωνικής απόστασης στην επιχείρησή σας, υπάρχουν ορισμένες ενέργειες που μπορείτε να κάνετε στις οποίες μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Για παράδειγμα:

  • Περιορισμός του αριθμού των πελατών εντός του καταστήματος ή της επιχείρησής σας.
  • Κρατώντας τις πόρτες και τα παράθυρα ανοιχτά όσο το δυνατόν περισσότερο – είτε είστε εταιρικός οργανισμός, είτε κατάστημα λιανικής πώλησης, είτε στον κλάδο της φιλοξενίας ή σε όποιον άλλο κλάδο.
  • Εάν είναι δυνατόν, δημιουργήστε ένα σύστημα μονόδρομης κυκλοφορίας πεζών στους χώρους της επιχείρησής σας.
  • Σήμανση που υπενθυμίζει στο προσωπικό και τους επισκέπτες να προσπαθούν να μείνουν 2 μέτρα μακριά από άλλους ανθρώπους, καθώς και τη χρήση μη χειρουργικής μάσκας προσώπου.

Η επένδυση σε πρόσθετη ασφάλεια που μπορεί να υποστηρίξει και να ενθαρρύνει μέτρα κοινωνικής απόστασης όχι μόνο θα προστατεύσει τους υπαλλήλους και τους πελάτες σας, αλλά θα σας βοηθήσει και στο να τονίσετε ότι θα συμβάλλετε ενεργά στη διατήρηση των χαμηλών επιπέδων του Covid-19 στον πληθυσμό. Ενώ τα μέτρα δεν θα είναι πλέον έννομες απαιτήσεις, όλα τα παραπάνω θα βοηθήσουν στην πιο άνετη και σταδιακή επιστροφή των ανθρώπων στην κανονικότητα. Η προσαρμοστική και ευέλικτη προσέγγιση στην κοινωνική απόσταση θα μπορούσε να υποστηρίξει την επιτυχία της επιχείρησής σας. Η έμπειρη ομάδα ασφαλείας μας θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε μέρος του άγχους και της ανησυχίας από το προσωπικό σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί σας για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στην επιχείρησή σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με ένα μέλος της ομάδας μας. Ανυπομονούμε να σας ακούσουμε.

Εναλλακτικά, εάν θέλετε να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε την καριέρα σας στον κλάδο της ασφάλειας, ελέγξτε την ενότητα «εργασία» στον ιστότοπό μας ή στείλτε μας με email ένα ενημερωμένο αντίγραφο του βιογραφικού σας. Επενδύουμε σταθερά στην εκπαίδευση και εργαζόμαστε σκληρά για να υποστηρίξουμε το προσωπικό μας. Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο LinkedIn