Είναι απαραίτητο να κάνετε τους υπαλλήλους σας να αισθάνονται ασφαλείς ενώ εργάζονται στο γραφείο σας, προκειμένου να διατηρήσετε ένα παραγωγικό περιβάλλον. Κάθε επιχείρηση όπου οι εργαζόμενοι αισθάνονται ευάλωτοι σε επιθέσεις, κλοπές ή βανδαλισμούς, θα υποφέρει από δυσαρέσκεια και χαμηλά ποσοστά παραγωγικότητας. Σε περιβάλλοντα όπως αυτά, οι εργαζόμενοι αισθάνονται υποτιμημένοι. Ένα εταιρικό γραφείο μπορεί να αντιμετωπίσει εσωτερικές και εξωτερικές απειλές ασφάλειας. Επιπλέον, υπάρχουν διάφορες απειλές για την ασφάλεια των δεδομένων λόγω της αύξησης των ποσοστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Επομένως, η εφαρμογή ισχυρών μέτρων ασφαλείας είναι απαραίτητη για να διασφαλιστεί ότι το γραφείο σας παραμένει ασφαλές τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους επισκέπτες.

Αναφέρουμε ορισμένα σημαντικά μέτρα που μπορείτε να πάρετε για να βελτιώσετε τη δομή της ασφάλειας του γραφείου σας.

Ενημερώστε τα διαδικτυακά σας συστήματα

Τα δεδομένα σας είναι πάντα ευάλωτα σε χάκερς που μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν κατά λάθος ή να σας ζητήσουν λύτρα. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, οι επιθέσεις ransomware εκτιμάται ότι κοστίζουν 6 τρισεκατομμύρια δολάρια έως το 2021. Επομένως, η προστασία των δεδομένων σας από εγκλήματα στον κυβερνοχώρο είναι απαραίτητη για την αποφυγή σημαντικών χρηματικών απωλειών.

Η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και στο διαδίκτυο μπορεί να διαδραματίσει ενεργό ρόλο στην παρακολούθηση οποιασδήποτε ύποπτης δραστηριότητας στα δεδομένα σας και να παρέχει άμεσες λύσεις με τη βοήθεια εξειδικευμένων επαγγελματιών ασφάλειας στον τομέα της πληροφορικής. Επιπλέον, υπάρχουν κάποια άλλα μέτρα που μπορείτε να λάβετε για να αποφύγετε την κλοπή δεδομένων στο διαδίκτυο, όπως:

  • Ενημέρωση των συστημάτων
  • Ενημερωμένο λογισμικό
  • Ισχυροί κωδικοί πρόσβασης
  • Χώρος αποθήκευσης στο cloud
  • Πλήρης σουίτα ασφαλείας στο Διαδίκτυο
  • Ισχυρό λογισμικό προστασίας από ιούς

Χρησιμοποιήστε συστήματα επιτήρησης

Ένα 24ωρο λειτουργικό σύστημα παρακολούθησης βίντεο μπορεί να ελαχιστοποιήσει τις απειλές για την ασφάλεια των γραφείων, καθώς σας επιτρέπει να εντοπίσετε αμέσως οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα.

Κάρτες ταυτότητας υπαλλήλου

Ο εφαρμοσμένος έλεγχος πρόσβασης μπορεί να συμβάλει στην ασφάλεια του γραφείου σας. Για παράδειγμα, τα δελτία ταυτότητας υπαλλήλων μπορούν να αποτρέψουν τις εισβολές στο γραφείο σας. Οι κωδικοί ασφαλείας θα επιτρέπουν μόνο στο προσωπικό να εισέρχεται στο γραφείο και οι μηχανές ανάγνωσης θα παρακολουθούν όλους όσους μπαίνουν και βγαίνουν από το γραφείο.

Μίσθωση ατόμων ασφαλείας

Η πρόσληψη των security guards είναι άκρως σημαντική ακόμα κι αν παρακολουθείτε προσεκτικά τους πάντες, εγκαθιστώντας ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας και παρακολούθησης βίντεο. Αυτά τα άτομα είναι εκπαιδευμένα να εντοπίζουν οποιοδήποτε ύποπτο άτομο εισέρχεται στο χώρο του γραφείου με πρόθεση βλάβης. Επιπλέον, έχουν αποκτήσει την απαραίτητη εκπαίδευση για να ελέγχουν τα άτομα που εισέρχονται στο γραφείο και να διασφαλίζουν ότι το γραφείο σας διατηρείται ασφαλές.

Εκπαιδεύστε το προσωπικό σας

Η παροχή εκπαίδευσης στο προσωπικό σας είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της ασφάλειας σε περίπτωση που συμβεί κάτι ασυνήθιστο. Πραγματοποιήστε τακτικά εκπαιδευτικά σεμινάρια και εκπαιδεύστε τους υπαλλήλους σας για το πώς πρέπει να αντιδρούν σε τυχόν κινδύνους.

Αυτά τα σεμινάρια μπορεί να περιλαμβάνουν καθοδήγηση για τρόπους εξόδου σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, χρήση κιτ πρώτων βοηθειών, αντιμετώπιση αστοχιών μηχανημάτων και πολλά άλλα. Η διαχείριση κρίσεων από τους επαγγελματίες της UNITED SECURITY μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σε τέτοια σενάρια υψηλού κινδύνου.

Συμπερασματικά

Η εφαρμογή ενός μελετημένου σχεδίου ασφαλείας θα κρατήσει το γραφείο σας ασφαλές και θα βοηθήσει τους εργαζόμενους να αντιδράσουν σοφά σε επικίνδυνες συνθήκες. Από τη διασφάλιση της φυσικής ασφάλειας έως την προστασία των δεδομένων σας από ransomware, ένα στρατηγικό σχέδιο ασφάλειας μπορεί να σας βοηθήσει να ελαχιστοποιήσετε τις χρηματικές σας απώλειες και να διατηρήσετε τους εργαζομένους σας ασφαλείς.

Σχετικά με τη UNITED SECURITY

Η δημιουργία ενός ασφαλούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος είναι εξίσου σημαντική με την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και η ύπαρξη ενός αξιόπιστου συνεργάτη ασφάλειας μπορεί να βοηθήσει στη διαδικασία. Η UNITED SECURITY μπορεί να σας βοηθήσει με τους προβληματισμούς και τους στόχους της επιχείρησής σας.

Στη UNITED SECURITY λαμβάνετε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ασφαλείας από εκπαιδευμένους επαγγελματίες. Από στατικές και προσωρινές εφαρμογές έως κινητές και μόνιμες λύσεις ασφαλείας, είμαστε ειδικοί στο να διατηρούμε το γραφείο σας ασφαλές και να κρατάμε τους εισβολείς εκτός. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες ασφαλείας και τις περιοχές κάλυψης.