Οι καλύτεροι και πιο αξιόπιστοι πάροχοι επανδρωμένων υπηρεσιών ασφαλείας υπερηφανεύονται για την υψηλή ποιότητα του προσωπικού που μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους, γεγονός που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην αξία που δίνουν στους άνδρες και τις γυναίκες που επιλέγουν αυτή τη σταδιοδρομία, καθώς και στις υψηλών προδιαγραφών προσδοκίες τους. Κάποιοι πάροχοι τείνουν να παραβλέπουν την πλευρά της προσωπικής σχέσης και της ουσιαστικής υπηρεσίας προς τους πελάτες. Η UNITED SECURITY έχει βρει την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικών υπηρεσιών και ουσιαστικών σχέσεων με τους πελάτες και τους security guards της.

Ποιοι είναι οι δείκτες ενός εξαιρετικού παρόχου υπηρεσιών ασφαλείας;

Καθώς οι ενδιαφερόμενοι αναζητούν την καλύτερη δυνατή κάλυψη για τον προϋπολογισμό τους, το να γνωρίζουν τι πρέπει να αναζητήσουν είναι άκρως σημαντικό και χρήσιμο. Ένας δείκτης είναι το χρονικό διάστημα των εργασιακών σχέσεων, το οποίο περιλαμβάνει τόσο τους security guards για την εταιρεία όσο και τους πελάτες που συνεχίζουν ή παρατείνουν την αρχική τους σύμβαση.

Η μέση διάρκεια μιας μακροχρόνιας ανάθεσης είναι τα δύο χρόνια. Ένα σημάδι μιας καλής εργασιακής σχέσης είναι η συνοχή των σχέσεων μεταξύ security guards, πελάτη και παρόχου, η οποία φαίνεται από την υπέρβαση της μέσης διάρκειας των συμβάσεων. Αν οι πελάτες επιστρέφουν στον ίδιο πάροχο με κάθε νέα μοναδική ανάγκη ασφάλειας, αυτό είναι απόδειξη μιας σχέσης εμπιστοσύνης, γνωρίζοντας ότι η ποιότητα των security guards που τοποθετούνται είναι σταθερά εξαιρετική.

Δυνατότητα απόκρισης σε δύσκολες αποστολές ασφαλείας

Εκτός από τις κοινές αναθέσεις φύλαξης, μερικές φορές ο τύπος κάλυψης, η τοποθεσία ή ο χώρος διεξαγωγής είναι κάτι που δεν έχει ζητηθεί προηγουμένως. Σε αυτήν την περίπτωση, ένας έμπειρος συντονιστής ασφαλείας με πολυετή πείρα γνωρίζει πώς να βρει την καλύτερη λύση για ό,τι χρειάζεται και πάντοτε εντός του προϋπολογισμού. Μόνο οι security guards υψηλής ειδίκευσης είναι ικανοί να χειριστούν οποιοδήποτε περιστατικό, εφαρμόζοντας την αριστοτεχνική εκπαίδευση και την εμπειρία τους για να παρέχουν ασφάλεια και προστασία. Όταν καλείτε για ζήτηση προσφοράς, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε όσο το δυνατόν πιο ανοιχτοί με τον συντονιστή – αυτό επιτρέπει τον ακριβή υπολογισμό του κόστους και διασφαλίζει ότι θα ικανοποιηθούν όλες σας οι ανάγκες. Μόνο σίγουροι και ειδικευμένοι φύλακες μπορούν να προσφέρουν αυτήν την υπηρεσία επόμενου επιπέδου.

Σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, αυτό το επίπεδο εκπαίδευσης και εμπειρίας μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ της επιτυχούς αντιμετώπισης μιας κρίσης και μιας καταστροφικής κρίσης. Οι security guards θα πρέπει να γνωρίζουν οποιαδήποτε ύποπτη συμπεριφορά ή τις όποιες εξελισσόμενες απειλές που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Συνέπεια, Συνέπεια, Συνέπεια

Η συνέπεια είναι το κλειδί της επιτυχίας. Οι εταιρείες security που αποστέλλουν σταθερά υψηλής ποιότητας security guards για κάθε εργασία θα πρέπει να αναγνωρίζονται για τις συνεχείς προσπάθειές τους να παρέχουν άριστη εξυπηρέτηση, ασφάλεια και προστασία. Όχι μόνο κάθε security guard πρέπει να είναι συνεπής, αλλά και κάθε ομάδα ασφαλείας θα πρέπει επίσης να είναι συνεπής, ώστε οι πελάτες να γνωρίζουν ότι έχουν πλήρως ικανό προσωπικό να υπηρετήσει αυτόν τον ρόλο χωρίς αμφιβολία.

Οι πελάτες αξίζουν σταθερά καλή εξυπηρέτηση, απολαμβάνοντας ηρεμία και ξεκούραση, γνωρίζοντας ότι κάποιος έχει οριστεί να ενεργεί σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και να παρακολουθεί και να διαχειρίζεται πιθανούς κινδύνους.

Έτσι, παρόλο που υπάρχουν πολλοί πάροχοι υπηρεσιών ασφαλείας εκεί έξω, δεν είναι όλοι ίσοι στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν το προσωπικό ασφαλείας τους, τον τρόπο με τον οποίο εκτιμούν τις σχέσεις με τους πελάτες τους και την ικανότητά τους να παρέχουν σταθερά εξαιρετική κάλυψη ασφαλείας. Η ανάγνωση μαρτυριών ή μια κλήση για να μιλήσετε με έναν συντονιστή ασφαλείας μπορεί να σας πει πολλά πράγματα για το επίπεδο εξυπηρέτησης που μπορεί να αναμένεται.

Οι εξαιρετικοί πάροχοι θα καθοδηγήσουν τους πελάτες σε πολλές επιλογές κάλυψης, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό τους. Η ασφάλεια δεν πρέπει να είναι ελλιπής λόγω περιορισμών προϋπολογισμού, επομένως βρείτε έναν πάροχο που εκτιμά τις ατομικές σας ανάγκες και εργάζεται επιμελώς για να βρει τη λύση που σας ταιριάζει. Η ασφάλεια πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα και να παρέχεται από security guards που θα υπηρετήσουν τον κάθε ρόλο μοναδικά.