united-security

Η ασφάλεια κτιρίων με την παρουσία security guards είναι άκρως απαραίτητη για την προστασία τραπεζών, νοσοκομείων, σχολείων, επιχειρήσεων και άλλων σημαντικών εγκαταστάσεων. Οι security guards υψηλού επιπέδου προστατεύουν όχι μόνο την περιουσία αλλά και τους ανθρώπους. Η πρώτη γραμμή άμυνας ενάντια σε διάφορες εγκληματικές δραστηριότητες είναι η λεπτομέρεια στην ιδιωτική ασφάλεια.

Είτε μεταφέρετε χρήματα από ένα κτίριο σε ένα θωρακισμένο όχημα, είτε πρέπει να παρακολουθήσετε την πιθανή πρόσβαση και την όποια ύποπτη συμπεριφορά, οι άρτια εκπαιδευμένοι security guards παρέχουν την προστασία που χρειάζονται οι επιχειρήσεις. Όταν οι security guards βρίσκονται στο χώρο, η περίμετρος του κτιρίου και οι χώροι εισόδου και υποδοχής είναι απόλυτα ασφαλείς. Οι security guards μπορούν επίσης να συνοδεύσουν περιουσιακά στοιχεία από μια τοποθεσία σε μια άλλη, κάτι που είναι ο μόνος τρόπος για να αποφευχθεί με βεβαιότητα η κλοπή.

Οι security guards εντοπίζουν επιδέξια την ύποπτη δραστηριότητα εγκληματιών που σχεδιάζουν να εκμεταλλευτούν μια κατάσταση. Χωρίς security guards, οι εγκληματίες είναι πιο πιθανό να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους και να ξεφύγουν. Οι καλύτεροι security guards είναι έμπειροι και κατάλληλα εκπαιδευμένοι για να χειρίζονται πολλά διαφορετικά απειλητικά σενάρια.

Ποιος προσλαμβάνει;

Επιχειρήσεις

Οι μεγάλες επιχειρήσεις συνήθως προσλαμβάνουν ιδιωτική ασφάλεια για να παρακολουθούν στενά την πρόσβαση και να αποτρέπουν το έγκλημα. Ακόμη και όταν υπάρχει ένα ακριβό και εξελιγμένο σύστημα ασφαλείας, ο εξοπλισμός παρακολούθησης είναι χρήσιμος μόνο μετά το έγκλημα. Μια ζωντανή λεπτομέρεια ασφαλείας αποτρέπει πολλά εγκλήματα από το να συμβούν. Οι security guards παρακολουθούν την πρόσβαση των εισόδων προς τους ορόφους ή/και περιορισμένες περιοχές. Οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να παρακολουθούν αποτελεσματικά κάθε άτομο που εισέρχεται και εξέρχεται από ένα κτίριο, αλλά ένας security guard είναι έμπειρος να το κάνει. Ένας έμπειρος security guard είναι η πρώτη γραμμή άμυνας ενάντια στην ανεπιθύμητη πρόσβαση.

Ιδιώτες

Οι αναγνωρίσιμοι άνθρωποι έχουν συχνά ιδιωτική ασφάλεια μαζί τους όταν κυκλοφορούν έξω. Άτομα σε οποιαδήποτε υψηλή θέση, άτομα με δημοτικότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένα πολιτικό γραφείο, στελέχη οργανισμών και εκείνοι που αναγνωρίζονται από την παρουσία τους στην οθόνη ή τη σκηνή. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια αύξηση της επιθετικής συμπεριφοράς σε δημόσιες εκδηλώσεις. Η ύπαρξη ιδιωτικών security guards προσφέρει  ηρεμία. Οι έμπειροι και εκπαιδευμένοι security guards είναι η πρώτη γραμμή άμυνας ενάντια στην ανεπιθύμητη επαφή και την παρενόχληση όσων βρίσκονται στο επίκεντρο.

Οι ασφαλέστερες πόλεις

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να ισχυριστούν ότι η πόλη τους είναι αρκετά ασφαλής (με χαμηλά ποσοστά εγκληματικότητας) και ότι η ασφάλεια είναι περιττή. Ωστόσο, είτε σε ένα χώρο εργασίας, είτε σε μια ειδική εκδήλωση που υπάρχει μεγάλη προσέλευση μπορεί να υπάρχουν επίδοξοι εγκληματίες που καραδοκούν για να δράσουν. Γι’ αυτό οι επιχειρήσεις (ανεξαρτήτως περιοχής) έχουν πάντα security guards για όλες τις καθημερινές δραστηριότητές τους, αλλά και για ειδικές εκδηλώσεις.

Η UNITED SECURITY είναι ο πρώτος πάροχος υπηρεσιών ασφαλείας που καλούν οι επιχειρήσεις όταν θέλουν να επιτύχουν το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας για τους ανθρώπους και τα περιουσιακά τους στοιχεία. Ιδιαίτερα εκπαιδευμένοι φρουροί ασφαλείας θέτουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο για να προστατεύσουν τους πελάτες μας. Το προσωπικό ασφαλείας μας δεν σταματά ποτέ την εκπαίδευση, διασφαλίζοντας τη διαρκή ενημέρωσή του σχετικά με τις απειλές και τις τάσεις του εγκλήματος. Οι εξαιρετικές υπηρεσίες ασφαλείας είναι ένα βήμα μπροστά από τους εγκληματίες. Σε επείγοντα ιατρικά περιστατικά, η εκπαίδευση των security guards τους επιτρέπει να ηγούνται με αυτοπεποίθηση και να κάνουν σωτήριες ενέργειες μέχρι να φτάσουν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Οι security guards υψηλού επιπέδου είναι συγκεντρωμένοι, είναι επαγγελματίες και σώζουν ζωές.

Πρωτόκολλο έκτακτης ανάγκης κατά την άφιξη

Οι καθιερωμένες εταιρείες security αναγνωρίζουν ότι με την έναρξη μιας νέας συνεργασίας, πρέπει να κάνουν αμέσως μια αξιολόγηση κινδύνου και να συνεργαστούν με τον πελάτη για να αντιμετωπίσουν τυχόν ανησυχίες για την ασφάλεια. Αυτές οι ανησυχίες μπορεί να είναι ο ξεπερασμένος ή ελαττωματικός εξοπλισμός ασφαλείας, σημεία πρόσβασης που δεν κλείνουν σωστά, μη ασφαλής χρήση αντικειμένων για να στηρίξουν ανοιχτές τις πόρτες πρόσβασης, κ.λπ. Εάν ένας κίνδυνος ασφαλείας δεν διορθωθεί γρήγορα, οι security guards είναι σε εγρήγορση για την ευπάθεια, αποτρέποντας πολλά πιθανά εγκλήματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας και λάβετε μια δωρεάν προσφορά για υπηρεσίες ασφαλείας, οι οποίες θα είναι εξατομικευμένες στις ανάγκες σας.