united-security-mall

Η ασφάλεια του εμπορικού κέντρου συχνά υποτιμάται. Κάποια μεγάλα εμπορικά κέντρα μπορεί να έχουν έναν ή δύο security guards που καλύπτουν ολόκληρο το εμπορικό κέντρο. Φυσικά, αυτή η απόφαση εναπόκειται στη διοίκηση του εμπορικού κέντρου, αλλά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού τα εμπορικά κέντρα είναι αναμφίβολα κατάμεστα και είναι καλό να υπάρχουν επιπλέον security guards κατά τις εργάσιμες ώρες.

Είναι τεράστιο λάθος να υποθέσουμε ότι η αυξημένη κίνηση, συμπεριλαμβανομένων πολλών μαθητών (λόγω κλειστών σχολείων), δεν απαιτεί πρόσθετη ασφάλεια. Τα εμπορικά κέντρα είναι σημεία όπου όλοι πηγαίνουν, όχι μόνο για να ψωνίσουν, αλλά για να σκοτώσουν λίγη ώρα κατά τη διάρκεια της ημέρας και να μείνουν μακριά από τη ζέστη. Δυστυχώς, οι κλοπές καταστημάτων έχουν γίνει πιο οργανωμένες και είναι αδύνατο για τους λιανοπωλητές να παρακολουθούν προσεκτικά όλα τα ευάλωτα εμπορεύματα.

Κλοπή από κατάστημα

Η κλοπή καταστημάτων συμβαίνει πολύ πιο συχνά από ό,τι πιστεύουν οι περισσότεροι. Ο πειρασμός του να αρπάξει κάποιος κάτι χωρίς να πληρώσει δεν είναι κάτι που οι άνθρωποι μπορεί να κάνουν μόνο από απελπισία, αλλά αποτελεί πλέον τάση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είναι ένα κλιμακούμενο ζήτημα για τους λιανοπωλητές. Τα ρούχα είναι ιδιαίτερα περιζήτητα από τους κλέφτες καταστημάτων και καθώς το κόστος όλων των αντικειμένων συνεχίζει να αυξάνεται, γίνεται όλο και πιο δελεαστική η κλοπή.

Έχει αναφερθεί ότι η κλοπή καταστημάτων βρίσκεται σε επίπεδο κρίσης και οι οργανωμένες συμμορίες κλοπών αυξάνουν τις απώλειες που βιώνουν οι λιανοπωλητές περισσότερο από ποτέ. Η παρουσία ασφαλείας είναι αποτελεσματικός αποτρεπτικός παράγοντας ενάντια σε αυτές τις απόπειρες.

Οι έμπειροι και καταρτισμένοι άνδρες και γυναίκες που εργάζονται ως security guards έχουν την κατάλληλη εκπαίδευση και το σωστό υπόβαθρο επιβολής του νόμου. Εξοπλισμένοι για να χειρίζονται διάφορα σενάρια που απαιτούν παρέμβαση, οι security guards προσφέρουν εξαιρετική ασφάλεια. Τα εμπορικά κέντρα που αυξάνουν το προσωπικό ασφαλείας τους, συνήθως προτιμούν τους ένστολους, επειδή αυτό από μόνο του μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά σε οποιονδήποτε σκεφτεί την κλοπή από κατάστημα.

Καυγάδες ή αναταραχές που αντιμετωπίζονται άμεσα από τους security guards

Επειδή οι security guards του εμπορικού κέντρου μετακινούνται συνεχώς, εάν συμβεί κάποιο περιστατικό που απαιτεί παρέμβαση ασφαλείας, μπορούν να φτάσουν γρήγορα στο σημείο, να ενεργήσουν επαγγελματικά και να ελαχιστοποιήσουν την όποια αναστάτωση. Ένα από τα βασικά πράγματα κατά τον χειρισμό καταστάσεων είναι η ήρεμη προσέγγιση και η αποκλιμάκωση του προβλήματος. Οι αντιπαραθέσεις ενδέχεται να απαιτούν τη σύλληψη οποιουδήποτε αποτελεί περαιτέρω απειλή έως ότου φτάσουν οι αρχές επιβολής του νόμου. Η ασφάλεια των άλλων είναι ζωτικής σημασίας.

Τα προληπτικά μέτρα είναι πάντα ο ασφαλέστερος τρόπος για να εξασφαλίσετε μια εμπειρία χωρίς δυσάρεστα γεγονότα στο εμπορικό κέντρο. Δεν αποτελεί πλέον έκπληξη ότι η συναισθηματική αντίδραση των ανθρώπων μετά την πανδημία έχει γίνει περισσότερο αντιδραστική παρά κατευναστική. Το άγχος είναι έναυσμα εκνευρισμού για πολλούς ανθρώπους και είναι πολύ πιθανό να εκδηλώσουν εκνευρισμό και ανυπομονησία προς τον πωλητή/ρια ή άλλους πελάτες. Το επίπεδο υπομονής έχει μειωθεί δραματικά, ενώ τα καταστήματα εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν την πρόκληση έλλειψης προσωπικού για να παρέχουν μια γρήγορη και ευχάριστη εμπειρία στους πελάτες.

Οι security guards χειρίζονται καταστάσεις έκτακτης ανάγκης

Η εξαιρετική εκπαίδευση που υφίστανται οι security guards, τους προετοιμάζει για όλες τις έκτακτες ανάγκες που θα αντιμετωπίσουν. Οι εκπαιδευμένοι στην κρίση και αφοσιωμένοι security guards ενεργούν γρήγορα σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και είναι προληπτικοί στον εντοπισμό περιοχών που μπορεί να είναι ευάλωτες, καθώς και στην παρακολούθηση των σημείων πρόσβασης του εμπορικού κέντρου. Αν χρειαστεί εκκένωση, οι security guards θέτουν σε εφαρμογή ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πού βρίσκονται οι ασφαλείς χώροι και πώς να κατευθύνουν ήρεμα τα πλήθη.

Καθώς τα εμπορικά κέντρα ασφυκτιούν με αυξανόμενους αριθμούς επισκεπτών, η πρόσληψη μερικών επιπλέον security guards είναι απαραίτητη για να διατηρηθεί το εμπορικό κέντρο ένα ασφαλές μέρος κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι αξιόπιστες και καθιερωμένες εταιρείες σε εθνικό επίπεδο, όπως η UNITED SECURITY, προσφέρουν άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό ασφαλείας που μπορεί να υπηρετήσει σε βραχυπρόθεσμες ή εκτεταμένες αναθέσεις.