επανδρωμένες υπηρεσίες ασφαλείας

Πλεονεκτήματα των επανδρωμένων υπηρεσιών ασφαλείας

Διαβάστε πέντε σημαντικά πλεονεκτήματα της επανδρωμένης υπηρεσίας φύλαξης για την επιχείρησή σας.

Οι φύλακες λειτουργούν ως ισχυρός αποτρεπτικός παράγοντας.

Εάν συγκρίνετε έναν φύλακα με μια κάμερα CCTV, ο φύλακας ασφαλείας θα μπορούσε να ενεργήσει ως ισχυρότερο αποτρεπτικό από την κάμερα, π.χ. η κάμερα μπορεί να έχει ένα τυφλό σημείο, ενώ το άτομο μπορεί να μεταβεί εκεί προς εξερεύνηση. Επίσης, όσον αφορά στους φρουρούς ασφαλείας, εκτός από το ότι μπορούν να ανταποκριθούν  γρήγορα σε τυχόν ζητήματα κλοπής που συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο, η εκπαίδευσή τους θα μπορούσε να τους επιτρέψει να αναγνωρίσουν δυνητικά ενοχλητικές καταστάσεις και να λάβουν τα κατάλληλα προληπτικά μέτρα.
Πράγματι, ενώ μια κάμερα CCTV θα μπορούσε ενδεχομένως να βοηθήσει στη σύλληψη των κλεφτών (εάν η κάμερα καταγράφει την κλοπή που λαμβάνει χώρα), ένας επαγγελματίας φύλακας ασφαλείας όχι μόνο θα μπορούσε να ενεργήσει ως αποτρεπτικό στοιχείο, αλλά σε περίπτωση που κλαπεί οτιδήποτε, ο φύλακας θα προβεί στις κατάλληλες ενέργειες. Αυτό θα μπορούσε δυνητικά να μειώσει, στην επιχείρησή σας, τις απώλειες από κλοπή.

Οι εκπαιδευμένοι φύλακες μπορούν να ανταποκριθούν σε ποικιλία διαφορετικών καταστάσεων.

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός ασφαλείας, όπως το CCTV, μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για την ασφάλεια σε ότι αφορά ζητήματα όπως η κλοπή. Ωστόσο, οι εκπαιδευμένοι φύλακες ασφαλείας μπορούν να ανταποκριθούν σε μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών ζητημάτων. Για παράδειγμα, ένας φύλακας ασφαλείας μπορεί να ανταποκριθεί σε καταστάσεις όπως η πυρκαγιά ή η πλημμύρα. Επιπλέον, μια κάμερα CCTV μπορεί να είναι σε θέση να εγγράψει οπτικές εικόνες, ωστόσο, εάν έχετε έναν επιτόπιο φρουρό, θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί ακόμη και σε ύποπτους θορύβους.
Οι φρουροί ασφαλείας μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην αποτροπή της πρόσβασης ατόμων στο χώρο σας χωρίς άδεια. Οι άνθρωποι αναζητούν μη εξουσιοδοτημένη είσοδο σε επαγγελματικούς χώρους για πολλούς λόγους, π.χ. για κλοπή πολύτιμων αντικειμένων ή για βανδαλισμό περιουσίας.

Με έναν φύλακα ασφαλείας είναι πολύ πιο δύσκολο για μη εξουσιοδοτημένα άτομα να εισέλθουν στις εγκαταστάσεις της επιχείρησής σας, βοηθώντας στην προστασία της επιχείρησής σας από κλοπή, ζημιά και άλλες παράνομες δραστηριότητες.

Οι φρουροί ασφαλείας αποτελούν μια καθησυχαστική παρουσία στους επισκέπτες / πελάτες.

Ορισμένα άτομα μπορεί να αισθάνονται άβολα σε μια περιοχή με πολλές κάμερες CCTV, ωστόσο η υποδοχή του από έναν φιλικό φύλακα ασφαλείας, τον κάνει να αισθάνεται πιο άνετα. Επιπλέον, οι φιλικοί φρουροί ασφαλείας μπορούν να παρέχουν συμβουλές σε επισκέπτες / πελάτες που επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις σας, παρέχοντάς τους οδηγίες και πληροφορίες σχετικά με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο μετακίνησης στο κτήριο.

Οι φύλακες επιτρέπουν στους υπαλλήλους να της επιχείρησης να επικεντρώνονται στα καθήκοντά τους.

Πράγματι, δεν είναι μόνο οι πελάτες και οι επισκέπτες που μπορεί να αισθάνονται καθησυχασμένοι με την παρουσία ενός εκπαιδευμένου φύλακα ασφαλείας. Το προσωπικό σας μπορεί να επικεντρωθεί στα καθήκοντά του και να χαλαρώσει γνωρίζοντας ότι αξιόπιστοι και επαγγελματίες φρουροί ασφαλείας βρίσκονται επί τόπου σε περίπτωση που υπάρξει προσπάθεια για κλοπή ή άλλη εγκληματική δραστηριότητα.

Στην United Security, οι φρουροί ασφαλείας επιλέγονται ειδικά και συγκεκριμένα για την επιχείρησή σας, με τις ιδιαίτερες ανάγκες που την χαρακτηρίζουν.

Αυτό λαμβάνει υπόψη τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά κάθε μέλους του προσωπικού ασφαλείας, προκειμένου να πληροί καλύτερα τις απαιτήσεις ασφαλείας της επιχείρησής σας. Επιπρόσθετα, πραγματοποιείται ειδική εκπαίδευση πριν από την έναρξη οποιουδήποτε έργου, έτσι ώστε τα μέλη του προσωπικού μας να μπορούν να συνεργάζονται στενά με την επιχείρησή σας και να γίνονται μέλη της ομάδας σας.

Επανδρωμένες υπηρεσίες ασφαλείας: Σας παρέχουν ηρεμία.

Μια επαγγελματική υπηρεσία για επανδρωμένη φύλαξη προσφέρει στην επιχείρησή σας την ηρεμία όσον αφορά στην ασφάλεια. Πράγματι, ενώ πολλά συστήματα ασφαλείας μπορούν να καταγράψουν κλοπή που έχει συμβεί ή να σας ειδοποιήσουν για κλοπή που συμβαίνει αυτήν τη στιγμή, ένας επαγγελματίας φύλακας ασφαλείας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις δεξιότητές του και την εκπαίδευσή του για να ενεργήσει αποτρεπτικά, ενώ βοηθά παράλληλα και σε άλλα ζητήματα όπως η προστασία της περιουσίας σας από βανδαλισμό, η αποφυγή πυρκαγιάς, η φιλική υποδοχή, κ.α.