Η παγκόσμια αγορά των επανδρωμένων υπηρεσιών ασφαλείας (manned guarding services) αναμένεται να φθάσει τα 228,6 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2025, λόγω των αυξανόμενων ποσοστών εγκληματικότητας και ενδεχομένως της έλλειψης των ανθρώπινων πόρων σε αστυνομία και δικαιοσύνη που θα παρείχαν πλήρη κάλυψη προστασίας σε όλες τις τοποθεσίες της εκάστοτε χώρας. Άλλοι ενδιαφέροντες παράγοντες που είναι επίσης υπεύθυνοι για την ενθάρρυνση αυτής της ανάπτυξης περιλαμβάνουν την αριθμητική αύξηση μεγάλων εμπορικών κέντρων και πολυτελών ξενοδοχείων, την αύξηση των αναγκών ασφαλείας των ατόμων και των επιχειρήσεων με υψηλή καθαρή αξία, ο υψηλότερος κίνδυνος κλοπής, απαγωγής και εκβιασμού σημαντικών δημόσιων προσώπων και η επακόλουθη απαίτηση για προσωπικούς σωματοφύλακες και τέλος, η αύξηση των εγκλημάτων που σχετίζονται με ιδιωτικές υποδομές. Στις αναπτυσσόμενες χώρες, ο υψηλότερος όγκος εφοδιασμού μετρητών χρημάτων οδηγεί την αυξανόμενη ζήτηση για επανδρωμένη ασφάλεια μεταξύ τραπεζών και γενικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Η επανδρωμένη φύλαξη διεξάγεται από προσωπικό ασφαλείας που έχει εκπαιδευτεί ειδικά για την προστασία ανθρώπων και περιουσιακών στοιχείων αποτρέποντας το έγκλημα, την παράνομη είσοδο και την επίθεση. Οι επανδρωμένες υπηρεσίες φύλαξης αντιμετωπίζουν με αποτελεσματικότητα όλες τις παραπάνω ανάγκες ασφαλείας των πελατών τους και παρέχουν πολυάριθμα οφέλη.

Τα άτομα του προσωπικού ασφαλείας προστατεύουν υπεύθυνα και με καθορισμένες αρμοδιότητες, μέσω εξαιρετικά ορατής παρουσίας, αποφεύγοντας παράλληλα τις όποιες ακατάλληλες και παράνομες δραστηριότητες. Οι Security Guards ειδικεύονται σε φυσική φύλαξη ή περιπολία και αξιοποιούν προηγμένη τεχνολογία, όπως κάμερες παρακολούθησης βίντεο και συστήματα συναγερμού παραβίασης. Οι επαγγελματίες ασφαλείας εκπαιδεύονται για να παρακολουθούν σημάδια αναταραχής, πυρκαγιάς ή άλλης φυσικής καταστροφής και πιθανού εγκλήματος. Η επανδρωμένη φύλαξη παίζει σημαντικό ρόλο στο να κάνει τους υπαλλήλους να αισθάνονται ασφαλείς και να γίνουν πιο παραγωγικοί. Οι Security Guards απασχολούνται από οργανισμούς όλων των κλάδων παγκοσμίως, όπως: σχολεία, κολέγια, αεροδρόμια, καζίνο, χώροι συναυλιών, διαμερίσματα, περιφραγμένες κοινότητες, καταστήματα λιανικής, εργοτάξια, ξενοδοχεία, νυχτερινά κέντρα, πρεσβείες και πολλά άλλα. Η ευρύτερη διαθεσιμότητα αξιόπιστων υπηρεσιών φύλαξης από καθιερωμένους παρόχους αυξάνει επίσης τις προοπτικές της αγοράς.

Στη United Security παρέχουμε ήδη, ένα νέο επίπεδο αξιοπιστίας και πειθαρχίας στις επανδρωμένες υπηρεσίες κάθετης φύλαξης, ενώ αναπτύσσουμε τις υπηρεσίες μας σε νέες γεωγραφικές περιοχές σε συνεχή βάση, αυξάνοντας έτσι τις συνολικές μας προοπτικές.

Οι προοπτικές της αγοράς για επανδρωμένες υπηρεσίες φύλαξης παραμένουν προοδευτικά αυξανόμενες, εν μέσω ανοδικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων, σχετικά σταθερού σεναρίου βιομηχανικής παραγωγής και εφοδιαστικής αλυσίδας, αυξανόμενων επενδύσεων σε εγκαταστάσεις φιλοξενίας και αναψυχής και έμφασης στην εξασφάλιση ιδρυμάτων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, συμπεριλαμβανομένων των ακαδημαϊκών και ερευνητικών φορέων. Η συνεχιζόμενη ώθηση της αστικοποίησης και η επακόλουθη δημιουργία περιουσιακών στοιχείων είναι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που προορίζεται να οδηγήσει στην αύξηση της ανάπτυξης της συγκεκριμένης αγοράς.