construction-security

Τα εργοτάξια βρίσκονται στην κορυφή της λίστας όταν πρόκειται για στόχους εγκληματικότητας. Ο βαρύς εξοπλισμός και τα ακριβά υλικά που εξαφανίζονται από ένα εργοτάξιο μπορούν να καταστρέψουν τους διαχειριστές και τους ιδιοκτήτες των έργων. Τα εργοτάξια παραμένουν ευάλωτα σε εγκληματικές ενέργειες χωρίς έλεγχο της διέλευσης κατά τη διάρκεια της ημέρας και την παρακολούθηση του χώρου μετά τις ώρες εργασίας. Η λύση της πρόσληψης κορυφαίων υπηρεσιών security αποτελεί μονόδρομο.

Η αποζημίωση για κλοπή σε έργα κατασκευών είναι περίπου 20%, πράγμα που σημαίνει ότι οι περισσότερες απώλειες προέρχονται από ασφαλιστικές αξιώσεις. Ωστόσο, η καθυστέρηση μπορεί να κοστίσει εκατομμύρια και να ωθήσει ένα έργο πολύ πέρα ​​από τη συμβατική ημερομηνία ολοκλήρωσης. Μεταξύ βανδαλισμού και κλοπής, η απώλεια από τα εργοτάξια εκτιμάται ότι κυμαίνεται μεταξύ 400 εκατομμυρίων και ενός δισεκατομμυρίου ευρώ.

Άρτια εκπαιδευμένοι security guards με σχετικό υπόβαθρο και εκπαίδευση μπορούν να χειριστούν με μαεστρία τις δύσκολες καταστάσεις και να εργαστούν σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες αποστολές. Οι ιδιαιτερότητες είναι μοναδικές για κάθε τοποθεσία με βάση τις ανάγκες του εκάστοτε εργοταξίου, γεγονός που καθορίζει την απαιτούμενη κάλυψη.

Τοποθεσία

Η στενή συνεργασία με έναν επαγγελματία συντονιστή ασφαλείας επιτρέπει στους διαχειριστές του εργοταξίου να μοιραστούν τις ιδιαιτερότητες της τοποθεσίας τους και να συνεργαστούν για να βρουν την καλύτερη λύση ασφάλειας που δεν θα υπερβαίνει τον προϋπολογισμό τους. Οι πιο καταρτισμένοι επαγγελματίες αντιμετωπίζουν τις μικρές και τις μεγάλες εκτάσεις με την ίδια επιμέλεια για να προστατεύσουν τα χρονοδιαγράμματα, τα περιουσιακά στοιχεία και το τελικό αποτέλεσμα.

Ειδικές ανάγκες ασφάλειας εργοταξίου

Η επένδυση στη λεπτομέρεια της ασφάλειας θα εξοικονομήσει χρήματα, αφού θα βοηθήσει στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και στην έγκαιρη ολοκλήρωση του έργου. Ανεξάρτητα από το μέγεθος του έργου, τα εργοτάξια πρέπει να είναι σε εγρήγορση για πιθανούς παραβάτες. Μερικοί εγκληματίες προσπαθούν να μεταμφιεστούν σε κάποιον που ανήκει στο χώρο. Άλλοι μπορεί να είναι πραγματικοί υπάλληλοι με γνώση της αξίας των υλικών που εισέρχονται στο εργοτάξιο. Οι security guards γνωρίζουν τους εργαζομένους και μπορούν να τους αναγνωρίσουν. Επίσης, είναι εκπαιδευμένοι να αναγνωρίζουν έγκαιρα την ύποπτη συμπεριφορά και να την αντιμετωπίσουν πριν αποτελέσει πρόβλημα.

24ωρη κάλυψη για συνεχή κάλυψη ασφαλείας

Η κάλυψη ασφαλείας μετά το ωράριο εργασίας είναι κρίσιμης σημασίας όταν ο εξοπλισμός και τα υλικά βρίσκονται στο χώρο. Είναι εκπληκτικό το πόσο πολύς κατασκευαστικός εξοπλισμός έχει κλαπεί από εργοτάξια και δεν βρέθηκε ποτέ. Χωρίς security guards, οι εγκληματίες εισχωρούν ανενόχλητοι σε εργοτάξια κατά τη διάρκεια της νύχτας και φεύγουν έχοντας στην κατοχή τους πανάκριβό κατασκευαστικό εξοπλισμό.

Οι Security Guards ελαχιστοποιούν τις απειλές στα ανοιχτά εργοτάξια

Αναμφισβήτητα, η υιοθέτηση μιας προληπτικής προσέγγισης κατά τον σχεδιασμό της προστασίας ενός εργοταξίου είναι το πιο σοφό πράγμα που μπορούν να κάνουν οι διαχειριστές μιας κατασκευής για να εξασφαλίσουν την έγκαιρη ολοκλήρωση του έργου. Το πιο πρόσφατο έργο μιας κατασκευαστικής επιχείρησης αποτελεί συνήθως την έξωθεν μαρτυρία της, επομένως η έγκαιρη και εντός προϋπολογισμού ολοκλήρωση του έργου σημαίνει μελλοντικές επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Οι security guards υψηλού επιπέδου ελέγχονται προσεκτικά για να προσφέρουν στους πελάτες μας την καλύτερη κάλυψη ασφαλείας. Άνδρες και γυναίκες με εκπαίδευση και εμπειρία παρέχουν εξαιρετική προστασία σε κάθε εργοτάξιο. Η United Security διαθέτει πληθώρα ατόμων υψηλής εξειδίκευσης με ιστορικό συνεργασίας με πελάτες κατασκευών. Η λήψη μιας δωρεάν οικονομικής προσφοράς για το εργοτάξιό σας θα είναι άμεση. Επικοινωνήστε μαζί μας για να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι προστατεύετε το εργοτάξιό σας και ρυθμίζετε τις παραμέτρους του έργου σας με απόλυτη επιτυχία.