εταιρείες security

Οι εταιρείες security δεν είναι μόνο ικανές να προστατεύσουν τις εγκαταστάσεις από εισβολείς, κλέφτες και διαρρήκτες, αλλά έχουν και την επαγγελματική ικανότητα να χειρίζονται κάθε είδους κρίση. Οι security guards διαθέτουν ένα σύνολο δεξιοτήτων που τους επιτρέπουν να χειρίζονται τις χειρότερες καταστάσεις. Αναφερόμενοι σε καταστάσεις κρίσης εννοούμε τις κλιμακούμενες ταραχές που μπορεί να προκύψουν σε ένα συμβάν, μια απεργία, μια φιλονικία, κ.α.

Άμεση απόκριση

Ο πρώτος τρόπος με τον οποίο οι εταιρείες security χειρίζονται μια κατάσταση κρίσης είναι να ανταποκριθούν ταχύτατα. Η εταιρεία security έχει το πλεονέκτημα ότι βρίσκεται στο χώρο του εγκλήματος. Είναι εύκολο και κατανοητό για τους security guards να πάρουν τις κατάλληλες θέσεις από την αρχή και να σχεδιάσουν μια στρατηγική αντίδρασης και αντιμετώπισης.

Εάν η αντίδρασή τους είναι γρήγορη και ακριβής, θα είναι σε θέση να χειριστούν την κατάσταση από μόνοι τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ενδεχομένως να μην χρειάζεται να κληθεί η αστυνομία. Μια γρήγορη απόκριση από το προσωπικό ασφαλείας μπορεί επίσης να αποτρέψει εντελώς την κλιμάκωση της κρίσης. Οι διαδηλωτές μπορεί να διασκορπιστούν συνειδητοποιώντας ότι οι security guards είναι πλήρως ικανοί να κάνουν ότι απαιτείται.

Βοηθώντας την αστυνομία

Ακόμα κι αν η κατάσταση ξεφύγει από τον έλεγχο, οι security guards θα είναι σε θέση να καθοδηγήσουν τους αστυνομικούς που φτάνουν στην τοποθεσία. Με αυτό τον τρόπο, η αστυνομία θα μπορεί να σχεδιάσει άμεσα την κατάλληλη στρατηγική για τον έλεγχο της κατάστασης.

Το προσωπικό ασφαλείας μπορεί να ενημερώσει την αστυνομία για τις λεπτομέρειες του συμβάντος. Μια σημαντική πληροφορία, παραδείγματος χάριν, είναι ο αριθμός των ατόμων που βρίσκονται εκεί. Μια άλλη σημαντική πληροφορία είναι το μέγεθος του προβλήματος που πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Επίσης, οι αστυνομικοί θα χρειαστούν πληροφορίες σχετικά με το κτίριο ή τις εγκαταστάσεις. Χρησιμοποιώντας χάρτες και άλλους τρόπους, οι security guards θα περιγράψουν ολόκληρη την περιοχή στην αστυνομία και θα τη βοηθήσουν να ελέγξει την κατάσταση σε λιγότερο χρόνο.

Γνωρίζοντας την περιοχή μέσα και έξω

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα των security guards είναι ότι είναι εξοικειωμένοι με την περιοχή. Αυτό τους επιτρέπει να κάνουν με ακρίβεια τις πιο αποτελεσματικές κινήσεις για τον έλεγχο της κατάστασης. Είναι πολύ πιο σημαντικό από όσο νομίζουμε, το να γνωρίζει κάποιος όλες τις εισόδους, τις εξόδους και άλλα σημεία ενός κτηρίου. Για παράδειγμα, οι security guards γνωρίζουν τις διαδρομές διαφυγής και μπορούν να μπλοκάρουν ηλεκτρονικά αυτές τις εξόδους προκειμένου να μην μπορέσουν οι δράστες να διαφύγουν.

Μπορούν επίσης να κλειδώσουν και να ξεκλειδώσουν τις πόρτες και τους φράκτες καθώς έχουν τον έλεγχο των χώρων. Επιπλέον, έχουν πρόσβαση στο control room, ώστε να μπορούν να παρακολουθούν κάθε γωνία του κτηρίου μέσω των καμερών ασφαλείας.

UNITED SECURITY

Στη UNITED SECURITY, έχουμε εκπαιδευμένους, έμπειρους, εξειδικευμένους και επαγγελματίες security guards, οι οποίοι γνωρίζουν πώς να αντιμετωπίζουν καταστάσεις κρίσης με αποτελεσματικότητα. Είναι ικανοί να διασφαλίσουν ότι όλα παραμένουν υπό έλεγχο. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.