united-security-commercial

Ο φόβος για κλοπή πραγμάτων (εξοπλισμού, εμπορευμάτων, κτλ.) είναι πάντα παρών όταν ξεκινάτε μια νέα επιχείρηση. Εάν η επιχείρησή σας είναι ευάλωτη, αυτό αυξάνει τις πιθανότητες απειλών. Οι μικρές εταιρείες είναι συχνά στόχοι, επειδή συνήθως δεν λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα για να παρέχουν ασφάλεια στην επιχείρησή τους. Είναι πιο πιθανό να γίνουν θύματα διάρρηξης, κλοπής και επιθέσεων στον κυβερνοχώρο.

Επομένως, το να έχετε ένα εμπορικό σχέδιο ασφάλειας πρέπει να είναι το αρχικό και κύριο μέλημα για την επιχείρησή σας. Είναι σημαντικό να διαμορφώσετε το σχέδιο ασφαλείας σας και να σας ενημερώσουμε για τα διάφορα μέτρα που μπορείτε να πάρετε για να βελτιώσετε την εμπορική σας ασφάλεια. Παρακάτω αναφέρουμε μερικά βήματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την εμπορική ασφάλεια των επιχειρήσεών σας. Αυτά τα βήματα ισχύουν τόσο για σας μεγάλες όσο και για σας μικρές επιχειρήσεις.

Αξιολογήστε τον κίνδυνο σας

Το πρώτο βήμα προς ένα επιτυχημένο σχέδιο ασφαλείας είναι να εκτιμήσετε τους πιθανούς κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσετε. Αυτή η εκτίμηση κινδύνου θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το πιο αποτελεσματικό σχέδιο. Ελέγξτε τις τρέχουσες συνθήκες ασφαλείας σας και εντοπίστε πιθανές απειλές που μπορεί να προκύψουν. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε συμβουλές και να ενημερώνεστε συνεχώς για την τρέχουσα κατάσταση ασφάλειας στις γύρω περιοχές.

Ελέγξτε όλα τα πιθανά σημεία εισόδου

Αυτό είναι μια επέκταση του πρώτου βήματος. Πρέπει να κάνετε ανάλυση των απειλών για να έχετε την πλήρη εικόνα για τα πιθανά σημεία εισόδου και πιθανές ευπάθειες.

Πρέπει να εξεταστεί κάθε δυνατότητα που θα βοηθούσε με την εγκατάσταση του καταλληλότερου συστήματος ασφαλείας. Επίσης, ελέγξτε τρόπους για το πώς θα μπορούσαν να κλαπούν τα προϊόντα σας, επειδή οι εισβολείς δεν είναι πάντα εμφανείς.

Συμβόλαιο με εταιρεία ασφαλείας

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μπορούν να εγκαταστήσουν οι ίδιοι κάμερες και άλλες συσκευές ασφαλείας. Ωστόσο, η τεχνογνωσία που παρέχει μια εταιρεία ασφαλείας είναι ανεκτίμητη, καθώς μπορεί να αναζητήσει πιθανές ευπάθειες και να διασφαλίσει ότι υπάρχει πλήρης κάλυψη. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη UNITED SECURITY και να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες μας, τόσο στην εγκατάσταση των κατάλληλων συστημάτων, όσο και στην επανδρωμένη φύλαξη.

Εγκαταστήστε συστήματα CCTV και συναγερμού

Οι κάμερες παρακολούθησης και τα συστήματα συναγερμού παραβίασης είναι απαραίτητα για την παροχή μιας ολοκληρωμένης λύσης ασφάλειας στις εγκαταστάσεις της επιχείρησής σας. Είναι τα πιο χρήσιμα συστήματα ασφαλείας και παρέχουν βίντεο υψηλής ποιότητας, τα οποία μπορούν να σας δώσουν αρκετά στοιχεία για να βρείτε τον εισβολέα.

