Η λήψη υπηρεσιών επανδρωμένης ασφάλειας είναι ένας εξαιρετικά προληπτικός τρόπος για να διατηρήσετε την επιχείρησή σας ασφαλή και να μειώσετε δραστικά τον κίνδυνο εγκληματικότητας. Στη UNITED SECURITY είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη δουλειά που κάνουμε και μπορούμε να σας δώσουμε τέσσερις βασικές εγγυήσεις όταν επενδύετε στις υπηρεσίες μας.

Δημιουργούμε εξατομικευμένες συμβάσεις

Πριν υπογράψουμε τη σύμβαση μαζί σας, θα συζητήσουμε ενδελεχώς τις ανάγκες σας, δημιουργώντας την εξατομικευμένη ασφάλεια που ταιριάζει στην επιχείρηση και τον προϋπολογισμό σας.

Προσφέρουμε ασφάλεια σε διάφορους τομείς

  • Λιανεμπόριο
  • Φιλοξενία / Εστίαση
  • Διασκέδαση
  • Εκπαίδευση
  • Βιομηχανία
  • Εταιρικά γραφεία
  • Κατασκευές/Εργοτάξια
  • Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα
  • Δημόσιος Τομέας

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, κάθε ένας από αυτούς τους κλάδους έχει διαφορετικές προδιαγραφές και αντιμετωπίζει διαφορετικούς κινδύνους. Σε κάθε τομέα, θα βρείτε διαφορετικές τοποθεσίες, μεγέθη, προϋπολογισμούς και προτεραιότητες. Εάν δεν είστε σίγουροι για το ποια θα είναι η πιο αποτελεσματική υπηρεσία ασφάλειας για την επιχείρησή σας, μπορούμε να κάνουμε μια λεπτομερή εκτίμηση κινδύνου και να συζητήσουμε μαζί τις επιλογές σας.

Θα επενδύουμε πάντα στην αποτελεσματική διαχείριση

Με συμβόλαια ασφαλείας που λειτουργούν 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα, είναι εξαιρετικά σημαντικό να επενδύουμε σε συστήματα απομακρυσμένης και εσωτερικής διαχείρισης των έργων που αναλαμβάνουμε. Η βέλτιστη απομακρυσμένη διαχείριση, αφενός υποστηρίζει τους security guards και αφετέρου επιδεικνύει εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών προς τους πελάτες μας.

Διασφαλίζουμε – μέσω συνεχών γραπτών αναφορών – την πλήρη διαφάνεια για το τι συμβαίνει και πότε, πράγμα το οποίο μας επιτρέπει να χτίσουμε εμπιστοσύνη με τους πελάτες μας και να υποστηρίξουμε τους security guards μας στους καθημερινούς τους ρόλους.

Συνεχής εκπαίδευση και υποστήριξη

Τέλος, επενδύουμε στη συνεχή εκπαίδευση και την προσωπική ανάπτυξη του προσωπικού μας. Ο ρόλος του security guard αλλάζει συνεχώς και είναι εξαιρετικά σημαντικό να είμαστε πλήρως ενημερωμένοι με τις κυβερνητικές οδηγίες και τη σχετική νομοθεσία για να διασφαλίσουμε ότι οι αξιωματικοί ασφαλείας μας λειτουργούν με ασφάλεια και εντός των ορίων του νόμου.

Πραγματοποιούνται συζητήσεις για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας κάθε μέλους της ομάδας μας, υποστηρίζοντάς τους να αναπτυχθούν ως άτομα και να είναι ολοένα και πιο καταρτισμένοι καθώς προχωρούν βαθύτερα σε μια καριέρα στον τομέα της ασφάλειας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με ένα μέλος της ομάδας μας. Ανυπομονούμε να σας ακούσουμε.

Εναλλακτικά, εάν θέλετε να προωθήσετε την καριέρα σας στον κλάδο της ασφάλειας, ελέγξτε την ενότητα «Εργασία» στον ιστότοπό μας ή στείλτε μας μέσω email ένα ενημερωμένο αντίγραφο του βιογραφικού σας. Επενδύουμε σταθερά στην εκπαίδευση και εργαζόμαστε σκληρά για να υποστηρίξουμε το προσωπικό μας. Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε.

Ακολουθήστε μας:

Facebook

Instagram

LinkedIn