Εάν εσείς και η επιχείρησή σας βασίζεστε αποκλειστικά σε συστήματα συναγερμού και ασφάλειας, τότε θέτετε σε κίνδυνο την επιχείρηση, την υποδομή, τον εξοπλισμό και τους υπαλλήλους σας. Αν και τα συστήματα υψηλής τεχνολογίας, το CCTV ή άλλες νέες τεχνολογικές εξελίξεις ασφάλειας σάς παρέχουν ειδοποιήσεις εισβολής, παρακολούθηση και συναγερμούς, οι security guards εξακολουθούν να είναι μια επιλογή για την οποία δεν θα μετανιώσετε να επενδύσετε.

  1. Οι περισσότερες επιχειρήσεις πιστεύουν ότι ο χώρος εργασίας τους είναι ασφαλής και απαλλαγμένος από εισβολείς, εγκληματίες ή ύποπτες δραστηριότητες. Ωστόσο, αυτό θέτει την εταιρεία σας σε μειονεκτική θέση, εάν συμβεί ένα απροσδόκητο συμβάν. Tο προσωπικό δεν θα είναι έτοιμο να χειριστεί την κατάσταση ή να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τους εισβολείς. Η UNITED SECURITY παρέχει καλά εκπαιδευμένους και έμπειρους security guards που σίγουρα ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Επίσης, ένα υπεύθυνο στέλεχος της εταιρείας μας παραμένει πάντοτε πλήρως αφοσιωμένο στη διασφάλιση του υψηλότερου επιπέδου παροχής υπηρεσιών ασφάλειας στις εγκαταστάσεις σας.
  2. Πολλές εταιρείες τοποθετούν έναν από τους υπαλλήλους τους για να ενεργεί ως προσωπικό ασφαλείας όταν υπάρχει ανάγκη. Πρόκειται για ιδιαίτερα επικίνδυνο λάθος, καθώς οι εργαζόμενοι δεν είναι επαρκώς εκπαιδευμένοι, ούτε διαθέτουν πλήρη γνώση σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης μιας απειλής. Οι security guards μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας ενάντια στους εισβολείς, την πρόληψη των απωλειών ή ακόμα και κατά της επίθεσης ή της βίας.
  3. Η εύκολη πρόσβαση μη εξουσιοδοτημένων ατόμων σε κτίρια είναι η συνήθης καθημερινότητα. Οι security guards βοηθούν στην ταυτοποίηση των διερχομένων στο κτίριο ή την εγκατάσταση και αυτό μειώνει κατά πολύ τον κίνδυνο τυχών εγκλημάτων.

Οι άρτιες υπηρεσίες ασφαλείας της UNITED SECURITY παρέχουν σε όλους τους πελάτες της πλήρη προστασία των χώρων και του προσωπικού. Η λήψη επανδρωμένων υπηρεσιών ασφαλείας επιφέρει πολλά πλεονεκτήματα στις επιχειρήσεις. Οι υπηρεσίες ασφαλείας της UNITED SECURITY τονίζουν έντονα τα οφέλη της επιλογής επανδρωμένης φύλαξης. Για να συζητήσετε περαιτέρω τις απαιτήσεις σας, μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας και να συνομιλήσετε με ένα μέλος της ομάδας μας.