βελτίωση της ασφάλειας

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι θα μπορούσατε να κάνετε για την ασφάλεια της επιχείρησής σας προκειμένου να γίνει αδιαπέραστη; Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα ποσοστά εγκληματικότητας αυξάνονται συνεχώς. Ακολουθεί η λίστα με τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να εξασφαλίσετε την ιδιοκτησία ή την επιχείρησή σας και να αποτρέψετε οτιδήποτε θα μπορούσε να συμβεί.

1. Κάμερες παρακολούθησης

Όταν συζητάμε για την ασφάλεια, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι οι κάμερες παρακολούθησης. Ιδιαίτερα γνωστό ως σύστημα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (CCTV), αποτελεί έναν από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να παρακολουθείτε την επιχείρησή σας όσο λείπετε. Σήμερα, οι κάμερες παρακολούθησης μπορούν να παρακολουθούνται εξ αποστάσεως, παρέχοντας στον χρήστη ζωντανή τροφοδοσία και πρόσβαση στο υλικό.

2. Συναγερμός εισβολής και πυρκαγιάς

Είτε πρόκειται για επιχείρηση είτε για κατοικία, οι συναγερμοί πυρκαγιάς και εισβολής είναι απαραίτητοι. Τα συγκεκριμένα συστήματα ασφαλείας μπορούν κάλλιστα να σας σώσουν την ίδια σας τη ζωή. Εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει συστήματα συναγερμού, πότε ήταν η τελευταία φορά που τα ελέγξατε και τα συντηρήσατε; Όλα τα συστήματα συναγερμού μπορεί συχνά να είναι πεπερασμένα ή ακόμη και να γίνουν ελαττωματικά με την πάροδο του χρόνου. Είναι σημαντικό να ελέγχετε τακτικά αυτά τα συστήματα καθώς λειτουργούν ως στρώμα άμυνας έναντι εισβολέων και πιθανών πυρκαγιών.

3. Φωτισμός ασφαλείας

Κατασκευασμένος για αποτροπή συμβάντων, ο φωτισμός ασφαλείας ενεργοποιείται όταν ένα άτομο βρίσκεται κοντά στη συσκευή. Η συσκευή ανάβει ένα έντονο φως ειδοποιώντας εσάς και τους άλλους γύρω σας ότι υπάρχει παρουσία στο ακίνητο. Συχνά τοποθετείται στις πιο σκοτεινές περιοχές ή στα τυφλά σημεία μιας επιχείρησης και βοηθά στην αποτροπή ανεπιθύμητων επισκεπτών στις εγκαταστάσεις σας. Οι εισβολείς θέλουν να μένουν κρυμμένοι και κυρίως προσπαθούν να εισέλθουν χρησιμοποιώντας τυφλά και σκοτεινά σημεία ως πλεονέκτημα.

4. Συστήματα Ελέγχου πρόσβασης

Όταν η επιχείρησή σας αρχίζει να αναπτύσσεται, μπορεί να υπολογίζετε λάθος τον αριθμό των ανθρώπων που βρίσκονται στην τοποθεσία. Ο έλεγχος πρόσβασης μπορεί να βοηθήσει στην αποτροπή πιθανών παραβιάσεων της ασφάλειας, καθώς μπορείτε να προσδιορίσετε ποιος εισέρχεται και εξέρχεται από την επιχείρηση.

5. Αμυντικά εμπόδια

Τα εμπόδια και οι φράχτες ασφαλείας λειτουργούν ως εξωτερικό στρώμα άμυνας για τις επιχειρήσεις. Αυτές οι άμυνες χρησιμοποιούνται από σχεδόν κάθε επιχείρηση στις μέρες μας, γεγονός που περιορίζει την παράνομη πρόσβαση στην ιδιοκτησία. Με την προσθήκη καμερών παρακολούθησης και προσωπικού ασφαλείας, η επιχείρησή σας θα μπορεί να διαφοροποιεί τους επισκέπτες από τους εισβολείς και να επιλύει το όποιο πρόβλημα με αμεσότητα.

6. Προσωπικό ασφαλείας

Αποθήκη, εκθεσιακός χώρος, κατάστημα, εργοτάξιο, γραφείο, κ.α.. Οι Security Guards αντιμετωπίζουν επιτόπου όλα τα ζητήματα ασφαλείας που προκύπτουν. Το προσωπικό ασφαλείας διαχειρίζεται τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης και επιτρέπει στα σωστά άτομα να εισέλθουν. Η πρόσληψη υπηρεσιών επανδρωμένης ασφάλειας αποτελεί μια εξαιρετική επένδυση που βελτιώνει την απόδοση της επιχείρησή σας άμεσα και μακροπρόθεσμα.