τράπεζες security

Οι παλιές καλές ημέρες της ύπαρξης καμερών ασφαλείας και ενός κουμπιού έκτακτης ανάγκης πίσω από το ταμείο στις τράπεζες είναι πλέον ξεπερασμένες καθώς οι πελάτες απαιτούν υψηλότερο επίπεδο προστασίας. Οι τράπεζες γνωρίζουν πλέον ότι οι άρτια εκπαιδευμένοι security guards είναι μια αποτελεσματική λύση για να επιτρέψουν στους πελάτες και τους υπαλλήλους να αισθάνονται ασφαλείς ενώ εργάζονται ή πραγματοποιούν συναλλαγές.

Το που βρίσκονται οι security guards δεν έχει καμία σημασία. Η αίσθηση της ασφάλειας καθιερώνεται με το να είναι ορατοί και ένστολοι. Η πρόσθετη ασφάλεια θα κάνει τους πελάτες να επιστρέψουν για πρόσθετες εργασίες και θα αυξήσει τους νέους λογαριασμούς πελατών. Οι τράπεζες έχουν συνειδητοποιήσει ότι παρόλο που πολλές καθημερινές συναλλαγές μεταφέρθηκαν στο διαδίκτυο, ένας σημαντικός αριθμός πελατών εξακολουθεί να θέλει να έχει πρόσωπο με πρόσωπο αλληλεπίδραση όσον αφορά στα χρήματα που κερδίζει με πολύ κόπο. Ως εκ τούτου, οι τράπεζες πρέπει να φροντίσουν άμεσα να παρέχουν πρόσθετη ασφάλεια για να ενθαρρύνουν τις προσωπικές αλληλεπιδράσεις.

Εταιρείες security προετοιμασμένες για υψηλότερη ζήτηση

Αναγνωρίζοντας την πιθανότητα μεγαλύτερης ζήτησης βάσει των επιπτώσεων από τον COVID-19, πάροχοι υπηρεσιών ασφάλειας όπως η UNITED SECURITY έχουν ένα ολόκληρο επιτελείο από άριστα εκπαιδευμένους security guards έτοιμους για δράση. Οι τράπεζες διατρέχουν υψηλότερο κίνδυνο, λόγω των χρημάτων και των πολύτιμων αντικειμένων που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις τους. Παρόλο που έχουν εκτεταμένο υπόβαθρο από το στρατό ή την επιβολή του νόμου ή τις πολεμικές τέχνες, οι security guards περνούν από ειδική εκπαίδευση για τις τράπεζες, προκειμένου να προετοιμαστούν καλύτερα για πιθανά σενάρια και απειλές σε αυτό το μοναδικό περιβάλλον.

Security Guards Τραπεζικής Μεταφοράς

Οι security guards που εργάζονται σε τράπεζες πρέπει να είναι σε εγρήγορση και να γνωρίζουν καλά το περιβάλλον. Οι τράπεζες αντιμετωπίζουν εσωτερικές και εξωτερικές απειλές. Οι απόπειρες ληστείας συχνά περιλαμβάνουν όπλα, γεγονός που δημιουργεί πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο για όσους βρίσκονται μέσα στο κτίριο. Η προσοχή σε ό,τι συμβαίνει έξω από την τράπεζα είναι επίσης μέρος του κρίσιμου ρόλου των security guards.

Οι εταιρείες τραπεζικών μεταφορών έχουν security guards που μεταφέρουν τα χρήματα από το πίσω μέρος στο οπλισμένο αυτοκίνητο. Ωστόσο, αυτοί οι security guards επικεντρώνονται στο να μεταφέρουν τα χρήματα ή τα τιμαλφή με ασφάλεια στο όχημα. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, θα πρέπει να υπάρχει επίσης ένας security guard για να συνεχίσει τη δραστηριότητα ελέγχου και παρακολούθησης. Οι τράπεζες εκτίθενται σε κίνδυνο όταν δεν λαμβάνουν υπόψη ορισμένες από τις συγκεκριμένες ανάγκες.

Οι security guards εφαρμόζουν τις απαιτήσεις ασφαλείας

Αν και πολλοί περιορισμοί ασφαλείας έχουν αρθεί, ορισμένες τράπεζες απαιτούν περιορισμένη χωρητικότητα, χρήση μάσκας και κοινωνική απόσταση. Είναι ζωτικής σημασίας να υπάρχει κάποιος που έχει οριστεί για την επιβολή αυτών των κατευθυντήριων γραμμών ασφαλείας και δεν υπάρχει κανένας πιο αποτελεσματικός από έναν security guard. Κάποιοι πελάτες αντιδρούν σε αυτές τις οδηγίες και δεν θα πρέπει να απαιτείται από κανέναν υπάλληλο να διακόψει την εργασία του για να διαχειριστεί την όποια κατάσταση. Οι security guards γίνονται προέκταση του υπάρχοντος προσωπικού, επιτρέποντας τη διεκπεραίωση του ορισμένων ιδιαίτερων καθηκόντων. Οι σημερινοί security guards αντιλαμβάνονται ότι ο προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση των πελατών είναι απαραίτητος για την επιχείρηση που προστατεύουν. Ένας φιλικός, έγκυρος και γεμάτος αυτοπεποίθηση security guard δίνει τον τόνο, επιβάλλει την τάξη, αποτρέπει κακές προθέσεις και ενοχλητικές συμπεριφορές και δίνει στους πελάτες και τους υπαλλήλους μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας.

Επιπλέον, οι security guards θα ελέγξουν τον εξοπλισμό ασφαλείας, π.χ. ότι οι πυροσβεστήρες είναι εν ισχύ, οι συναγερμοί πυρκαγιάς έχουν δοκιμαστεί και οι απαιτούμενες θύρες είναι κλειδωμένες και ενεργοποιούν τις κατάλληλες ειδοποιήσεις όταν ανοίγουν. Ο εντοπισμός περιοχών με υψηλότερο κίνδυνο και η εκμάθηση των διαδρομών εκκένωσης δίνουν μια πλήρη κατανόηση των ασφαλέστερων εξόδων και των τοποθεσιών τους. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ο security guard θα αναλάβει την ηγεσία, συνεργαζόμενος με οποιεσδήποτε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και θα χειριστεί με ψυχραιμία άλλα σενάρια που οι περισσότεροι υπάλληλοι δεν είναι έτοιμοι να διαχειριστούν.