εταιρείες security

Η ύπαρξη ενός αποτελεσματικού συστήματος παρακολούθησης βίντεο διασφαλίζει την ελαχιστοποίηση των πιθανοτήτων για δυσάρεστα συμβάντα στο χώρο σας. Μπορείτε να εγγυηθείτε την ασφάλεια του κτιρίου και άλλων αντικειμένων μέσω ενός συστήματος παρακολούθησης βίντεο (CCTV). Αυτό το σύστημα πρέπει αφενός να έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί όλο το 24ωρο. Αφετέρου, χρειάζεστε μια αξιόπιστη εταιρεία παροχής υπηρεσιών επανδρωμένης ασφάλειας, αλλά και τη βοήθεια των μελών του προσωπικού σας προκειμένου να διασφαλίσετε ότι το σύστημα παραμένει αξιόπιστο και αποτελεσματικό. Ας δούμε τι χρειάζεται για να καταστήσετε το σύστημα παρακολούθησης βίντεο ανίκητο.

Εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας

Πρώτον, πρέπει να διασφαλίσετε ότι το CCTV σύστημά σας είναι ανθεκτικό και αποτελεσματικό. Πρέπει να ερευνήσετε αρκετά την αγορά προκειμένου να αγοράσετε και να χρησιμοποιήσετε τον καλύτερο διαθέσιμο εξοπλισμό. Ο εξοπλισμός πρέπει πάντα να είναι τελευταίας τεχνολογίας και συνήθως περιλαμβάνει κάμερες, καλώδια, οθόνες, καταγραφικά και μια ασφαλή αίθουσα ελέγχου. Πρέπει να έχει τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες που θα διασφαλίζουν απρόσκοπτη λειτουργία (24/7), διεξοδικούς ελέγχους και ισορροπίες ασφαλείας σε όλες τις τρέχουσες δραστηριότητες.

Εκπαιδευμένο προσωπικό

Το δεύτερο πιο σημαντικό πράγμα είναι να διασφαλίσετε ότι το προσωπικό της εταιρείας security διαθέτει την κατάλληλη εκπαίδευση για τη χρήση και τη λειτουργία του εξοπλισμού με το βέλτιστο τρόπο. Πρέπει να είναι σε θέση να κάνουν πλήρη χρήση του εξοπλισμού για να επιτύχουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Η εξοικείωση με όλες τις διαθέσιμες δυνατότητες και τη λειτουργικότητα του εξοπλισμού διασφαλίζει την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα του συστήματος παρακολούθησης βίντεο.

Μη διακοπτόμενη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

Ένα σύστημα παρακολούθησης βίντεο βασίζεται εξ ολοκλήρου σε μια παροχή ρεύματος που διαθέτει εφεδρικά συστήματα. Ένα μη διακοπτόμενο τροφοδοτικό θα διασφαλίσει ότι το σύστημα παρακολούθησης βίντεο δεν θα διακόψει τη λειτουργία του. Έτσι, επιτρέπει σε εσάς και τους security guards που έχουν οριστεί για την ασφάλεια, να παρακολουθείτε τις εγκαταστάσεις 24/7.

Ένα άλλο κρίσιμο ζήτημα είναι να διασφαλιστεί ότι οποιοσδήποτε εγκληματίας δεν μπορεί να διακόψει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος για να απενεργοποιήσει το σύστημα παρακολούθησης βίντεο και να επιτύχει τους σκοπούς του. Προληπτικά μέτρα σαν αυτό μπορούν να κάνουν το σύστημα παρακολούθησης βίντεο ανίκητο.

Τα μέλη του προσωπικού σε επαγρύπνηση

Το τρίτο πιο σημαντικό πράγμα είναι η ικανότητα των μελών του προσωπικού και των security guards που είναι σε υπηρεσία. Η παρακολούθηση των οθονών είναι μια απαιτητική εργασία που χρειάζεται κάποια εξαιρετικά ταλαντούχα άτομα.

Σε τελική ανάλυση, είναι τα άτομα που, κοιτάζοντας τα monitors, πρέπει να εντοπίζουν ύποπτη δραστηριότητα οπουδήποτε, μέσα ή γύρω από τις εγκαταστάσεις. Αυτό τους επιτρέπει να προβλέψουν και να αποτρέψουν το έγκλημα. Είναι καλύτερο να αποτρέψετε το έγκλημα παρά να φτάσετε στο σημείο να ερευνήσετε την υπόθεση για να βρείτε τον εγκληματία συλλέγοντας στοιχεία από τα καταγραφικά του  CCTV.

Προηγμένες δυνατότητες εγγραφής και ανάκτησης

Ένα σύστημα παρακολούθησης βίντεο που δεν διαθέτει σύγχρονη δυνατότητα εγγραφής και ανάκτησης δεν αξίζει τίποτα. Στο σημερινό τεχνολογικό κόσμο, το cloud computing είναι ο νέος κανόνας και η αποθήκευση βίντεο παρακολούθησης δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα. Παρομοίως, η ευκολότερη και ταχύτερη ανάκτηση αποτελεί βασική προϋπόθεση, ανεξάρτητα από το πόσο παλιά είναι τα βίντεο που πρέπει να ανακτήσετε.

Οξυδερκείς Security Guards

Η πρόσληψη μιας εταιρείας υπηρεσιών ασφαλείας που διαθέτει security guards οι οποίοι βρίσκονται σε διαρκή εγρήγορση και είναι απόλυτα οξυδερκείς είναι ζωτικής σημασίας. Η ανεπτυγμένη αντίληψη των security guards τους επιτρέπει να αξιολογούν αυτό που βλέπουν στις οθόνες τους. Δεν μπορούν όλοι να εντοπίσουν και να αναγνωρίσουν ένα έγκλημα που πρόκειται να λάβει χώρα από ένα άτομο που μπορεί απλώς να στέκεται ή να διασχίζει την πύλη ή την είσοδο ενός κτηρίου ή ενδεχομένως να περπατά ύποπτα μέσα σε ένα κτίριο. Αυτό απαιτεί τη φυσική ικανότητα και την κατάρτιση των επαγγελματιών που είναι εκπαιδευμένοι και είναι πολύ προσεκτικοί συνεχώς.

Η UNITED SECURITY είναι η εταιρεία που μπορείτε να εμπιστευτείτε σχετικά με τα συστήματα παρακολούθησης βίντεο και την αποτελεσματικότητά τους. Σας συμβουλεύουμε και σας προτείνουμε υπερσύγχρονο εξοπλισμό σύμφωνα με τις ανάγκες σας και σας παρέχουμε ειδικά εκπαιδευμένα μέλη του προσωπικού μας, οι οποίοι θα παρακολουθούν έντονα την κάθε στιγμή. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.