υπηρεσίες εμπορικής ασφάλειας

Οι επιχειρήσεις αναπτύσσονται σταθερά και η βιομηχανοποίηση δεν ήταν ποτέ τόσο μεγάλη στο παρελθόν. Νέες startups εμφανίζονται κάθε μέρα. Η παγκοσμιοποίηση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Ως επιχειρηματίας, πρέπει να έχετε πολλά πράγματα στο μυαλό σας. Ένα από αυτά τα πράγματα, είναι η ασφάλεια των τιμαλφών σας, η ασφάλεια του εξοπλισμού σας, η ασφάλεια των υπαλλήλων σας, κ.λπ. Η πρόσληψη ιδιωτικών υπηρεσιών ασφαλείας είναι η βέλτιστη λύση. Ας αναλύσουμε τα οφέλη και ας δούμε τα κέρδη που θα αποκομίσετε εάν προσλάβετε Υπηρεσίες Ασφαλείας για την επιχείρησή σας.

Η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από τη θεραπεία

Η συνεργασία με μια ιδιωτική εταιρεία υπηρεσιών ασφαλείας για να προστατεύσει εσάς και την επιχείρησή σας, είναι ο ορισμός της πρόληψης. Οι security guards που περιπολούν τις εγκαταστάσεις των γραφείων σας ή τα βιομηχανικά σας κτίρια και τις αποθήκες, οι κάμερες παρακολούθησης, οι συναγερμοί για εισβολείς, κ.λπ., θα κάνουν πολύ προφανές στους εγκληματίες ότι δεν είναι εύκολο να διαπράξουν ένα έγκλημα στον χώρο εργασίας σας.

Όπως είπε ο Benjamin Franklin – «Μια ουγγιά πρόληψης αξίζει μια λίβρα θεραπείας».

Το να κάνεις επιχειρήσεις ενώ κοιτάς συνεχώς πάνω από τον ώμο σου ΔΕΝ είναι κερδοφόρο

Κάθε επιχειρηματίας γνωρίζει ότι η ψυχική ηρεμία είναι απαραίτητη για να επικεντρωθεί αποκλειστικά στα καθήκοντα του. Εάν ο επιχειρηματίας ενοχλείται από άλλα πράγματα, όπως η ασφάλεια των υπαλλήλων και των τιμαλφών, δεν μπορεί να εστιάσει στην ουσία και αυτό μπορεί να κάνει την επιχείρηση να υποφέρει. Η μόνη λύση, είναι να προσλάβετε μια ομάδα Security Guards για την προστασία της επιχείρησης. Απλά και μόνο η παρουσία τους, θα κάνει το περιβάλλον της επιχείρησής σας πιο ήρεμο και καθησυχαστικό. Η εγκατάσταση εξοπλισμού ασφαλείας όπως κάμερες παρακολούθησης, θα βοηθήσει επίσης. Ακόμη και οι υπάλληλοί σας θα αισθάνονται πολύ πιο ασφαλείς, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγικότητάς τους.

Η αξία της επιχείρησης είναι η επένδυση και τα πολύτιμα αγαθά

Κάθε επιχειρηματίας επενδύει πολύ χρόνο και χρήμα για την ανάπτυξη της επιχείρησής του. Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της επένδυσης πραγματοποιείται στο χώρο εργασίας. Η υποδομή, τα έπιπλα, ο εξοπλισμός και άλλα τιμαλφή επενδύονται σχολαστικά με χρόνο και χρήμα. Αν τους συνέβαινε κάτι, όπως μια φωτιά, μια κλοπή, κάποιοι βανδαλισμοί, κ.τ.λ., η η λειτουργία της επιχείρησης μπορεί να διακοπεί και οι ζημιές μπορεί να είναι τόσο σοβαρές που η επιχείρηση δεν θα μπορέσει να ανακάμψει. Η ασφάλιση (insurance) σίγουρα βοηθάει με κάποιο τρόπο, αλλά θα χρειαστεί χρόνος για να ξαναλειτουργήσει η επιχείρηση. Τα συνεπακόλουθα μπορεί να είναι καταστροφικά, όπως να χαθούν μεγάλοι πελάτες και να υπάρξει σοβαρή απώλεια στην επιχείρηση.

Εξοπλισμός ασφαλείας όπως συναγερμοί πυρκαγιάς, αυτόματα συστήματα καταιονισμού, συναγερμοί εισβολέων, κάμερες παρακολούθησης και μια ομάδα Security Guards είναι όλα τα απαραίτητα αποτρεπτικά μέσα έναντι τυχαίων πυρκαγιών, εμπρηστών, διαρρηκτών, βανδάλων κ.λπ. Tο κόστος της επένδυσης σε Υπηρεσίες Ασφαλείας είναι πολύ μικρότερο από τις ζημιές που προκύπτουν από μία πυρκαγιά ή μία κλοπή, καθώς ταυτόχρονα, μειώνει το κόστος των ασφαλίστρων.