υπηρεσίες κινητής περιπολίας

Η ασφάλεια είναι ένα από τα πιο κρίσιμα κομμάτια της ζωής μας. Όταν αφήνετε την ιδιοκτησία σας, θα πρέπει να είστε ήσυχοι ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα αφού φύγετε.

Η αύξηση των ποσοστών εγκληματικότητας κατέστησε απαραίτητη τη λήψη υπηρεσιών ασφαλείας για κάθε επιχείρηση και ιδιοκτήτη ακινήτου. Η ανάγκη για υπηρεσίες κινητής περιπολίας αυξάνεται ολοένα και περισσότερο.

Η στατική φύλαξη είναι αποτελεσματική για εισόδους και εξόδους, αλλά οι εγκληματίες μελετούν πολύ πριν δράσουν. Καθώς οι στοχευμένες κλοπές και οι προγραμματισμένες εγκληματικές δραστηριότητες αποτελούν απειλή για την περιουσία σας, μπορεί να χρειαστείτε ασφάλεια κινητής περιπολίας που καλύπτει όλους τους χώρους και φροντίζει ολόκληρη την ιδιοκτησία σας ή μια ευρύτερη και ανοιχτή περιοχή.

Παραθέτουμε μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν προσλάβετε μια υπηρεσία κινητής περιπολίας για το ακίνητό σας.

Επιλέξτε Αδειούχους και Εκπαιδευμένους Security Guards

Ανεξάρτητα από το είδος της ασφάλειας που αναζητάτε, το πρώτο και κύριο πράγμα είναι να προσλάβετε επαγγελματικό, αδειοδοτημένο και εκπαιδευμένο προσωπικό ασφαλείας. Το να αναζητάτε μη αδειοδοτημένους και ανεκπαίδευτους security guards είναι απλώς ένας ακόμη κίνδυνος για την περιουσία σας. Είναι σαν να πηγαίνετε σε πόλεμο χωρίς όπλο.

Οι περιπολικοί και οι στατικοί security guards πρέπει να είναι έμπειροι και άρτια εκπαιδευμένοι. Πρέπει να είναι σε εγρήγορση για κάθε πιθανό κίνδυνο ασφάλειας και η αντίδρασή τους πρέπει να είναι ιδιαίτερα γρήγορη.

Θα πρέπει να ελέγξετε την άδεια και τα προσόντα των περιπολικών security guards πριν λάβετε την τελική σας απόφαση. Για τη νόμιμη παροχή υπηρεσιών ασφαλείας, οι επαγγελματίες security guards πρέπει να διαθέτουν άδεια.

Σημεία ελέγχου για ευάλωτα μέρη

Μια οργανωμένη περιπολία είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας στη σωστή διαχείριση της ασφάλειας. Μια καλή πρακτική είναι να διασφαλίζετε ότι ολόκληρη η περιοχή προστατεύεται. Πολλές εταιρείες security ξεχνούν να καλύψουν τις ευάλωτες περιοχές ενός ακινήτου. Καλύπτοντας ολόκληρη την περιοχή, το ανθρώπινο δυναμικό μπορεί να κατανεμηθεί ισόποσα, αντί να συγκεντρώνεται σε ένα σημείο. Η ροή της κίνησης και η διαχείριση του προσωπικού γίνονται αποτελεσματικές.

Εξασφαλίστε τον κατάλληλο εξοπλισμό ασφαλείας

Πριν προσλάβετε μια υπηρεσία περιπολίας, βεβαιωθείτε ότι οι security guards θα έχουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία και εξοπλισμό ασφαλείας. Οι υπηρεσίες ασφάλειας είναι απαιτητικές και φέρουν τεράστιες ευθύνες. Ως εκ τούτου, μπορεί να είναι εντελώς αναποτελεσματικές αν οι security guards δεν είναι σωστά εξοπλισμένοι. Είναι επικίνδυνο τόσο για τον security guard όσο και για τον ιδιοκτήτη του ακινήτου.

Ο εξοπλισμός ασφαλείας αφορά και στην προστασία από το συγκεκριμένο περιβάλλον. Για παράδειγμα, οι security guards που απασχολούνται σε εργοτάξια, θα πρέπει να φορούν την κατάλληλη στολή με κράνη και μάσκες εάν είναι απαραίτητο.

Για τους περιπολικούς security guards, η διαθεσιμότητα κινητών μέσων είναι απαραίτητη για τη γρήγορη κίνηση σε όλη την περιοχή.

Επιλέξτε μια υπηρεσία με την καλύτερη υποστήριξη πελατών

Η εταιρεία που προσλαμβάνετε φροντίζει την περιουσία σας. Το ακίνητο μπορεί να είναι ένας πολύ εμπιστευτικός ή σημαντικός χώρος. Τους εμπιστεύεσαι την περιουσία σου. Συνιστάται να επιλέξετε μια εταιρεία που παρέχει την καλύτερη υποστήριξη πελατών, ώστε όταν βρίσκεστε εκτός τοποθεσίας, να μπορείτε να λαμβάνετε όλες τις αναφορές και τις ενημερώσεις που χρειάζεστε.

Εξάλλου, θα είναι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη της ομάδας στα σημεία ελέγχου και τη διαχείριση των βάρδιών τους. Θα πρέπει να υπάρχει μια ισχυρή ομάδα που θα καθοδηγεί τους security guards σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Η διαχείριση και η παρακολούθηση της απόδοσης των security guards

Όταν προσλαμβάνετε μια ομάδα περιπολίας, περιμένετε να είναι άκρως επαγγελματίες. Ο πάροχος θα πρέπει να ελέγχει τους security guards για να διασφαλίσει ότι είναι ενεργοί ανά πάσα στιγμή. Η διαχείριση και η παρακολούθηση των δραστηριοτήτων των security guards μπορεί να βοηθήσει στην παρακολούθηση της απόδοσής τους.

Σχετικά με εμάς

Η United Security είναι μια αξιόπιστη και γνωστή εταιρεία ασφαλείας που εξυπηρετεί σε όλο την Ελληνική επικράτεια. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των στατικών φυλάξεων, της κινητής περιπολίας, της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, της φυσικής ασφάλειας και πολλά άλλα.

Αν αναζητάτε τρόπους να ασφαλίσετε τις εγκαταστάσεις της επιχείρησής σας ή της ιδιοκτησίας σας με άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό ασφαλείας, επικοινωνήστε μαζί μας τώρα.