κινητή περιπολία

Οι κινητές περίπολοι απαιτούνται συχνά σε επιχειρήσεις που επιθυμούν την ασφάλεια της περιουσίας τους. Οι security guards που συμμετέχουν στις ομάδες περιπόλων επικεντρώνονται στην επιτήρηση της ασφάλειας μέσω της διαρκούς παρουσίας τους σε όλους τους χώρους μιας εγκατάστασης. Η συνεχής περιπολία δίνει το πλεονέκτημα ότι οι χώροι γίνονται λιγότερο ελκυστικοί για πιθανούς κλέφτες και βάνδαλους. Εδώ ακολουθούν τα πέντε κύρια καθήκοντα των κινητών περιπόλων.

Περιπολία

Οι κινητοί security guards παρακολουθούν συνήθως εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Δίνουν ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε σημείο της εγκατάστασης και είναι σε εγρήγορση, ειδικά  σε περιοχές υψηλού κινδύνου. Λαμβάνουν υπόψη τις κάμερες και οποιαδήποτε συσκευή ασφαλείας έχετε εγκαταστήσει για να διατηρήσετε την ασφάλεια στις εγκαταστάσεις σας. Το πιο σημαντικό, είναι ότι διασφαλίζουν ότι οι άνθρωποι ακολουθούν τα πρωτόκολλα ασφαλείας και τα τηρούν εντός των εγκαταστάσεων.

Αναφορά

Σε περίπτωση διαπίστωσης οποιασδήποτε ύποπτης δραστηριότητας, οι κινητοί security guards φροντίζουν να ειδοποιούν έγκαιρα τους αρμοδίους. Η τακτική ενημέρωση και αναφορά, τους βοηθά να εκτελούν με ακρίβεια και συνέπεια τα καθήκοντα και τις δραστηριότητές τους. Λαμβάνουν προληπτικά μέτρα για να αποτρέψουν τυχόν απώλεια ή ζημιά χρησιμοποιώντας συστήματα συναγερμού και διενεργούν αυστηρούς προληπτικούς ελέγχους κατά την περιπολία τους.

Πρωτόκολλα

Οι security guards είναι εκπαιδευμένοι σε θέματα υγείας, ασφάλειας και πρώτων βοηθειών. Μπορούν να παρέχουν καθοδήγηση και υποστήριξη σε οποιονδήποτε έχει ανάγκη ως μέρος του πρωτοκόλλου υγείας και ασφάλειας. Μια καταστροφή μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή και είναι σημαντικό να έχουμε εκπαιδευμένους security guards έτοιμους να αντιμετωπίσουν κάθε κατάσταση. Η κατάσταση μπορεί να κυμαίνεται από λιποθυμία μέχρι έκρηξη και πυρκαγιά ή ανάγκη για άμεση εκκένωση.

Ασφάλεια

Η παροχή πλήρους ασφάλειας με τη μορφή ψηφιακής και φυσικής βοήθειας αποτελεί ευθύνη που αναλαμβάνουν οι κινητές περίπολοι. Λαμβάνουν προληπτικά μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή κλοπής, πυρκαγιάς, απώλειας ζωής ή περιουσίας. Οι κινητοί security guards ορίζουν επικοινωνούν συχνά την τοποθεσία τους και τις όποιες δραστηριότητές τους γύρω από αυτή σε συγκεκριμένους προϊσταμένους για να διατηρούν μια συνεχή ροή πληροφοριών. Αυτό βοηθά στη συγκέντρωση μιας μεγαλύτερης ομάδας ασφαλείας το συντομότερο όταν προκύψει μια καταστροφή.

Προστασία της φήμης του οργανισμού σας

Οι security guards κινητής περιπολίας είναι επίσης υπεύθυνοι για την προστασία της φήμης του οργανισμού σας. Πρέπει να συμμορφώνονται με τις νομικές απαιτήσεις και να διατηρούν την ειρήνη και την τάξη στο χώρο. Οι επισκέπτες των εγκαταστάσεων θα αισθάνονται πιο ασφαλείς όταν παρατηρούν security guards που έχουν διοριστεί για την ασφάλειά τους. Αυτό καθιστά ακόμη πιο σημαντικό για εσάς να διορίσετε επαγγελματίες security guards  για περιπολία στους χώρους.

Η ομάδες κινητής περιπολίας της United Security αποτελούνται από εκπαιδευμένους επαγγελματίες που είναι ειδικοί στην παρακολούθηση, την αναφορά και τον έλεγχο τυχόν απρόβλεπτων περιβαλλόντων εντός και εντός των τειχών της επιχείρησής σας. Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες.