ποιοτικές υπηρεσίες ασφαλείας

Με εμπειρία άνω των 30 ετών προσπαθούμε συνεχώς να γίνουμε ο καλύτερος πάροχος υπηρεσιών ασφαλείας στην Ελληνική επικράτεια. Ξεκινώντας ταπεινά και με σταθερές βάσεις, έχουμε δημιουργήσει μια επιχείρηση που παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες επανδρωμένης ασφάλειας σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας.

Ως απάντηση στην τρέχουσα πανδημία, έχουμε ανάλογα προσαρμόσει τις υπηρεσίες μας με τρόπο που οι βασικές μας αξίες δεν αλλοιώνονται. Εξακολουθούμε να επενδύουμε σε ποιοτική εκπαίδευση για κάθε ένα από τα στελέχη μας και το προσωπικό και ποτέ δεν αναθέτουμε υπεργολαβίες, αλλά επιλέγουμε να προσλαμβάνουμε άτομα απευθείας. Πιστεύουμε ότι αυτό διασφαλίζει την ποιότητα των υπηρεσιών μας, για την οποία είμαστε γνωστοί.

Το προηγούμενο έτος δεν ήταν καθόλου εύκολο για πολλές επιχειρήσεις σε ολόκληρη τη χώρα. Πολλοί κλάδοι αντιμετώπισαν την αβεβαιότητα και έπρεπε να λάβουν δύσκολες αποφάσεις. Παρακολουθήσαμε όλοι μας τα τεκταινόμενα καθώς πελάτες και φίλοι στον τομέα της φιλοξενίας και της εστίασης έκλεισαν τις πόρτες τους επ’ αόριστον και όλοι εργαστήκαμε σκληρά για να διατηρήσουμε καθημερινά τους υπαλλήλους μας ασφαλείς από τον κίνδυνο του COVID-19. Με την πλειονότητα του εργατικού δυναμικού μας να μην μπορεί να εργαστεί από το σπίτι, έχουμε προσαρμόσει, ενισχύσει και εξελίξει τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

Για εμάς, τονίζεται πραγματικά πόσο αγαπάμε αυτό που κάνουμε και πόσο έχουμε καταφέρει να υποστηρίξουμε επιχειρήσεις και ιδιώτες τον τελευταίο χρόνο.

Εάν μια επιχείρηση είναι προσωρινά κλειστή λόγω του COVID-19, μπορούμε να περιπολούμε την εγκατάσταση για να την προστατεύσουμε από κλοπή και βανδαλισμό.

Εάν η επιχείρησή σας χρειάζεται πρόσθετη ασφάλεια για να εφαρμόσει την κοινωνική απόσταση και άλλες κυβερνητικές οδηγίες, είμαστε πλήρως εκπαιδευμένοι και μπορούμε να παρέμβουμε και να υποστηρίξουμε.

Εάν έχετε χάσει τη δουλειά σας ως αποτέλεσμα του COVID-19, έχουμε διαθέσιμες ευκαιρίες καριέρας και παρέχουμε μια ευκαιρία σε όσους αγωνίζονται να βρουν μια νέα δουλειά αυτή τη στιγμή.

Είμαστε επίσης απίστευτα ευγνώμονες προς όλους όσους είναι μέλη της ομάδας της UNITED SECURITY, για την αφοσίωση, τον επαγγελματισμό τους και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν αυτήν την πανδημία και εργάστηκαν σκληρά για να κάνουν τη διαφορά στις ζωές των άλλων μέσω του ρόλου και της ιδιότητάς τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορούμε να συνεργαστούμε κατά τη διάρκεια αυτών των ασυνήθιστων καιρών, παρέχοντάς σας καταρτισμένους Security Guards, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εναλλακτικά, εάν θέλετε να ξεκινήσετε ή να εξελίξετε την καριέρα σας στον κλάδο της ασφάλειας, ελέγξτε την ενότητα «εργασία» στον ιστότοπό μας ή στείλτε μας ένα ενημερωμένο αντίγραφο του C.V. σας. Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε.