united-security-oil-gas

Η βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ακμάζουσα παγκόσμια οικονομία. Παραμένουν η κύρια πηγή ενέργειας τόσο στις ανεπτυγμένες όσο και στις αναπτυσσόμενες χώρες. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι η βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου είναι ο πιο ελκυστικός στόχος για την αυξανόμενη παγκόσμια τρομοκρατία και τη θαλάσσια πειρατεία. Η απειλή της κλοπής και των επιθέσεων δολιοφθοράς παραμονεύει σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού της βιομηχανίας πετρελαίου και φυσικού αερίου. Το κύριο πρόβλημα διαφαίνεται να υπάρχει στη διαδικασία της μεταφοράς.

Επιθέσεις σαν και αυτές στις θάλασσες της Σομαλίας σε ένα από τα δεξαμενόπλοια μπορούν να αυξήσουν το κόστος μεταφοράς πετρελαίου και να οδηγήσουν σε υψηλότερες τιμές του εμπορεύματος για τον τελικό χρήστη. Οποιαδήποτε σημαντική πράξη δολιοφθοράς στα διυλιστήρια ή στις υπεράκτιες πλατφόρμες θα έχει ως αποτέλεσμα την πλήρη διακοπή ή απώλεια της παραγωγής του τελικού προϊόντος.

Ολόκληρη η αλυσίδα εφοδιασμού στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου, από πηγές, διυλιστήρια και αγωγούς έως δεξαμενόπλοια, μπορεί να διαταραχθεί από τις ακόλουθες απειλές για την ασφάλεια.

  • Πειρατεία
  • Τρομοκρατία
  • Βανδαλισμός
  • Εσωτερική δολιοφθορά
  • Ανταρσία
  • Οργανωμένο έγκλημα
  • Πολιτική διαμαρτυρία
  • Διακρατικές εχθροπραξίες

Ως εκ τούτου, η εν λόγω βιομηχανία χρειάζεται μια εξειδικευμένη και εξελιγμένη προσέγγιση στις ανάγκες ασφαλείας και εμείς στην UNITED SECURITY είμαστε έμπειροι και πλήρως εξοπλισμένοι για να παρέχουμε κορυφαίες και αποτελεσματικές υπηρεσίες ασφαλείας.

Ανάλυση απειλών και κινδύνου

Οι εγκαταστάσεις των συγκεκριμένων επιχειρήσεων απαιτούν μια εις βάθος ανάλυση κινδύνου για την επισήμανση των ορίων, την αξιολόγηση πιθανών απειλών, την ανάπτυξη στρατηγικών μετριασμού, την αξιολόγηση των συνεπειών, καθώς και την κατάρτιση σχεδίων πρόληψης και ανάκαμψης.

Οι επαγγελματικές εταιρείες security ειδικεύονται στην εφαρμογή των ευρημάτων της ανάλυσης απειλών και κινδύνου ανάλογα με το είδος των απειλών που αντιμετωπίζει η εν λόγω υπεράκτια επιχείρηση. Αυτό το σχέδιο περιλαμβάνει επίσης τη γνώση των διαφόρων ομάδων απειλών, τις προθέσεις, τους στόχους, τις υπεράκτιες δυνατότητες, τις προηγούμενες επιθέσεις, τις πιθανές παρεμβολές σε υπεράκτιες εγκαταστάσεις και πιθανές μελλοντικές ενέργειες.

Η ανάλυση απειλών και κινδύνου επιτρέπει στους ειδικούς της ασφάλειας να δημιουργήσουν ένα ανώτερο επίπεδο ασφάλειας για να σχηματίσουν μια δύναμη γρήγορης αντίδρασης για τυχόν πιθανές απειλές προς την εγκατάσταση.

Έμπειρο Προσωπικό Ασφαλείας

Η πρόσληψη έμπειρων και ειδικευμένων security guards είναι ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσετε κάθε είδους επιχείρηση και να διασφαλίσετε ότι οι δραστηριότητές σας έχουν απρόσκοπτη και ομαλή ροή.

Βεβαιωθείτε ότι οι ομάδες ασφαλείας σας αναπτύσσουν ένα καλά ενοποιημένο σχέδιο ασφαλείας που συνεργάζεται στενά με το τμήμα κυβερνοασφάλειας, διασφαλίζοντας ότι οι βάσεις δεδομένων και τα δίκτυα είναι κατάλληλα ασφαλισμένα. Αυτή η ενοποίηση θα διασφαλίσει ότι τα δεδομένα και οι επιχειρηματικές πληροφορίες είναι ασφαλή από μέσα και απ’ έξω.

Το προσωπικό ασφαλείας σας θα διασφαλίσει ότι κανένα μη εξουσιοδοτημένο άτομο δεν θα αποκτήσει πρόσβαση σε καμία επιχειρηματική πληροφορία ή θα αξιολογήσει εμπιστευτικές πληροφορίες που μπορεί να είναι επιζήμιες για την πρόοδο και τη λειτουργικότητα της εταιρείας.

Σημασία των πιο πρόσφατων τεχνολογιών επιτήρησης

Η ασφάλεια της βιομηχανίας πετρελαίου και φυσικού αερίου, από το backend της επεξεργασίας έως τη διανομή και την προμήθεια στο front-end, θεωρείται πρωταρχικό μέλημα για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας μπορεί να μην εξαλείψουν τους κινδύνους, τις απειλές και τα δυσάρεστα γεγονότα, αλλά σίγουρα θα μειώσουν τη συχνότητά τους. Ένα ασφαλές σύστημα θα έχει μικρότερες απώλειες τόσο σε χρήματα, όσο σε χρόνο και λειτουργικότητα. Ως εκ τούτου, ένα αποτελεσματικό σχέδιο ασφάλειας που θα σχεδιαστεί και θα εφαρμοστεί κατάλληλα, θα μειώσει τις απώλειες και τη συνολική επιβάρυνση των αυξημένων τιμών προς τον τελικό χρήστη.

Σχετικά με εμάς

Η UNITED SECURITY προσφέρει λύσεις για κάθε είδους ανάγκες ασφαλείας. Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και μπορούμε να ξεπεράσουμε όλες τις προκλήσεις καθώς έχουμε άγρυπνο και εξειδικευμένο προσωπικό. Εξυπηρετούμε διάφορες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευαστικής βιομηχανίας, της βιομηχανίας πετρελαίου και φυσικού αερίου, της βιομηχανίας φαρμακευτικής κάνναβης και άλλων. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες.