peroperty-security

Οι διακοπές είναι προ των πυλών! Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται διασκεδαστικό για εσάς και την οικογένειά σας, είναι επίσης διασκεδαστικό για τους διαρρήκτες και όσους θέλουν να εκμεταλλευτούν τον χρόνο σας μακριά από το σπίτι.

Ως ιδιοκτήτης σπιτιού ή ενοικιαστής, είναι σημαντικό να λάβετε ορισμένα μέτρα ασφαλείας για να διασφαλίσετε ότι το σπίτι και η περιουσία σας παραμένουν ασφαλή όσο λείπετε.

Στην UNITED SECURITY παρέχουμε επαγγελματική ιδιωτική ασφάλεια για κατοικίες, διαμερίσματα, κλειστές κοινότητες και συγκροτήματα κατοικιών. Οι ειδικοί μας κατανοούν τις μοναδικές απειλές ασφαλείας που υπάρχουν σε όλους τους τύπους ιδιοκτησιών. Ως μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στην ιδιωτική ασφάλεια, θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικές συμβουλές για να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε τα ακίνητά σας ασφαλή και αβλαβή όσο απολαμβάνετε χρόνο μακριά από το σπίτι.

Μην αφήνετε κρυφό κλειδί

Αν και ένα κρυφό κλειδί μπορεί να είναι βολικό, δεν είναι συνετό να αφήνετε ένα εφεδρικό κλειδί κάτω από το χαλάκι της πόρτας, κοντά στην εξώπορτά σας ή σε εμφανές σημείο ενώ λείπετε από το σπίτι. Οι αρχάριοι και οι έμπειροι εγκληματίες ξέρουν πού να ψάξουν και θα βρουν το κλειδί σας αν είναι κρυμμένο σε εμφανές σημείο. Αντίθετα, δώστε ένα αντίγραφο του κλειδιού σας σε έναν έμπιστο γείτονα ή τοπικό φίλο. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε εύκολη πρόσβαση σε ένα επιπλέον κλειδί χωρίς τον κίνδυνο ασφαλείας να το αφήσετε εκτεθιμένο στους κλέφτες.

Ασφαλίστε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα

Καθώς ο καιρός ζεσταίνει, είναι δελεαστικό να αφήνετε τα παράθυρα ανοιχτά όλη την ημέρα, ακόμα και όταν δεν είστε στο σπίτι. Οι κλέφτες αναζητούν ανοιχτά παράθυρα για να τους δώσουν εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό του σπιτιού σας.

Ακόμα κι αν θα λείψετε μόνο για μία ή δύο μέρες, είναι επιτακτική ανάγκη να ασφαλίσετε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα. Ένα ελαφρώς ραγισμένο παράθυρο μπορεί να είναι ένα εύκολο σημείο εισόδου για έναν εγκληματία. Πριν φύγετε για τις διακοπές σας, ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι όλες οι πόρτες και τα παράθυρα είναι κλειδωμένα και ασφαλισμένα.

Ειδοποιήστε έναν αξιόπιστο γείτονα

Εάν θα είστε εκτός πόλης για διακοπές, ενημερώστε έναν έμπιστο γείτονα ή φίλο για τα σχέδιά σας. Ζητήστε τους να παρακολουθούν την ιδιοκτησία σας για οποιαδήποτε ασυνήθιστη δραστηριότητα. Ενημερώστε τους εάν περιμένετε επισκέπτες ή παρόχους υπηρεσιών. Ένας επιμελής γείτονας μπορεί να είναι ο πρώτος που θα παρατηρήσει απροσδόκητη δραστηριότητα στο σπίτι σας. Μπορούν να επικοινωνήσουν αμέσως με τις αρχές και να αποτρέψουν ένα έγκλημα προτού συμβεί.

Εγκαταστήστε τον κατάλληλο φωτισμό

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να αποτρέψετε έναν εγκληματία είναι να εγκαταστήσετε φώτα ανίχνευσης κίνησης γύρω από το σπίτι σας. Οι ανιχνευτές κίνησης κοντά σε πόρτες και άλλες εισόδους θα βοηθήσουν να επιστήσουν την προσοχή σε πιθανές απειλές και να αποτρέψουν τους εγκληματίες από το να επιχειρήσουν διάρρηξη στο σπίτι σας.

Μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε το συναγερμό ασφαλείας σας

Είναι εκπληκτικό πόσοι άνθρωποι έχουν ένα σύστημα συναγερμού στο σπίτι αλλά δεν το ενεργοποιούν ποτέ! Κάθε φορά που φεύγετε από το σπίτι σας, ακόμα κι αν είναι μόνο για λίγες ώρες ή λίγες μέρες, ενεργοποιήστε το σύστημα συναγερμού σας. Ποτέ δεν ξέρεις πότε το σπίτι σου θα γίνει στόχος διαρρήκτη.

Το ακίνητό σας διαθέτει κινητή περίπολο ασφαλείας;

Εάν ζείτε ή διαχειρίζεστε ένα διαμέρισμα, μια κλειστή κοινότητα ή ένα συγκρότημα διαμερισμάτων, έχετε ιδιωτική ασφάλεια που προσφέρει κινητή περιπολία; Η κινητή περιπολία είναι μία από τις καλύτερες διασφαλίσεις σας έναντι κλοπής και άλλων εγκλημάτων όπως ο βανδαλισμός και η προσωπική βία.

Στη UNITED SECURITY παρέχουμε τις πιο επαγγελματικές, εξειδικευμένες και έμπειρες κινητές περιπολίες για την προστασία της περιουσίας σας και των κατοίκων σας. Οι κινητές περιπολίες μπορούν να σας προσφέρουν την ηρεμία, γνωρίζοντας ότι υπάρχει πάντα κάποιος που παρακολουθεί την ιδιοκτησία και είναι έτοιμος να αναλάβει δράση όταν χρειαστεί.

Οι υπηρεσίες κινητής περιπολίας και οικιακής ασφάλειας περιλαμβάνουν:

 • Περιπολίες πεζών ή οχημάτων
 • Εξασφάλιση εισόδων και εξόδων ιδιοκτησίας
 • Διατήρηση αρχείων καταγραφής επισκεπτών και προμηθευτών
 • Επιβολή κανόνων και κανονισμών ιδιοκτησίας και κατοίκων
 • Ανταπόκριση σε ύποπτη δραστηριότητα
 • Διαχείριση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης
 • Συνεργασία με την επιβολή του νόμου
 • Βοήθεια κατοίκων και φιλοξενουμένων
 • Εφαρμογή σχεδίων έκτακτης ανάγκης και εκκένωσης
 • Αναφορά συμβάντων ασφαλείας στη διοίκηση
 • Παρακολούθηση των καμερών ασφαλείας

Εάν επιθυμείτε να διατηρήσετε την οικιστική σας ιδιοκτησία ασφαλή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε πώς μπορούν να σας βοηθήσουν οι υπηρεσίες ασφαλείας μας. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ασφάλειας κατοικιών που λειτουργούν εντός του προϋπολογισμού σας.