υπηρεσίες φύλαξης στην επιχείρηση

Κάποιοι πιστεύουν ότι τα συστήματα CCTV και άλλα gadgets μπορούν να προστατεύσουν από μόνα τους την επιχείρησή τους, αλλά στην πραγματικότητα οι υπηρεσίες επανδρωμένης φύλαξης είναι ο μόνος τρόπος για να προστατεύσετε τους επαγγελματικούς σας χώρους από κλοπές και άλλα εγκλήματα. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τις μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά και για τις μεσαίες/μικρές επιχειρήσεις.

Τώρα το ερώτημα που τίθεται είναι εάν όλες οι επιχειρήσεις χρειάζονται υπηρεσίες φύλαξης. Επιχειρήσεις όπως τα καταστήματα λιανικής, mini/super markets και τράπεζες αποτελούν στόχους των ληστών και αυτές οι επιχειρήσεις πρέπει οπωσδήποτε να προσλάβουν μια αξιόπιστη εταιρεία security για να τους βοηθήσει να προστατεύσουν την επιχείρησή τους.

Στη UNITED SECURITY διαθέτουμε εκπαιδευμένους και έμπειρους security guards που μπορούν να αποτρέψουν εγκλήματα και να διατηρήσουν την ασφάλεια στους επαγγελματικούς σας χώρους, καθώς και να βοηθήσουν τους υπαλλήλους και τους πελάτες σας σε ότι άλλο απαιτείται.

Αίσθηση ασφάλειας

Το πρώτο πράγμα που συμβαίνει με την παρουσία των security guards είναι η διάχυτη αίσθηση ασφάλειας. Δεν θα χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για την ασφάλεια της επιχείρησής σας, των εργαζομένων και των πελατών σας.

Οι εργαζόμενοι που λειτουργούν σε περιβάλλον χωρίς κινδύνους είναι πιο εύκολο να συγκεντρωθούν και είναι πιο παραγωγικοί καθώς δεν ανησυχούν για την προσωπική τους ασφάλεια. Ομοίως, η πρόσληψη υπηρεσιών επανδρωμένης φύλαξης θα δώσει την εντύπωση στους πελάτες σας ότι νοιάζεστε για την ασφάλειά τους και ότι λαμβάνετε μέτρα για να τη διασφαλίσετε. Οι υπηρεσίες ασφαλείας είναι πολύ σημαντικές, ειδικότερα στις περιπτώσεις που η επιχείρησή σας βρίσκεται σε περιοχή υψηλής εγκληματικότητας.

Πρόληψη

Η παρουσία των security guards στους επαγγελματικούς σας χώρους αποτελεί μεγάλο αποτρεπτικό παράγοντα για την εγκληματικότητα. Οι εγκληματίες διστάζουν να στοχοποιήσουν μια επιχείρηση που διαθέτει επαγγελματική φύλαξη.

Η πρόσληψη υπηρεσιών ασφαλείας θα αποτρέψει την όποια εγκληματική δραστηριότητα, καθώς θα δώσει ένα μήνυμα σε επίδοξους εγκληματίες ότι αντιμετωπίζετε σοβαρά την ασφάλεια της επιχείρησής σας. Οι επαγγελματίες security guards είναι εκπαιδευμένοι να εντοπίζουν ύποπτες εγκληματικές δραστηριότητες και έχουν την εμπειρία να τις αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά επί τόπου.

Χειρισμός εγκλημάτων & ύποπτων ενεργειών

Οι επαγγελματίες security guards είναι άρτια εκπαιδευμένοι για να ανταποκρίνονται ενεργά σε ένα έγκλημα, όπως π.χ. να ακινητοποιήσουν το δράστη και να επικοινωνήσουν με την αστυνομία.

Το προτιμότερο είναι να προσλάβετε security guards από μια αξιόπιστη εταιρεία security. To προσωπικό ασφαλείας από αξιόπιστες εταιρείες ασφαλείας, όπως είναι η UNITED SECURITY, είναι άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο στην αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων.

Επιτήρηση

Υπάρχουν διάφορες υπηρεσίες που μπορούν να παρέχουν οι security guards, όπως η στατική φύλαξη, η κινητή περιπολία και η παρακολούθηση των monitors από τις κάμερες ασφαλείας. Εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε ποιες υπηρεσίες θέλετε για τον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά μπορούμε ταυτόχρονα να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε σωστά αξιολογώντας τους πιθανούς κινδύνους. Σε κάθε περίπτωση, όταν προσλαμβάνετε security guards για την επιτήρηση του χώρου σας, αφαιρείτε μια μεγάλη και στρεσογόνα ευθύνη από τους ώμους σας.

Σχετικά με τη UNITED SECURITY

Η UNITED SECURITY είναι μια άρτια καταρτισμένη επαγγελματική εταιρεία που προσφέρει ένα πλήρες σύνολο γνώσεων, δεξιοτήτων, τεχνογνωσίας και πολυετούς εμπειρίας στον κλάδο των υπηρεσιών επανδρωμένης ασφάλειας. Είμαστε υπερήφανοι που θέτουμε τα υψηλότερα πρότυπα στις υπηρεσίες, καθώς εκτιμούμε τη ζωή, την ασφάλεια και την υγεία σας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.