χωρίς security guards

Η διοίκηση μιας επιχείρησης δεν αφορά μόνο στην κατασκευή προϊόντων, την πώληση τους και την παροχή υπηρεσιών σε πελάτες. Αφορά επίσης στη διασφάλιση της προστασίας των περιουσιακών στοιχείων, του εξοπλισμού, των ανθρώπων και άλλων αγαθών. Ακολουθούν ορισμένα από τα πράγματα που μπορεί να συμβούν όταν δεν συνεργάζεστε με μια εταιρεία security.

Εισβολή

Χωρίς security guards, η εισβολή είναι το πιο συνηθισμένο πράγμα που μπορεί να συμβεί. Κάθε φορά που ένα μη εξουσιοδοτημένο άτομο εισέρχεται σε ένα συγκεκριμένο κτίριο ή ακόμη και σε ένα συγκεκριμένο τμήμα ενός κτιρίου, αυτό μπορεί να αποτελέσει απειλή. Όταν δεν υπάρχει κανείς να ελέγχει ποιος μπαίνει, υπάρχει απόλυτη ελευθερία. Όποιος έχει οποιαδήποτε πρόθεση μπορεί να εισέλθει χωρίς δισταγμό.

Χωρίς απόρρητο / ιδιωτικότητα

Χωρίς security guards η επιχείρησή σας δεν έχει κανένα απόρρητο. Δεν μπορείτε να καταλάβετε πότε κάποιος μπαίνει μέσα και σας βρίσκει να εργάζεστε στο γραφείο σας. Οποιοσδήποτε μπορεί να εισέλθει κατά βούληση χωρίς κανείς να τον σταματήσει.

Η οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη παρουσία μπορεί να είναι σοβαρή απειλή για την εμπιστευτικότητα. Το αδύναμο απόρρητο μπορεί να αποκαλύψει επιχειρηματικά μυστικά σε άτομα που δεν πρέπει να γνωρίζουν τα εσωτερικά θέματα της εταιρείας. Η απουσία ασφάλειας μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές απώλειες.

Ανεξέλεγκτη διέλευση

Η μη πρόσληψη επαγγελματιών ασφαλείας σημαίνει ότι καλωσορίζετε οποιονδήποτε να εισέλθει όποτε το θελήσει. Χωρίς check-in στην είσοδο, όλοι μπορούν να εισέλθουν για διαφορετικούς λόγους, με καλές ή κακές προθέσεις. Όπως:

Εθισμένοι σε ουσίες

Οι άνθρωποι υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ δεν έχουν τις πλήρεις αισθήσεις τους. Προσπαθώντας να έχουν ιδέα για το πού βρίσκονται, μπορεί να καταλήξουν εντός των εγκαταστάσεών σας. Με μικρή ικανότητα απόκρισης, μπορούν να γίνουν πηγή χάους.

Τρομοκράτες

Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί στο κτίριό σας είναι να γίνει στόχος για τρομοκράτες. Όταν γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ασφάλεια, δεν θα αντισταθούν να δοκιμάσουν την τύχη τους.

Περιπλανόμενοι

Υπάρχει ένας τύπος ατόμων που δεν έχουν συγκεκριμένη πρόθεση να εισέλθουν στο κτίριό σας, αλλά το κάνουν. Απλώς περιφέρονται και αναρωτιούνται π.χ. πώς φαίνεται το κτίριό σας εκ των έσω. Για αυτούς, είτε μπουν σε ένα εμπορικό κέντρο για να κοιτάξουν βιτρίνες, είτε μπουν στα γραφεία σας είναι περίπου το ίδιο. Ο κύριος λόγος για την πιθανότητα μιας τέτοιας ενέργειας είναι η απόλυτη έλλειψη ασφάλειας.

Επιχειρηματική κατασκοπεία

Όταν δεν υπάρχουν security guards να φρουρούν την επιχείρησή σας, οι ανταγωνιστές σας μπορούν επίσης να επωφεληθούν. Μπορούν να στείλουν έναν κατάσκοπο που προσποιείται ότι είναι δυνητικός πελάτης. Η πρόθεση μπορεί να περιλαμβάνει την παρατήρηση του τρόπου με τον οποίο διεξάγετε κάποιες λειτουργίες. Ένα μικρό επιχειρηματικό μυστικό μπορεί να τους βοηθήσει να κάνουν κάποια βήματα για να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί και να κερδίσουν μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς.

Αναταραχές

Χωρίς καμία ασφάλεια, οι συχνές αναταραχές στην καθημερινότητα της επιχείρησής σας θα είναι ο κανόνας. Η κανονικότητα της επιχείρησής σας θα υποφέρει και η παραγωγικότητά της θα επηρεαστεί σημαντικά. Η ροή εργασίας είναι δύσκολη στη διαχείριση, ενώ οι υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που αποσπούν τη συγκέντρωση των εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι που πρέπει απασχολούνται με τα καθήκοντά τους, θα πρέπει ενδεχομένως να αντιμετωπίζουν και μη εξουσιοδοτημένα άτομα που ξεγλιστρούν. Αυτό δεν υποστηρίζει τις επιχειρηματικές διαδικασίες και την επιθυμητή παραγωγικότητα.

Εξάπλωση covid-19

Ταυτόχρονα με τα παραπάνω, υπάρχει και η θανατηφόρα απειλή των ανθρώπων που διαδίδουν τον ιό όταν εισέρχονται στο κτίριό σας. Αυτή η πρόσθετη απειλή ενισχύει τη σημασία της ύπαρξης επαγγελματιών ασφαλείας.

Η UNITED SECURITY συνεισφέρει στην παραγωγικότητα, την ασφάλεια και τη συνέχεια της επιχείρησής σας, παρέχοντας άγρυπνους, δυναμικούς και άρτια εκπαιδευμένους security guards. Για να επικοινωνήσετε μαζί μας, κάντε κλικ εδώ.