ενοποιημένα συστήματα ασφαλείας

Οι σύγχρονες επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν συνεχή ζητήματα ασφάλειας λόγω των ολοένα και πιο εξελιγμένων φυσικών απειλών και κυβερνο-επιθέσεων. Καθώς μια επιχείρηση αναπτύσσεται, πρέπει να αναπτύσσονται και οι στρατηγικές ασφαλείας της. Η προσπάθεια δημιουργίας αξιόπιστης προστασίας αποτελεί πάντοτε μια ιδιαίτερη πρόκληση.

Η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και η εγκατάσταση συστήματος CCTV είναι μια καλή αρχή, αλλά δεν είναι αρκετή. Αντίθετα, η εγκατάσταση ενός ενιαίου και ολοκληρωμένου συστήματος ασφαλείας μπορεί να είναι η τέλεια λύση για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Σε αντίθεση με τις παλαιού τύπου επιλογές ασφαλείας, ένα ολοκληρωμένο σύστημα βοηθά τις εταιρείες να αποφεύγουν κοινές εμπλοκές. Αυτά τα συστήματα προσφέρουν τεράστια αξία και βοηθούν τους οργανισμούς να διατηρήσουν τις δραστηριότητές τους και να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους χωρίς να χάνουν πολύτιμο χρόνο και πόρους.

Τι είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας (integrated security system) ;

Αντί να χρησιμοποιεί μεμονωμένα στοιχεία που μπορεί να έχουν προβλήματα συμβατότητας, ένα ολοκληρωμένο σύστημα φέρνει όλες τις πτυχές της ασφάλειας μιας εταιρείας σε έναν ενιαίο κόμβο. Ο διαχωρισμός των ευθυνών ασφαλείας μεταξύ πολλών μερών ή η απλή παραμονή σε παλαιού τύπου συστήματα για πάρα πολύ καιρό μπορεί να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα για τις σύγχρονες επιχειρήσεις. Οι ολοκληρωμένες λύσεις δημιουργούν διαισθητικούς και προσαρμόσιμους κόμβους, επιτρέποντας στο προσωπικό μιας επιχείρησης μια σαφή εικόνα του περιβάλλοντος δικτύου της εταιρείας και των πιθανών τρωτών σημείων.

Ορισμένες εταιρείες αντιμετωπίζουν φυσικές απειλές όπως κλοπή και διαρρήξεις. Άλλες πρέπει να αντιμετωπίσουν τους ψηφιακούς κινδύνους από τους χάκερς που προσπαθούν να αποκτήσουν ευαίσθητες πληροφορίες για να τις πουλήσουν στο σκοτεινό ιστό. Ορισμένες εταιρείες αντιμετωπίζουν όλα τα είδη ζητημάτων και χρειάζονται ολιστικές λύσεις για τις φυσικές και ψηφιακές τους ανησυχίες. Ένα ολοκληρωμένο σύστημα μπορεί να είναι ιδανικό για σχεδόν οποιαδήποτε εταιρεία, αλλά πολλές σύγχρονες επιχειρήσεις δεν αντιλαμβάνονται την αξία αυτών των υπηρεσιών. Ενδέχεται να αποφύγουν το αρχικό κόστος της εφαρμογής μιας ολοκληρωμένης λύσης χωρίς να συνειδητοποιήσουν τη μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση πόρων που θα μπορούσε να προσφέρει.

Εάν η εταιρεία σας χρειάζεται λύσεις σε όλο και πιο περίπλοκα προβλήματα ασφάλειας, εξετάστε τα ακόλουθα πλεονεκτήματα των ολοκληρωμένων συστημάτων ασφαλείας.

Προσαρμοσμένα Συστήματα Ασφαλείας

Μια επιχείρηση με ένα φυσικό γραφείο και λίγο προσωπικό θα απαιτήσει πολύ διαφορετικά μέτρα ασφαλείας από μια επιχείρηση με πολλές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο και χιλιάδες υπαλλήλους. Ίσως το πιο σημαντικό πλεονέκτημα της επένδυσης σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας είναι ότι μπορεί να σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης. Οι εταιρείες που προσφέρουν έτοιμες λύσεις εταιρικής ασφάλειας δεν μπορούν να λάβουν υπόψη όλα τα μοναδικά προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν διαφορετικές εταιρείες.

