Συστήματα Ασφαλείας

Είναι σαφές ότι οι security guards μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των διαταραχών και στην εξουδετέρωση δυσάρεστων καταστάσεων, μειώνοντας ταυτόχρονα την πιθανότητα εγκληματικών δραστηριοτήτων και ατυχημάτων. Ωστόσο, οι άνθρωποι δεν μπορούν να είναι πανταχού παρόντες ή να βρίσκονται πάντα στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Όταν συνδυάζετε την επανδρωμένη φύλαξη με τη δύναμη της σημερινής τεχνολογίας, τα αποτελέσματα είναι ασύγκριτα.

Οι εξελίξεις σε τεχνολογικές λύσεις για τη βιομηχανία της ασφάλειας έχουν θετικό αντίκτυπο στις επιχειρήσεις, τους πελάτες και τους εργαζομένους – με περισσότερους τρόπους από έναν. Τα τεχνολογικά προϊόντα και οι παρεχόμενες λύσεις είναι ο πιο αποτελεσματικός και γρηγορότερος τρόπος για να κάνετε την επανδρωμένη προστασία πιο αποτελεσματική, ειδικά σε τοποθεσίες με μεγάλες περιμέτρους ή / και πολλαπλά σημεία εισόδου και εξόδου, όπως πύλες, πόρτες, παράθυρα, ράμπες φόρτωσης κ.λπ.

Ταχύτερος χρόνος απόκρισης και χαμηλότερο κόστος

Χρησιμοποιώντας εταιρείες φύλαξης σε συνδυασμό με τις τελευταίες τεχνολογικές λύσεις, θα συμβάλει στη βελτίωση της μετάδοσης πληροφοριών σχετικά με πιθανές απειλές. Επενδύοντας σε νέα συστήματα και τεχνολογικές πλατφόρμες, οι επιχειρήσεις μπορούν να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα της επανδρωμένης φρουράς τους, παρέχοντας μεγαλύτερη ακρίβεια πληροφοριών σε ένα ζήτημα, επιτρέποντας ταχύτερο χρόνο απόκρισης και παρέχοντας ένα ασφαλέστερο περιβάλλον για τους υπαλλήλους τους.

Η τεχνολογία της ασφάλειας συμβάλλει στην αξιόπιστη ανίχνευση περιμέτρου, στην άμεση και σίγουρη απομακρυσμένη οπτική επαλήθευση, παρέχει αποτελεσματικές δυνατότητες απομακρυσμένης πρόληψης για την αποφυγή απειλών, καθώς και τα σωστά εργαλεία για την επίγνωση της κατάστασης και της αποτελεσματικής παρακολούθησης και αντιμετώπισης των αυξανόμενων απειλών. Οι σημερινές τεχνολογικές λύσεις μπορούν να παρέχουν επαλήθευση ανίχνευσης και να επιτρέπουν την απομακρυσμένη απόκριση με αξιοπιστία και χαμηλό κόστος κτήσης.

Ακολουθούν τέσσερις αποτελεσματικές τεχνολογικές λύσεις που συνδυάζονται με τις επανδρωμένες υπηρεσίες φύλαξης για τη βέλτιστη ασφάλειά σας:

Video Analytics

Αναλυτικά στοιχεία περιεχομένου βίντεο (VCA), τα οποία παρέχουν τη δυνατότητα αυτόματης ανάλυσης βίντεο. Ξεκινούν από την ανίχνευση κίνησης και ήχου και φτάνουν σε πιο προηγμένα συστήματα, όπως ανίχνευση παραβίασης κάμερας, καταμέτρηση ατόμων και άλλα. Επίσης, παρέχουν ανίχνευση εισβολής υψηλής ακρίβειας.

Χρησιμοποιώντας πλάνα από χιλιάδες ώρες βίντεο που καλύπτουν μια ποικιλία περιβαλλοντικών, εποχιακών και χρονικών παραλλαγών, τα analytics μπορούν να επιτύχουν χαμηλά ποσοστά ψευδούς συναγερμού διατηρώντας ταυτόχρονα υψηλή αξιοπιστία ανίχνευσης και προσθέτουν απλές διαμορφώσεις “περιοχής ενδιαφέροντος” για τις τοποθεσίες που χρειάζονται ένα υψηλότερο επίπεδο παρακολούθησης. Είτε παρακολουθείτε μια αυλή είτε δημιουργείτε έναν εικονικό φράκτη γύρω από μια αποθήκη εφοδιασμού, οι τεχνολογικές λύσεις μπορούν να προσφέρουν απόδοση καθ’ όλο το 24ωρο, γρήγορα και αποτελεσματικά. Αναζητήστε συστήματα που παρέχουν απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω κινητών συσκευών ή που διατρέχουν έναν Κεντρικό Σταθμό Παρακολούθησης (CMS), αλλά διαθέτουν επίσης αναλυτικά στοιχεία, τα οποία μπορούν εύκολα να δημιουργηθούν για τη μέτρηση της απόδοσης της ασφάλειας μιας συγκεκριμένης εγκατάστασης βάσει συγκριτικών στοιχείων και δεικτών απόδοσης.

