hotel-security

Οι ιδιοκτήτες και οι διαχειριστές ξενοδοχείων γνωρίζουν ότι η διαχείριση της ασφάλειας ενός πολυάσχολου ξενοδοχείου είναι μια πρόκληση. Μεγάλος αριθμός επισκεπτών και επισκεπτών διέρχονται στα ξενοδοχεία με σχεδόν σταθερό ρυθμό. Το προσωπικό είναι απίθανο να γνωρίζει ποιος ακριβώς βρίσκεται εκεί και ποιος θέλει να δημιουργήσει προβλήματα. Ο τεράστιος όγκος και το απρόβλεπτο των επισκεπτών καθιστούν τα ξενοδοχεία στόχο εγκλημάτων όπως κλοπές, βανδαλισμοί και βία.

Ως υπεύθυνος για την ευημερία των επισκεπτών και των υπαλλήλων σας, πρέπει να λάβετε προφυλάξεις για να μειώσετε τις πιθανότητες απειλής για την ασφάλεια στην ιδιοκτησία του ξενοδοχείου σας. Υπάρχουν πολλά βήματα που μπορούν να κάνουν οι διαχειριστές ξενοδοχείων για να προστατευτούν από πιθανά εγκλήματα, συμπεριλαμβανομένης της πρόσληψης επαγγελματιών security guards για την παρακολούθηση των εγκαταστάσεων. Ξεκινήστε εξετάζοντας μερικές από αυτές τις συμβουλές για να αποφύγετε προβλήματα ασφάλειας στο ξενοδοχείο σας:

Γιατί είναι σημαντική η ασφάλεια του ξενοδοχείου;

Οι ταξιδιώτες αναμένουν ότι η ασφάλειά τους είναι πρωταρχικό μέλημα όταν μένουν σε ένα ξενοδοχείο. Στην πραγματικότητα, πολλοί ταξιδιώτες δεν σκέφτονται καν την ασφάλεια παρά μόνο αφού συμβεί ένα περιστατικό. Οι διαχειριστές ξενοδοχείων που δεν εστιάζουν στην ασφάλεια διακινδυνεύουν πολλά.

Μετά από ένα έγκλημα εντός της ιδιοκτησίας, οι αρχές επιβολής του νόμου ενδέχεται να απαιτήσουν να κλείσει προσωρινά το ξενοδοχείο. Ανάλογα με τη φύση του συμβάντος, η επιχείρησή σας μπορεί να αντιμετωπίσει χρόνο διακοπής λειτουργίας που όχι μόνο ενοχλεί τους πελάτες σας αλλά επιφέρει και χάσιμο εσόδων. Στον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των ιστότοπων κριτικής, ακόμη και ένα έγκλημα θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στη φήμη σας. Οι αγωγές θα μπορούσαν να καταστρέψουν μια επιχείρηση εάν κάποιος πέσει θύμα εγκλήματος στην ιδιοκτησία του ξενοδοχείου σας.

Πώς να βελτιώσετε την ασφάλεια του ξενοδοχείου

Παρέχοντας εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

Η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για κάθε επιτυχημένη επιχείρηση. Όμως, ξέρατε ότι μπορεί επίσης να αποτελέσει τη βάση για ένα αποτελεσματικό σχέδιο ασφάλειας; Οι εργαζόμενοι θα πρέπει να προσελκύουν τους επισκέπτες από το check-in μέχρι το check-out. Όταν οι εργαζόμενοι αφιερώνουν χρόνο για να γνωρίσουν τους επισκέπτες τους, είναι πιο εύκολο γι ‘αυτούς να αναγνωρίσουν πότε ένα άτομο φαίνεται ύποπτο.

Διεξάγοντας μια λεπτομερή εκτίμηση κινδύνου.

Οι διαχειριστές ξενοδοχείων δεν είναι απαραίτητα ειδικοί στην ασφάλεια. Πριν αγοράσετε εξοπλισμό ή προσλάβετε επιπλέον προσωπικό, λάβετε μια αξιολόγηση κινδύνου από μια αξιόπιστη ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας. Μια αξιολόγηση κινδύνου μπορεί να σας προειδοποιήσει για τις πιο σημαντικές απειλές και τρωτά σημεία ασφαλείας σας. Στη συνέχεια, η εταιρεία security μπορεί να προτείνει τα καλύτερα εργαλεία, διαδικασίες και προσωπικό για να αντιμετωπίσει τις μοναδικές ανάγκες ασφαλείας σας.

Επενδύοντας στην τεχνολογία ασφαλείας.

