united security

Θα ήταν ιδανικό εάν κάθε εταιρεία ή διοργανωτής εκδηλώσεων μπορούσε να προγραμματίσει και να λάβει τα πάντα υπόψη του αρκετά νωρίτερα. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει με τις ανάγκες για ασφάλεια. Συχνά, εμφανίζονται βραχυπρόθεσμες ανάγκες της τελευταίας στιγμής που απαιτούν security guards κορυφαίας ποιότητας που δεν θα μπορούσαν να είχαν προβλεφθεί νωρίτερα. Πολλές εταιρείες security ισχυρίζονται ότι είναι σε θέση να παρέχουν ποιοτικούς και μοναδικούς security guards άμεσα. Ωστόσο, μόνο ορισμένοι έχουν ένα πλήρες ρόστερ πλήρως εκπαιδευμένων security guards με εμπειρία που μπορούν να τοποθετηθούν αμέσως.

Απροσδόκητες ανάγκες προσωπικού ασφαλείας

Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις κατά τις οποίες προκύπτουν βραχυπρόθεσμες ανάγκες ασφάλειας και της τελευταίας στιγμής.

Ένα σενάριο μπορεί να είναι η απόκριση σε συναγερμό ασφαλείας στο γραφείο ή στο κατάστημά σας. Η χειρότερη περίπτωση είναι να αντικρύσετε σπασμένα παράθυρα ή μια ανοιχτή πόρτα. Ανεξάρτητα από το είδος της επιχείρησης, αυτή είναι μια κατάσταση που δεν μπορούσε να προβλεφθεί. Ωστόσο, εξακολουθεί να χρειάζεται ασφάλεια για την παρακολούθηση του ακινήτου, ενώ αποκαθίσταται οποιαδήποτε ζημιά στα σημεία πρόσβασης. Το να αφήνεις τις ευάλωτες ιδιοκτησίες χωρίς επίβλεψη και χωρίς προστασία μετά από ένα τέτοι σενάριο, είναι μεγάλο λάθος. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να έχετε έναν εκπαιδευμένο σsecurity guard στο χώρο μέχρι να ασφαλιστεί εκ νέου η εγκατάσταση.

Ένα άλλο σενάριο μπορεί να οφείλεται σε νέα απειλή για ένα άτομο ή περιουσία. Οι μεγάλες εταιρείες συχνά παρέχουν security guards για στελέχη υψηλού επιπέδου και τις οικογένειές τους όταν ταξιδεύουν. Αν και τα περισσότερα ταξίδια είναι προγραμματισμένα, υπάρχουν στιγμές που έρχεται ένα απροσδόκητο VIP event ή έχει προγραμματιστεί ένα ταξίδι της τελευταίας στιγμής. Μόνο οι καλύτεροι πάροχοι υπηρεσιών security μπορούν να εγγυηθούν τους πιο καταρτισμένους και έμπειρους security guards σε αυτές τις περιπτώσεις. Σε αυτές τις καταστάσεις, οι άνθρωποι είναι τα περιουσιακά στοιχεία που χρειάζονται εξαιρετική  και απρόσκοπτη ασφάλεια. Δεδομένου ότι το εξειδικευμένο προσωπικό ασφαλείας έχει συνήθως προϋπηρεσία επιβολής του νόμου, είναι εκπαιδευμένο και έμπειρο στην παροχή προσωπικής προστασίας χωρίς δισταγμό.

Ασυνήθιστη συμπεριφορά ή δραστηριότητα

Οι επαγγελματίες security guards είναι ειδικοί στον εντοπισμό πραγμάτων που μπορεί να αποτελούν κίνδυνο. Επιπλέον, αντιμετωπίζουν ζητήματα καθώς εμφανίζονται και τίποτα δεν αγνοείται. Οι security guards προσφέρουν ηρεμία γενικά, είτε για επαγγελματικούς, είτε για ιδιωτικούς σκοπούς.

Προστασία των Επιχειρήσεων

Ανάλογα με τον τύπο της επιχείρησης, την τοποθεσία και το πόσο ασυνήθιστη συμπεριφορά παρατηρείται, η πρόσληψη ιδιωτικής ασφάλειας μπορεί να είναι μια βραχυπρόθεσμη λύση. Οι security guards μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό εσωτερικής κλοπής ή άλλων απειλών. Η εκπαίδευση και η εμπειρία του ειδικευμένου προσωπικού ασφαλείας, τους επιτρέπει να εντοπίζουν ύποπτες συμπεριφορές και δραστηριότητες που άλλα μέλη του προσωπικού ενδέχεται να παραβλέψουν. Σε ορισμένα σενάρια, ακόμα κι αν έχετε το δικό σας προσωπικό ασφαλείας, η χρήση τρίτου μέρους μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση τυχόν ανησυχιών. Ένα από τα πράγματα που το προσωπικό ασφαλείας χειρίζεται αριστοτεχνικά είναι η διαχείριση συγκρούσεων και η αντιμετώπιση τυχόν διαταραχών που απαιτούν προσοχή.

Aσφάλεια ιδιωτικών εκδηλώσεων

Εάν μια εκδήλωση πρόκειται να έχει πολλαπλά σημεία πρόσβασης, αναμένεται μεγάλη προσέλευση ή βρίσκεται σε τοποθεσία ανοιχτή στο κοινό, ενέχει αρκετούς πιθανούς κινδύνους. Μια εκδήλωση στην παραλία ή στο πάρκο θα έχει περαστικούς και είναι πιθανό να έχετε κάποιον που θέλει να συμμετάσχει αλλά δεν είναι στη λίστα των προσκεκλημένων. Έχοντας την ιδιωτική ασφάλεια να χειρίζεται αυτές τις καταστάσεις θα είστε σαφώς πιο ήρεμοι.

Η εξειδικευμένη εκπαίδευση των security guards σημαίνει επίσης ότι παρακολουθούν προσεκτικά τη δραστηριότητα και τη συμπεριφορά του πλήθους. Η ασφάλεια διασφαλίζει ότι τα υπάρχοντα και άλλα τιμαλφή των επισκεπτών διατηρούνται ασφαλή καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, ώστε οι επίτιμοι επισκέπτες και οι παρευρισκόμενοι να μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το χρόνο τους. Ένας αξιωματικός ασφαλείας μπορεί επίσης να χειριστεί επιθετικούς επισκέπτες που πρέπει να κληθούν να εγκαταλείψουν την εκδήλωση.

Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε άμεση κάλυψη security, μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή με την UNITED SECURITY.

H UNITED SECURITY ειδικεύεται στη βραχυπρόθεσμη τοποθέτηση security guards. Ένας συντονιστής ασφαλείας περιμένει να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε την καλύτερη λύση ασφαλείας σε προσιτό κόστος που εμπίπτει στον προϋπολογισμό σας.