united-security

Οποιαδήποτε επιχείρηση (μικρή ή μεσαία) μπορεί να πέσει θύμα παράνομης δραστηριότητας. Η χρήση των υπηρεσιών ενός αξιόπιστου, εξουσιοδοτημένου οργανισμού ασφαλείας μπορεί να συμβάλει στην αντιστάθμιση του κινδύνου απώλειας και στη διασφάλιση της δημόσιας ασφάλειας. Αλλά πώς γνωρίζει μια μικρή επιχείρηση πότε πρέπει να προσλάβει μια τέτοια εταιρεία; Ποια είναι τα σημεία που υποδεικνύουν την αναγκαιότητα για προστασία;

Θέματα ασφάλειας

Αν νομίζετε ότι έχετε ένα ή δύο ζητήματα ασφάλειας, στην πραγματικότητα, πιθανότατα έχετε δεκάδες. Το να έχεις κάποιον αφιερωμένο στην ασφάλεια, να ξέρει τι να ψάχνει, να μπορεί να ξεχωρίζει τι είναι ασφαλές και μη ασφαλές και τι πρέπει να βελτιωθεί, είναι πολύ χρήσιμο και αποτελεσματικό.

Ασφάλεια στους χώρους στάθμευσης

Οι εργαζόμενοι ή οι επισκέπτες μπορεί να αισθάνονται ανασφαλείς κατά το περπάτημα προς το αυτοκίνητό τους τη νύχτα, ειδικά στις περιπτώσεις που ο χώρος στάθμευσης δεν είναι καλά φωτισμένος. Οι χώροι στάθμευσης χωρίς επίβλεψη μπορούν να αποτελέσουν έδαφος πραγματοποίησης βανδαλισμού, κλοπής και λαθρεμπορίου. Όταν ένας security guard περιπολεί έναν χώρο στάθμευσης μπορεί να διασφαλίσει την ασφάλεια των ανθρώπων και των περιουσιών.

Πιθανές κλοπές αποθεμάτων

Σε παγκόσμια κλίμακα, τα καταστήματα λιανικής χάνουν αρκετά δισεκατομμύρια Ευρώ ανά έτος (μεσοσταθμικά), με το μεγαλύτερο ποσοστό αυτού του αριθμού να προέρχεται από εσωτερικές κλοπές. Ως εκ τούτου, κάθε κατάστημα λιανικής θα επωφεληθεί από την παρουσία ενός security guard. Ένας καλά εκπαιδευμένος, αδειοδοτημένος security guard θα λάβει μέτρα για τον περιορισμό της κλοπής και τη μείωση της συρρίκνωσης των αποθεμάτων, εξοικονομώντας χρήματα για την επιχείρηση.

Περιοχή με υψηλή εγκληματικότητα

Οι επιχειρήσεις που βρίσκονται σε περιοχές υψηλού κινδύνου και παραβατικότητας, επιβάλλουν την ανάγκη για παρουσία ενός ή περισσότερων Security Guards. Η υψηλή εγκληματικότητα δεν συμβαίνει απαραίτητα μια κακή γειτονιά. Θα μπορούσε, για παράδειγμα, να περιλαμβάνει μια αποθήκη που βρίσκεται σε μια αραιοκατοικημένη ή αγροτική περιοχή.

Πολυπληθής διέλευση

Οι επιχειρήσεις που έχουν πολλούς ανθρώπους να εισέρχονται και να εξέρχονται από ένα κτίριο μπορούν να χρησιμοποιούν security guards για να παρακολουθούν τη διέλευση, να ελέγχουν τους ανθρώπους μέσα και έξω από τις εγκαταστάσεις και να μοιράζουν τις ανάλογες ταυτότητες / ετικέτες καταγράφοντας τα στοιχεία τους.

Η παρουσία ενός επαγγελματία και ευγενικού security guard ηρεμεί το κοινό και δημιουργεί ένα ασφαλέστερο περιβάλλον στο οποίο οι εγκληματίες θα είναι λιγότερο διατεθειμένοι να στοχεύσουν. Στέλνει επίσης ένα μήνυμα ότι ενδιαφέρεστε για τη δημόσια ασφάλεια και λαμβάνετε μέτρα για την προστασία των πελατών ή των επισκεπτών σας.

Θέματα αστικής ευθύνης

Εάν μια επιχείρηση έχει βιώσει ζημιές από συμβόλαια εργαζομένων ή συμβόλαια αστικής ευθύνης, η ασφαλιστική εταιρεία μπορεί να απαιτήσει ένα σχέδιο δράσης που περιλαμβάνει τις υπηρεσίες μιας εταιρείας security. Η εφαρμογή ενός τέτοιου σχεδίου μπορεί επίσης να οδηγήσει σε μείωση των ασφαλίστρων.

Σχέδιο ασφαλείας

Οι security guards μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία ενός αποδοτικού σχεδίου ασφάλειας μιας εταιρείας. Οι βιομηχανικές ή οι κατασκευαστικές εταιρείες έχουν συχνά έναν υπεύθυνο ασφαλείας. Σε μικρότερες επιχειρήσεις, αυτό το άτομο είναι συνήθως κάποιος προϊστάμενος που θέτει όμως την προτεραιότητα στην εκτέλεση των καθηκόντων του παρά στην αντιμετώπιση των ζητημάτων ασφάλειας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ένας έμπειρος security guard μπορεί να υπηρετήσει το ρόλο του υπευθύνου ασφαλείας, να παρίσταται σε συναντήσεις ασφαλείας ή να προεδρεύει της επιτροπής ασφάλειας.

Περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης

Οι security guards είναι εκπαιδευμένοι για τη διαχείριση μεγάλου εύρους καταστάσεων έκτακτης ανάγκης. Είναι πάντοτε παρόντες και ενεργούν γρήγορα, υπεύθυνα και λογικά ανάλογα με την περίσταση.

Αρχείο συμβάντων

Οι security guards αναλαμβάνουν την τήρηση αρχείου των καθημερινών δραστηριοτήτων σχετικά με την ασφάλεια. Για παράδειγμα, εάν μια πόρτα δεν κλειδώνει καλά, ο security guard θα το καταγράψει. Επιπλέον, ο security guard μπορεί να χρησιμεύσει ως αντικειμενικός τρίτος σε περίπτωση που ένας υπάλληλος αντιμετωπίζει την κατηγορία κάποιας παράνομης δραστηριότητας.

Για όλους τους παραπάνω λόγους είναι έξυπνη απόφαση να έχετε καλά εκπαιδευμένους και αδειοδοτημένους security guards από την United Security προκειμένου να προστατεύεται η επιχείρησή σας από πάσης φύσεως πιθανό κίνδυνο.