Η αλλαγή κωδικών σε τακτική βάση και η ενημέρωση της ομάδας σχετικά με αυτό είναι επίσης σημαντική. Επιπλέον, αναθέστε στην ομάδα ασφαλείας σας το καθήκον της συνεχούς παρακολούθησης των καμερών για τον εντοπισμό τυχόν ύποπτης δραστηριότητας σε πραγματικό χρόνο.

Επενδύστε στην ασφάλεια δεδομένων

Η επένδυση στη φυσική ασφάλεια του εμπορικού κτηρίου είναι το ένα σκέλος. Πρέπει όμως να εξετάσετε το ενδεχόμενο προστασίας των δεδομένων σας από ransomware και κυβερνο-επιθέσεις. Τα εγκλήματα στον κυβερνοχώρο αυξάνονται και οι επενδύσεις σε αξιόπιστα συστήματα κυβερνο-ασφάλειας (antivirus, firewall, κ.α.) μπορούν να προστατεύσουν τα δεδομένα σας.

Οι εισβολείς βρίσκουν εύκολο να επιτεθούν σε μικρές επιχειρήσεις καθώς δεν έχουν εφαρμόσει έξυπνες λύσεις ασφάλειας, συνήθως στα αρχικά στάδια της εταιρείας. Εάν το σύστημά σας είναι αποτελεσματικό, οι χάκερς δεν θα ξοδέψουν μεγάλο μέρος του χρόνου σας παραβιάζοντας το.

Εκπαιδεύστε σας υπαλλήλους σας για ασφάλεια

Η εκπαίδευση των υπαλλήλων σας και η δημιουργία μιας αίσθησης ασφάλειας στην επιχείρησή σας είναι ζωτικής σημασίας για να λειτουργήσει αποδοτικά. Εκπαιδεύστε τους υπαλλήλους σας για τις πιθανές απειλές και πώς μπορούν να παίξουν το ρόλο τους στην προστασία της. Μπορείτε να τους καθοδηγήσετε για το πως να διατηρήσουν μια ρουτίνα ασφαλείας κατά τη διάρκεια των ωρών λειτουργίας και κατά το κλείσιμο της επιχείρησης.

Ζητήστε από τους υπαλλήλους σας να κρατήσουν τα χρήματά τους, φορητούς υπολογιστές, κάρτες και άλλα είδη πρώτης ανάγκης σε απρόσιτες περιοχές. Πρέπει να κλειδώνουν τις πόρτες όταν εργάζονται υπερωρίες και πρέπει να υπάρχει ένας security guard στην είσοδο του γραφείου.

Παρακολουθήστε σας προμηθευτές σας

Πρέπει να εκτελείτε ελέγχους ασφαλείας στους προμηθευτές σας. Ελέγξτε το ιστορικό των πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών τους, ελέγξτε τις δραστηριότητές τους και παρακολουθήστε την κίνησή τους με τη βοήθεια των καμερών ασφαλείας.

Τεμαχισμένα έγγραφα

Ορισμένα έγγραφα δεν είναι πλέον χρήσιμα, αλλά μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα ασφαλείας για εσάς εάν κάποιος άλλος τα βλέπει. Τα τιμολόγια και οι προσφορές πελατών είναι από τα βασικά έγγραφα που πρέπει να τεμαχίσετε πριν τα τοποθετήσετε στα απορρίμματα.

Η εμπορική ασφάλεια είναι η ραχοκοκαλιά της επιτυχημένης επιχείρησης. Εκτός από τη λήψη των μέτρων ασφαλείας εσωτερικά, μπορείτε να εμπιστευτείτε μια εταιρεία security για να προστατεύσετε αποτελεσματικά την ιδιοκτησία σας και να προσέξετε τυχόν πιθανές ευπάθειες.

Η UNITED SECURITY παρέχει τις πιο αξιόπιστες και αποτελασματικές λύσεις ασφαλείας για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Έχουμε μια αφοσιωμένη ομάδα επαγγελματιών που εργάζονται μέρα και νύχτα για να σας προσφέρουν την πιο ασφαλή εμπειρία. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και επωφεληθείτε από τις πολλαπλές υπηρεσίες ασφαλείας μας.