protection-against-vandalism-and-destruction

Οι ιδιοκτήτες ιδιωτικών εταιρειών είναι περισσότερο σε εγρήγορση από ποτέ για τον κίνδυνο βανδαλισμού και καταστροφής περιουσίας, ειδικά εάν η εγκατάστασή τους βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία και στο παρελθόν έχει υποστεί ταραχές ή βία. Αυτό σημαίνει ότι αυξάνεται η ανάγκη για προστασία της ακίνητης περιουσίας από ζημιές και βανδαλισμούς. Ακολουθούν οι καλύτερες στρατηγικές για να κρατήσετε την εταιρεία σας προετοιμασμένη.

Είναι κρίσιμο να διεξάγετε συχνές περιπολίες (με τη χρήση της σωστής τεχνολογία)
Οι συχνές κινητές περιπολίες που μπορεί να καλύπτουν μια συγκεκριμένη περιοχή ή ιδιοκτησία είναι μια από τις καλύτερες άμυνες έναντι υλικών ζημιών. Επικεντρωθείτε σε κινητές περιπολίες που μπορούν να διεξάγουν τακτικές επιθεωρήσεις σε πιθανά hotspot κατά την ανάπτυξη στρατηγικών ασφαλείας σε εταιρείες που ανησυχούν για τέτοιου είδους συμβάντα.

Για αυτές τις κινητές περιπολίες, η σωστή τεχνολογία είναι επίσης απαραίτητη. Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να διαθέτουν εργαλεία και πλατφόρμες που να μπορούν να καταγράφουν ηχογραφήσεις βανδάλων και παραβατών για νομικούς και ασφαλιστικούς λόγους. Οι security guards πρέπει να μπορούν να αλληλεπιδρούν απευθείας μεταξύ τους μέσω συσκευών αμφίδρομης επικοινωνίας. Κατά την υπεράσπιση μικρών ή μεγάλων εμπορικών εγκαταστάσεων, ο συνδυασμός αυτού του εξοπλισμού με συχνές περιπολίες είναι πολύ αποτελεσματικός.

Η απομακρυσμένη παρακολούθηση μπορεί να καλύψει περιοχές με μικρότερη διακίνηση
Ερευνήστε τις εναλλακτικές λύσεις απομακρυσμένης παρακολούθησης για να ανακαλύψετε εάν είναι η καλύτερη απάντηση για την προστασία της περιουσίας σας. Ακόμη και όταν ένας security guard απαιτείται να παραμείνει σε ένα συγκεκριμένο σημείο εισόδου, αυτό μπορεί να βοηθήσει στην παρακολούθηση συγκεκριμένων περιοχών υψηλού κινδύνου. Οι security guards μπορούν να ελέγξουν για ύποπτες δραστηριότητες και να επέμβουν όπως είναι απαραίτητο παρακολουθώντας τις ζωντανές ροές (μέσω CCTV) των περιοχών.

Αυτή είναι μια εξαιρετική προσέγγιση για μικρότερες ομάδες περιπολίας για την κάλυψη μεγαλύτερων περιοχών, καθώς και για τους ιδιοκτήτες ακινήτων για εξοικονόμηση χρημάτων, λαμβάνοντας παράλληλα τις απαιτούμενες διασφαλίσεις. Μια άλλη εναλλακτική, που μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματική για καταστήματα λιανικής, είναι να ενσωματώσετε τα μέτρα ασφαλείας σας με το σημερινό σύστημα ασφαλείας του καταστήματος, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε την απομακρυσμένη παρακολούθηση που υπάρχει ήδη.

Επικεντρωθείτε σε περιοχές με υψηλό κίνδυνο
Όταν οργανώνετε περιπολίες ή θέσεις στατικής φύλαξης, είναι ζωτικής σημασίας να εστιάσετε στα μέρη υψηλού κινδύνου. Για παράδειγμα, ένας ιδιοκτήτης ακινήτου που ανησυχεί για ταραχές μπορεί να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην είσοδο του γυάλινου τοίχου, όπου η πιθανότητα ζημιάς είναι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι σε άλλες πλευρές του κτιρίου. Ομοίως, ορισμένες διακοσμήσεις ή πινακίδες μπορεί να είναι πιο ευάλωτες σε ζημιές από άλλες. Αναγνωρίστε τα και προσαρμόστε τη στρατηγική σας στις συγκεκριμένες απαιτήσεις κάθε εγκατάστασης.

Παρακολουθώντας τυχόν διαταραχές
Παρακολουθήστε τις ειδήσεις εάν αισθάνεστε ότι υπάρχει υψηλός κίνδυνος υλικών ζημιών λόγω εμφύλιων αναταραχών στην περιοχή. Οι ταραχές, όσο επικίνδυνες κι αν είναι, δεν προκύπτουν από το πουθενά. εξελίσσονται με την πάροδο του χρόνου και τείνουν να συγκεντρώνονται σε ορισμένες περιοχές.

Παρακολουθώντας ενημερώσεις και τοπικές ειδοποιήσεις, ένας security guard μπορεί να προσδιορίσει γρήγορα πού βρίσκονται οι διαδηλώσεις, πού κατευθύνονται και πόσο ειρηνικές είναι. Είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και επιτρέπουν στους Security Guards να προσαρμόσουν τις μεθόδους τους ή να ζητήσουν περαιτέρω βοήθεια.

Περιορισμός πρόσβασης σε ανοιχτούς χώρους
Τα εργοτάξια είναι ιδιαίτερα ευάλωτα σε βανδαλισμούς, επομένως είναι σημαντικό να περιοριστεί η πρόσβαση όσο το δυνατόν περισσότερο. Επιθεωρήστε την περιοχή και ελέγξτε για περιμετρικά ελαττώματα όποτε είναι εφικτό.

Εάν ένας ιδιωτικός δρόμος οδηγεί στην τοποθεσία, περιορίστε την πρόσβαση του αυτοκινήτου. Οργανώστε τις προαναφερθείσες συχνές περιπολίες για να καλύψουν όσο περισσότερο έδαφος είναι εφικτό. Χρησιμοποιήστε ανιχνευτές κίνησης και ισχυρό φωτισμό σε περιοχές όπου οι άνθρωποι είναι πιθανό να μετακινηθούν τη νύχτα.

Συμπεριλάβετε τυχόν επιπλέον υπηρεσίες ασφαλείας
Θυμηθείτε ότι, εκτός από τους βανδαλισμούς, υπάρχουν και άλλου είδους ζημιές. Πρόκειται για πιθανές πυρκαγιές που μπορεί να επεκταθούν ή να καταστρέψουν τις υποδομές ύδρευσης που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε πλημμύρες.

Όσον αφορά σε αυτούς τους κινδύνους, η παρουσία των security guards στην ιδιοκτησία σας μπορεί να αποφέρει πολλά οφέλη. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει συναγερμούς πυρκαγιάς, άμεση κλήση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, εφεδρικές προετοιμασίες σε περίπτωση απώλειας ρεύματος και προειδοποιήσεις για πιθανά προβλήματα παροχής νερού.

Η UNITED SECURITY φροντίζει πάντοτε  για την προστασία των περιουσιακών στοιχείων μέσω της πρόληψης. Διδάσκουμε στο προσωπικό ασφαλείας μας τις πιο αποτελεσματικές στρατηγικές για την πρόληψη του βανδαλισμού. Οι security guards της εταιρείας μας προστατεύουν την ακεραιότητα της ιδιοκτησίας σας σε όλες τις περιπτώσεις.