Στη UNITED SECURITY βοηθάμε τους πελάτες μας να αναπτύξουν μοναδικές ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας που ανταποκρίνονται στις ακριβείς λειτουργικές τους ανάγκες. Κατανοούμε ότι η αυξανόμενη επιρροή του ψηφιακού μετασχηματισμού, το διαδίκτυο των πραγμάτων (Internet Of Things), η τεχνητή νοημοσύνη και οι τεχνολογίες αιχμής διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο σε πολλές επιχειρήσεις. Οι ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας είναι ζωτικής σημασίας για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και σε όλους τους κλάδους στο σημερινό συνεχώς μεταβαλλόμενο ψηφιακό περιβάλλον.

Κεντρική ασφάλεια δικτύου

Όταν η επιχείρησή σας επενδύει σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα, δεν χρειάζεται πλέον να συντονίζετε επιλύσεις σε ζητήματα πληροφορικής και προβλήματα ασφάλειας μεταξύ πολλών συνεργατών και παρόχων υπηρεσιών. Ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας δημιουργεί κεντρικό έλεγχο πρόσβασης, παρέχοντας εύκολη παρακολούθηση πολυάριθμων εγκαταστάσεων και άλλων πτυχών της επιχείρησης.

Το προσωπικό ασφαλείας σας να μπορεί να παρακολουθεί πολλές πτυχές της επιχείρησής σας από μία τοποθεσία. Μπορούμε να ξεκινήσουμε με τις συμβουλευτικές μας υπηρεσίες για να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε τα μεγαλύτερα τρωτά σημεία της λειτουργίας σας. Στη συνέχεια, θα αναπτύξουμε ένα πλήρως προσαρμοσμένο σχέδιο ασφαλείας για την αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων με ολιστική προστασία και συνεχή υποστήριξη.

Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο

Η επιχείρησή σας δεν θα πρέπει να περιμένει να εμφανιστεί η ζημιά από μια παραβίαση ασφαλείας για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας προσφέρει παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντας στο προσωπικό σας να εκσυγχρονίσει τις λειτουργικές διαδικασίες και να ελέγξει διάφορες πτυχές της επιχείρησής σας με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ευκολία χρήσης

Ένα αναμφισβήτητο πλεονέκτημα των ολοκληρωμένων συστημάτων επιχειρηματικής ασφάλειας είναι η ηρεμία. Ένα εύχρηστο, κεντρικό και πλήρως προσαρμόσιμο σύστημα μπορεί να αποτρέψει εσωτερικές συγκρούσεις και να μειώσει την υπερπροσπάθεια για τη διασφάλιση της ασφάλειας. Αντί να αφιερώνει πόρους για την επίλυση κοινών ζητημάτων ασφαλείας ξανά και ξανά, ένα ολοκληρωμένο σύστημα επιτρέπει στις εταιρείες να αντιμετωπίζουν άμεσα τα προβλήματα και να αποτρέπουν την επανεμφάνισή τους.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις προσφέρουν επίσης απομακρυσμένη πρόσβαση, η οποία επιτρέπει στις ομάδες ασφαλείας να διατηρούν την επίβλεψη ανά πάσα στιγμή. Με αυτόν τον τρόπο, οι επιχειρηματικές εγκαταστάσεις μπορούν να παρακολουθούνται από οποιαδήποτε τοποθεσία και τα ζητήματα μπορούν να επιλυθούν αμέσως μόλις εμφανιστούν.

Οικονομικά Οφέλη από την εφαρμογή Ενοποιημένων Συστημάτων Ασφαλείας

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα μπορεί να μειώσει τα λειτουργικά έξοδα βελτιώνοντας ταυτόχρονα τη συνολική προστασία σας. Οι ολοκληρωμένες λύσεις θα μπορούσαν να αυτοματοποιήσουν τις περισσότερες πτυχές της ασφάλειας της επιχείρησής σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να αντιμετωπίσετε τα ζητήματα γρήγορα και αποτελεσματικά, με εύκολο συντονισμό και απλές διαδικασίες. Οι περισσότερες εταιρείες που επιλέγουν να επενδύσουν στην ενοποίηση συστημάτων ασφαλείας διαπιστώνουν ότι η συνολική εξοικονόμηση πόρων επισκιάζει το αρχικό κόστος.

Συνεργαστείτε με αξιόπιστους και έμπειρους συμβούλους ασφαλείας

Πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων εστιάζουν έντονα στην ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους που συχνά αφήνουν τα τρωτά σημεία ασφαλείας να ξεφύγουν. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα για το μέλλον της εταιρείας.

Η UNITED SECURITY κατανοεί τις μοναδικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους. Ο συντονισμός της εταιρικής ασφάλειας δεν ήταν ποτέ πιο δύσκολος και οι εταιρείες πρέπει να σταθμίσουν προσεκτικά τις επιλογές τους για λύσεις ασφάλειας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας θα μπορούσαν να βελτιώσουν τη ροή των εργασιών σας.