Ανιχνευτές PIR

Οι ανιχνευτές παθητικής απόκρισης υπερύθρων (PIR) παράγουν πραγματικούς συναγερμούς (όχι ψευδείς) – με υψηλή αξιοπιστία ανίχνευσης. Οι ανιχνευτές PIR βοηθούν στην προστασία χώρων με μεγάλη περίμετρο λόγω της εμβέλειας υψηλής ακρίβειας που διαθέτουν. Στην πραγματικότητα, οι ανιχνευτές PIR είναι σε θέση να εντοπίζουν ανθρώπινους στόχους ανιχνεύοντας διαφορές θερμοκρασίας σε αποστάσεις άνω των 200 μέτρων. Αυτοί οι τύποι ανιχνευτών είναι προσαρμόσιμοι και διατίθενται σε μια ποικιλία μοντέλων για την καλύτερη αντιμετώπιση των πιθανών εισβολών των διαφόρων περιμέτρων, επιτρέποντας στους φύλακες τη δυνατότητα να επιλύουν γρήγορα οποιοδήποτε πρόβλημα με ακρίβεια.

Multi-Service Gateways

Οι πύλες πολλαπλών υπηρεσιών μπορούν να μεταδίδουν, να καταγράφουν και να κάνουν VCA σε μία μόνο μονάδα για πιο εύκολη διαχείριση πολλαπλών απομακρυσμένων τοποθεσιών βελτιώνοντας την αποδοτικότητα στην ασφάλεια. Οι λύσεις αυτές θα πρέπει να παρέχουν απομακρυσμένη οπτική επαλήθευση καθώς και πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο από οτιδήποτε συμβαίνει. Η ταχεία αξιολόγηση των εικόνων συναγερμού βίντεο επιτρέπει στους ανταποκριτές να εντοπίσουν γρήγορα την αιτία του συναγερμού, βελτιστοποιώντας την παρέμβαση σε πραγματικό χρόνο, μειώνοντας παράλληλα τους ψευδείς συναγερμούς.

Εφαρμογές για κινητά

Σήμερα, ο μέσος πολίτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε εφαρμογές ανίχνευσης και παρακολούθησης για να βλέπει μέσα στο σπίτι του απευθείας από το smartphone του. Παρόμοιες εφαρμογές για κινητές συσκευές είναι πλέον διαθέσιμες για σκοπούς απομακρυσμένης απόκρισης και ευαισθητοποίησης καταστάσεων για επιχειρήσεις. Τώρα οι επιχειρήσεις μπορούν να έχουν εφαρμογές που παρέχουν απομακρυσμένη ειδοποίηση συμβάντων και επαλήθευση για τους πρώτους ανταποκριτές. Αυτή η τεχνολογία βοηθά τους security guards να μειώσουν τον κίνδυνο και το χρόνο απόκρισης, ενώ παράλληλα επιτρέπει στους τελικούς χρήστες τη δυνατότητα επαλήθευσης ενός συμβάντος.

Double-knock functionality

Τα έξυπνα PIRs δείχνουν το ένα το άλλο και συνδέονται μεταξύ τους μέσω ενός πίνακα ελέγχου εισβολής ή ενός σταθμού διαχείρισης. Με διασταυρούμενες ζώνες δημιουργούνται επιπλέον υποζώνες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον ακριβή εντοπισμό του συναγερμού και στη συνέχεια να έχουμε οπτική επαφή μέσω κάμερας. Αυτό οδηγεί σε λιγότερους ψευδείς συναγερμούς, που προκαλούνται από άγρια ​​ζώα ή άλλους περιβαλλοντικούς λόγους. Επιπλέον, τα βελτιστοποιημένα ψηφιακά ζουμ μπορούν να χρησιμοποιηθούν από αναλυτικές λειτουργίες βίντεο απομακρυσμένων συστημάτων πύλης πολλαπλών υπηρεσιών για επαλήθευση και απόκριση «τριπλού χτυπήματος» από χειριστή σε κέντρο λήψης συναγερμών (ARC).

Είναι πλέον δεδομένο ότι όλα τα παραπάνω συστήματα σε συνδυασμό με τους κατάλληλα εκπαιδευμένους security guards, όχι μόνο βελτιώνουν την ασφάλεια και τον εντοπισμό απειλών, αλλά βελτιώνουν και την αποτελεσματικότητα που απαιτείται για την προστασία μιας επιχείρησης σε όλα τα επίπεδα. Στη UNITED SECURITY υιοθετούμε τις νέες τεχνολογίες, φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις εξελίξεις και είμαστε πάντοτε σε θέση να καθοδηγήσουμε τους πελάτες μας στην εύρεση της πιο αξιόπιστης και οικονομικά αποδοτικής λύσης για την επιχείρησή τους.