Η απαρχαιωμένη ή κατεστραμμένη τεχνολογία μπορεί επίσης να είναι μια ανοιχτή πρόσκληση σε έναν εγκληματία. Μια επαγγελματική εταιρεία ασφαλείας μπορεί να σας κατευθύνει στις πιο πρόσφατες τεχνολογίες ασφαλείας που θα αντιμετωπίσουν τα τρωτά σημεία σας. CCTV, κάμερες ασφαλείας και άλλο λογισμικό ανίχνευσης κίνησης μπορούν να σας προειδοποιήσουν για ύποπτη συμπεριφορά και να αποτρέψουν ένα έγκλημα πριν συμβεί. Τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης σάς βοηθούν να παρακολουθείτε τις εισόδους και τις εξόδους και να ελέγχετε απαγορευμένες περιοχές. Το βίντεο μπορεί επίσης να βοηθήσει τις αρχές επιβολής του νόμου στον εντοπισμό του δράστη μετά τη διάπραξη ενός εγκλήματος.

Εκπαιδεύοντας τους υπαλλήλους σας.

Η ασφάλεια θα πρέπει να είναι ένα θέμα που εξετάζεται σε όλες τις εκπαιδεύσεις νέων προσλήψεων και τις τακτικές συναντήσεις του προσωπικού. Η εκπαίδευση των εργαζομένων σας να γνωρίζουν τα σημάδια μιας απειλής για την ασφάλεια μπορεί να βοηθήσει πολύ στην προστασία των επισκεπτών σας. Επιπλέον, οι εργαζόμενοι που λαμβάνουν συνεχή εκπαίδευση και τους προσφέρονται δρόμοι για να προχωρήσουν στην καριέρα τους, έχουν μεγαλύτερη αίσθηση δέσμευσης για εσάς και την επιχείρησή σας.

Παρακολουθώντας τους χώρους στάθμευσης.

Οι χώροι στάθμευσης μπορεί να είναι εστίες εγκλήματος σε επιχειρήσεις όπως εμπορικά κέντρα και ξενοδοχεία. Οι κλοπές και οι βανδαλισμοί είναι συνηθισμένοι, ειδικά σε ώρες εκτός λειτουργίας, όταν οι κλέφτες είναι λιγότερο πιθανό να εμφανιστούν. Σε μη ελεγχόμενους χώρους είναι συνηθισμένο για μη επισκέπτες να σταθμεύουν τα οχήματά τους ή ακόμα και να κοιμούνται όλη τη νύχτα. Οι διαχειριστές ξενοδοχείων μπορούν να αποφύγουν πολλές απειλές για την ασφάλεια ελέγχοντας την πρόσβαση σε χώρους στάθμευσης και εγκαθιστώντας κάμερες ασφαλείας.

Προσλαμβάνοντας επαγγελματίες security guards.

Σε πολλές περιπτώσεις, οι διαχειριστές ξενοδοχείων επιλέγουν να προσλάβουν ιδιωτικές εταιρείες security για να βοηθήσουν στη διατήρηση της ασφάλειας των επισκεπτών, των εργαζομένων και της περιουσίας τους. Οι εκπαιδευμένοι security guards θα έχουν πλήρη κατανόηση των απειλών ασφαλείας σας. Ξέρουν πώς να εντοπίζουν ένα έγκλημα πριν συμβεί και να χειρίζονται τα ύποπτα άτομα με αποτελεσματικότητα.

Οι ρόλοι των security guards στα ξενοδοχεία

Οι security guards μπορούν να αναλάβουν πολλούς ρόλους σε ένα ξενοδοχείο. Μερικά από τα πιο συνηθισμένα καθήκοντά τους είναι:

  • Κινητή περιπολία χώρων στάθμευσης και περιμέτρου του ακινήτου
  • Οπτική αποτροπή σε εγκληματίες
  • Παρακολούθηση CCTV
  • Έλεγχος των διαπιστευτηρίων επισκεπτών κατά την είσοδο στο κατάλυμα
  • Επικοινωνία με τις αρχές επιβολής του νόμου μετά από μια απειλή για την ασφάλεια
  • Χειρισμός απείθαρχων επισκεπτών ή παραβιάσεων θορύβου
  • Συνοδεία των επισκεπτών που χρειάζονται βοήθεια για να φτάσουν στα δωμάτια ή τα οχήματά τους
  • Παροχή βοήθειας στους υπαλλήλους στο χειρισμό θυμωμένων επισκεπτών

Στους πολυσύχναστους μήνες του καλοκαιριού, οι διαχειριστές ξενοδοχείων θα πρέπει να αφιερώσουν χρόνο για να αξιολογήσουν τα τρέχοντα σχέδια ασφαλείας τους. Τα εγχειρίδια εκπαίδευσης των εργαζομένων θα πρέπει να αναθεωρηθούν για να βεβαιωθείτε ότι διαθέτουν τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τα πρωτόκολλα ασφαλείας του ξενοδοχείου. Τέλος, σκεφτείτε να προσλάβετε μια εταιρεία security με εκπαιδευμένους, επαγγελματίες security guards που ξέρουν πώς να προστατεύουν τους επισκέπτες και την επιχείρησή σας.