1. Ελέγξτε το Σύστημα Εποπτείας για τους Security Guards

Το να έχετε έναν ανάδοχο με επαρκή συστήματα για την απομακρυσμένη εποπτεία των Security Guards είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία για την εξασφάλιση της καλής και αποτελεσματικής φύλαξης. Εάν ο ανάδοχος των υπηρεσιών ασφαλείας σας δεν παρέχει επαρκή επίβλεψη, οι φύλακες θα είναι ανεπαρκώς εκπαιδευμένοι και χωρίς κίνητρα. Επιπλέον, όταν οι Security Guards δεν επιβλέπονται, συχνά πιστεύουν ότι η δουλειά που εκτελούν δεν είναι σημαντική. Στη συνέχεια υιοθετούν ενδεχομένως αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Πριν υπογράψετε συμβόλαιο με εταιρεία παροχής επανδρωμένων υπηρεσιών ασφαλείας, ενημερωθείτε για το πώς θα πραγματοποιεί την επίβλεψη του προσωπικού. Η επίβλεψη μπορεί να παρέχεται με διάφορους τρόπους όπως:

 • Τυχαίοι επιτόπιοι έλεγχοι με χρήση επιτηρητών πεδίου
 • Check-in φρουράς
 • Συστήματα Check-in περιπόλου
 1. Αξιολογήστε την εκπαίδευση που παρέχεται στους Security Guards

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την απόδοση των Security Guards σας, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να είναι ανεπαρκώς εκπαιδευμένοι. Για να βελτιώσετε την υπηρεσία φύλαξής σας, αξιολογήστε τον προσανατολισμό και την κατάρτιση που παρέχει στο προσωπικό του ο ανάδοχός σας. Αυτός ο προσανατολισμός πρέπει να αξιολογηθεί για πράγματα όπως:

 • Αν η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στην ιδιοκτησία σας
 • Ποιος ήταν υπεύθυνος για τη διεξαγωγή της εκπαίδευσης
 • Πόσο καιρό διήρκησε η εκπαίδευση για κάθε φύλακα
 1. Επαληθεύστε τα προσόντα των Security Guards σας

Αφενός υπάρχει ένα καθορισμένο κομμάτι εκπαίδευσης που πρέπει να περάσουν οι φύλακες προτού λάβουν άδεια. Μάθετε ποιες είναι οι συγκεκριμένες απαιτήσεις και βεβαιωθείτε ότι συμμορφώνονται πλήρως με αυτές, όλοι οι φύλακες που τοποθετούνται στην εταιρεία σας. Επιπλέον, φροντίστε να διατηρήσετε το δικαίωμα διεξαγωγής συνέντευξης οποιουδήποτε Security Guard πριν ανατεθεί στην ιδιοκτησία σας. Αυτή η αρχική συνέντευξη είναι ένας καλός τρόπος για να μάθετε τι μπορείτε να περιμένετε από εκείνους/ες. Μετά τη συνέντευξη, αν πιστεύετε ότι κάποιος ή κάποια δεν είναι επαρκής, μπορείτε να ζητήσετε κάποιο άλλο άτομο.

 1. Εκτελέστε επιθεωρήσεις για να βελτιώσετε την ασφάλειά σας

Όταν είναι δυνατόν, η επίσκεψη στην ιδιοκτησία σας μετά από τις εργάσιμες ώρες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε πώς λειτουργεί η ασφάλειά σας όταν δεν είστε εκεί. Ενώ εκτελείτε την επιθεώρησή σας, ρωτήστε τους φύλακές σας σχετικά με τα καθήκοντά τους για να βεβαιωθείτε ότι κατανοούν τη δουλειά τους. Εναλλακτικά, εξετάστε το ενδεχόμενο να ελέγξετε τους φύλακές σας μέσω τρίτου συμβούλου ασφαλείας. Εάν προχωρήσετε σε μια ανεξάρτητη επιθεώρηση τρίτου μέρους, βεβαιωθείτε ότι ο σύμβουλος που επιλέγετε δεν είναι άλλη εταιρεία φύλαξης ασφαλείας ή ότι τα αποτελέσματά του δεν θα είναι μεροληπτικά.

 1. Συναντηθείτε τακτικά με τον ανάδοχό σας

Ο ευκολότερος τρόπος για να βελτιώσετε την ασφάλειά σας είναι να συναντάτε τακτικά τον ανάδοχό σας. Αυτές οι συναντήσεις μπορεί να είναι επίσημες ή ανεπίσημες, είτε κατ’ ιδίαν, είτε μέσω τηλεφώνου. Ο σκοπός αυτών των συναντήσεων είναι η ανατροφοδότηση σχολίων και σκέψεων προς τον ανάδοχο σχετικά με την απόδοση του εκάστοτε Security Guard. Παρέχοντάς τους τακτικά σχόλια, θα δημιουργήσετε αυξητικές ευκαιρίες για τη βελτίωση της υπηρεσίας ασφαλείας σας. Αυτές οι τακτικές συναντήσεις θα βοηθήσουν τον ανάδοχο να κατανοήσει σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες σας και να βρει τρόπους για να επιτύχει τα βέλτιστα επίπεδα εξυπηρέτησης.

 1. Για να βελτιώσετε τις υπηρεσίες ασφαλείας σας επιλέξτε έναν ποιοτικό ανάδοχο

Από τις 6 συμβουλές σε αυτό το άρθρο η συγκεκριμένη αναφέρεται στην κοινή λογική. Παρόλα αυτά, είναι επίσης αυτή που πολλές φορές δεν ακολουθείται. Παρόλο που πολλές εταιρείες φύλαξης μπορεί να φαίνονται οι ίδιες, τα προγράμματα διασφάλισης ποιότητας που βοηθούν να διασφαλίσετε ότι τόσο εσείς, όσο και οι πελάτες σας, θα είστε ευχαριστημένοι, δεν ακολουθούνται πάντοτε. Επομένως, αξιολογήστε την ικανότητα και το ιστορικό των δυνητικών αναδόχων σας και επιλέξτε αυτόν που θα είναι σε θέση να ικανοποιήσει πραγματικά τις ανάγκες σας.

Αλλάζοντας τα μέχρι σήμερα δεδομένα στο χώρο της παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, η United Security, έχοντας μια ισχυρή εταιρική κουλτούρα, εξασφαλίζει την πρόσβαση σε εξειδικευμένο και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό. Η United Security, με μακροχρόνιες πελατειακές σχέσεις εμπιστοσύνης και μακροπρόθεσμη κερδοφορία, προωθεί το επάγγελμα μέσω της κατάρτισης, των δίκαιων αμοιβών και τη δημιουργία ευκαιριών σταδιοδρομίας, σε έναν κλάδο που ως γνωστό κυριαρχεί το “προσωρινό” και το “ανεκπαίδευτο” προσωπικό.

Οι άνθρωποι της United Security είναι το πολυτιμότερο κεφάλαιο της εταιρείας. Άνθρωποι διαφορετικοί μεταξύ τους ως προς τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την εμπειρία ενώνουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να παράσχουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες σε κάθε πελάτη.